Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα, η κοκα κολα ειναι βλαπτικη απο μονη της, δε χρειαζεται επιπλεον δηλητηρια:)

10 κουταλακια ζαχαρης σε καθε κουτακι, κι ομως υπαρχουν χοντροι που την πινουν ανελλιπως...

Δημοσ.

Αξιζει να αναφερουμε και τους "φυσικους" χυμους που πλασαρονται ως προιοντα χωρις ζαχαρη , γεματοι βιταμινες , και καλα .

Δημοσ.

Αξιζει να αναφερουμε και τους "φυσικους" χυμους που πλασαροντε ως προιοντα χωρις ζαχαρη , γεματοι βιταμινες , και καλα .

Στο εμποριο υπαρχουνε χυμοι με ζαχαρη, υπαρχουνε και χωρις ζαχαρη.

Δημοσ.

Οι χυμοι χωρις ζαχαρη ειναι αποτελεσμα συμπυκνωσης των φυσικων χυμων, που περιεχουν φυσικη ζαχαρη .Το τελικο προιον δεν διαφερει θερμιδικα απο τους χυμους με ζαχαρη .

Δημοσ.

Aκριβως,κανενας σοβαρος τρομοκρατης δεν θα επελεγε τον Μακη ή την espresso. :blink:

Γιατι, η πρωτη φορα το ειδες? Ειναι παραδοσιακα καθιερωμενο οι τρομοκρατες να στελνουν τις προκυρηξεις τους στο Μακη.

μεγα ψεμα.

εδωσα σε ενα ρομακι χθες ενα ποτηρι κοκακολα για αντιτιμο καλαντωνε και σημερα μια χαρα τον ειδα.

ηταν απο αυτες τις προσφορας 2.30 τα τρες λιτρες.

Πολυ καλη η ιδεα σου! Να μισθωσουμε εναν ρομα ως δοκιμαστη, θα δοκιμαζει αυτος πριν απο μας τη κοκα κολα μας.

Δημοσ.

Εγω δε μπορω να καταλαβω πως συνεχιζετε να πινετε κοκα-κολα ενω η γευση της πλεον ειναι αλλοιωμενη και οχι οπως παλια.Πρωτη φορα που το παρατηρησα ηταν (αρκετες φορες) το 2008.Μετα κατα καιρους αγοραζα κανα κουτακι για να διαπιστωσω παλι την αλλοιωση στην γευση.

Δημοσ.

Οι χυμοι χωρις ζαχαρη ειναι αποτελεσμα συμπυκνωσης των φυσικων χυμων, που περιεχουν φυσικη ζαχαρη .Το τελικο προιον δεν διαφερει θερμιδικα απο τους χυμους με ζαχαρη .

Φιλε μου, αλλο τα φυσικα σακχαρα που υπαρχουν απο μονα τους στα φρουτα, αλλο η προσθετη ζαχαρη.

Οσοι λενε "χωρις ζαχαρη" εννοουν χωρις προσθετη (βιομηχανικη) ζαχαρη.

Εγω δε μπορω να καταλαβω πως συνεχιζετε να πινετε κοκα-κολα ενω η γευση της πλεον ειναι αλλοιωμενη και οχι οπως παλια.Πρωτη φορα που το παρατηρησα ηταν (αρκετες φορες) το 2008.Μετα κατα καιρους αγοραζα κανα κουτακι για να διαπιστωσω παλι την αλλοιωση στην γευση.

Μηπως γιατι αντικατεστησαν τη ζαχαρη με σιροπι αραβοσιτου?

Δημοσ.

Μπορει να εχει διαφορετικη γευση , εξαρταται απο το νερο που εχει χρησιμοποιθει .

Απο τη στιγμη που η βαση ειναι το νερο αυτο εχει και την τελευταια λεξη σε οτι αφορα τη γευση. Ισχυει σε οποιοδηποτε αφεψημα/ροφημα που εχει σαν βαση το νερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς το ανθρακικό έχει απίστευτα κακή γεύση

Εγω την πινω και ετσι :P

Σημερα ανοιξα μια 1.5 λιτρο που ειχα παρει και μου περασαν μερικες ιδεες εκανα γαργαρες για 3 λεπτα και μετα την ηπια χαχα :P

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που η βαση ειναι το νερο αυτο εχει και την τελευταια λεξη σε οτι αφορα τη γευση. Ισχυει σε οποιοδηποτε αφεψημα/ροφημα που εχει σαν βαση το νερο. 

Από ότι μου έλεγε αγγλος χημικός μηχανικός της GE με τον οποίο είχαμε δουλέψει σε παλαιότερο project, η PEPSI (υποθέτω και η Coca Cola) φτιάχνεται ξεκινώντας έχοντας σαν "βάση" απιονισμένο νερό ακριβώς για να υπάρχει έλεγχος της γευσης του νερού στα διάφορα plants της.

Παίρνουν δηλαδή νερό, το απιονίζουν μέχρι να μην έχει καμία γευση και μετά προσθέτουν ακριβώς τα στοιχεία που θέλουν ώστε το νερό που θα χρησιμοποιήσουν σαν πρώτη ύλη να είναι "στανταρισμένο"

Δημοσ.

Εγω την πινω και ετσι :P

Σημερα ανοιξα μια 1.5 λιτρο που ειχα παρει και μου περασαν μερικες ιδεες εκανα γαργαρες για 3 λεπτα και μετα την ηπια χαχα :P

Εσύ είσαι σκληροπυρηνικός fan. Hardcore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...