PCharon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι όσοι διάβασαν insomnia θα ψάχνουν το στόμιο και τον πάτο, οπότε το βλέπω να πηγαίνει πίσω από την ετικέτα το τρύπημα...
Grey Warden Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πίνω Coca Cola Zero και συνεχίζω να γελάω.
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εγω που πινω green cola, δεν εχω να φοβαμαι κατι.. Ασε που υποστηριζω και την Ελληνικη αγορα ετσι..
Cryptic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πίνω Coca Cola Zero και συνεχίζω να γελάω. Μπλιαχ. 1000 φορές Coca Cola HCl παρά αυτό.
tolis_01 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Διαφημιση στη τρομ.οργανωση ή στη κοκακολα? Σε όλους Η τρομοκρατική οργάνωση δεν ξέρω τι ανάγκη έχει τη διαφήμιση, αλλά και ο ζούγκλας απέκτησε επισκεψιμότητα και η κοκα κόλα έφτιαξε το προφιλ της καλής εταιρίας που νοιαζεται για τον καταναλωτή ενώ οι άλλοι την πολεμάνε. Δεν λέω ότι έγινε επίτηδες, απλά έγινε.
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=WnPrtYUKke8 Ας παίρνουμε κουτάκια γιατί αυτά δεν αντέχουν, ενώ το πλαστικό αντέχει
spyrossss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πίνω Coca Cola Zero και συνεχίζω να γελάω. +1
Grey Warden Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, την Coca Cola δεν την πίνεις γιατί θες να υποστηρίξεις μια αμερικάνικη εταιρεία. Την πίνεις γιατί είναι η Coca Cola και σ αρέσει σαν γεύση και δεν υπάρχει η ίδια γεύση σε άλλο αναψυκτικό τύπου Cola. Μακάρι να υπήρχε αλλά ούτε καν. Σαφώς και δεν είναι το υγιεινότερο πράγμα στο κόσμο και πρέπει να υπάρχει μέτρο όπως σε όλα τα πράγματα. Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε δερβέναγα εξωτερικούς παράγοντες στις διατροφικές επιλογές μας και μάλιστα με αυτόν τον φασιστικό τρόπο. 2
rus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πίνω Coca Cola Zero και συνεχίζω να γελάω. Η ελληνικη κοκα κολα zero εχει κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη και σε αλλες πολιτισμενες χωρες. http://www.asxetos.gr/articles/ygeia/coca-cola-zero-kai-orxeis-kyklamiko-oxy-oles-oi-apopseis.html#axzz2otKYUJrF Αν παθεις καρκινο ή ατροφια ορχεων μαλλον δε θα γελας. αλλά και ο ζούγκλας απέκτησε επισκεψιμότητα και η κοκα κόλα έφτιαξε το προφιλ της καλής εταιρίας που νοιαζεται για τον καταναλωτή ενώ οι άλλοι την πολεμάνε. Δεν λέω ότι έγινε επίτηδες, απλά έγινε. Ο ζουγκλας εχει δεχτει πολλες προκυρηξεις, απο αυτη περιμενε να αποκτησει επισκεψιμοτητα? Αυτο που επαθε η κοκακολα ηταν φυσικα δυσφημιση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που επαθε η κοκακολα ηταν φυσικα δυσφημιση. Tι επαθε η κοκακολα?!
rus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Tι επαθε η κοκακολα?! Δυσφημιση. Καλα αυτοι που που την πινουν ετσι κι αλλιως, αυτοι ομως που την πινουν αραια θα διαλεξουν να πιουν κατι αλλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Οκ, σας ενημερωνω οτι ειμαι κατα φαντασιαν τρομοκρατης κι εχω βαλει κατα φαντασιαν υδροκυανιο σε 5.000 μπουκαλια pepsi του μισου λιτρου τα οποια θα βαλω σε κατα φαντασια ραφια σουπερμαρκετ σημερα τη νυχτα! Θεωρηστε το και σαν κατα φαντασια προκυρηξη! Τωρα δυσφημιστηκε και η pepsi και πατσισαμε Κανας αλλος για δυσφημιση/για το κοτερο?
akpe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Υδροκυάνιο και μαλακίες... βάλτε ρε 20ml καθαρτικό σε όποιο προϊόν θέλετε και μην το ανακοινώσετε πουθενά. Εκεί να δειτε δυσφήμηση, χεσμένους θα τους έχουν από δω και πέρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά 1
alex_000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μου αρέσει να ζω επικίνδυνα. YOLO. Χτες ήπια μια coca cola. 1
rus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οκ, σας ενημερωνω οτι ειμαι κατα φαντασιαν τρομοκρατης κι εχω βαλει κατα φαντασιαν υδροκυανιο σε 5.000 μπουκαλια pepsi του μισου λιτρου τα οποια θα βαλω σε κατα φαντασια ραφια σουπερμαρκετ σημερα τη νυχτα! Θεωρηστε το και σαν κατα φαντασια προκυρηξη! Τωρα δυσφημιστηκε και η pepsi και πατσισαμε Κανας αλλος για δυσφημιση/για το κοτερο? Πρεπει να φροντισεις να αναπαραγουν τη δυσφημηση σου ολα τα μμε ωστε να γινει ευρεως γνωστη. Και προσεχε τι φημες διαδιδεις, γιατι θα σου τραβηξει μια μυνηση η πεψι και θα σου παρει οτι εχεις και δεν εχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα