Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα να δω τηλεοραση απο τον Ιούλιο του 2011.

30 Δεκεμβριου αγορασα καινουργια (η παλια ειχε mpeg2, ουτε επιχειρησα να παρω αποκωδικοποιητή)και αρχισα ξανα να βλεπω.

Βεβαια κυρια χρηση ειναι ταινιες και pc με hdmi.

Για ειδησεις ουτε για πλακα.

Kανα mtv να παιζει (που και αυτο σαπιο ειναι) αλλα τεσπα!

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"ρε ψιλέ δώσε λίγο τον κωδικό του wifi θα με πιάσουν οι πόνοι" αντί για 50λεπτο... αυτό πρέπει να γυριστεί σε video σε φάση Τσίου...

Δεν μπορω ρε φιλε εχω διπλωσει απο τα γελια σκεφτομαι σκηνικο σε φαση στροφη " Κωλογρια δως μου το κλειδι (WiFi key)"  χαχαχαχαχαχαχα   :P  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Τηλεόραση βλέπω, συνειδητά, τα τελευταία 4 χρόνια. 

Δεν θα ήθελα να μην βλέπω. Είναι κάτι ζωντανό. Καλό το on demand αλλά δεν έχει διαφημίσεις. Προσωπικά νιώθω ότι συνδέομαι με την ελληνική πραγματικότητα (ή του εκάστοτε κράτους πραγματικότητα) όταν παρακολουθώ την "τηλεόρασή" του. 

Την νιώθω σαν το ραδιόφωνο. Ένα ζωντανό μέσο. Με την σκατούρα της αλλά και με τα καλά της. 

Δημοσ.

Τηλεόραση βλέπω, συνειδητά, τα τελευταία 4 χρόνια. 

Δεν θα ήθελα να μην βλέπω. Είναι κάτι ζωντανό. Καλό το on demand αλλά δεν έχει διαφημίσεις. Προσωπικά νιώθω ότι συνδέομαι με την ελληνική πραγματικότητα (ή του εκάστοτε κράτους πραγματικότητα) όταν παρακολουθώ την "τηλεόρασή" του. 

Την νιώθω σαν το ραδιόφωνο. Ένα ζωντανό μέσο. Με την σκατούρα της αλλά και με τα καλά της. 

Πλεον την τηλεοραση την ανοιγω σπανια για 4 λογους μονο 1 Μπαλα οταν εχει τσουλου ή εθνικη 2 Μπασκετ FF και τελικους 3 Να παιζω games 4 Οταν εχει ολυμπιακους αγωνες.

Δημοσ.

Δεν μπορω ρε φιλε εχω διπλωσει απο τα γελια σκεφτομαι σκηνικο σε φαση στροφη " Κωλογρια δως μου το κλειδι (WiFi key)"  χαχαχαχαχαχαχα   :P  :lol:

κλαίω !!

Δημοσ.

Οτιδήποτε εμπεριέχει ζωντανή μετάδοση θα επιβιώσει. Ειδήσεις και αθλητικά κυρίως.

Τα υπόλοιπα κατ' απαίτηση του θεατή. Δεν έχει νόημα να στήνεσαι π.χ 12 το βράδυ για να δεις μια σειρά. Έχει και αυτό τη χάρη του, έχεις αγωνία για το νέο επεισόδιο... αλλά καλύτερα είναι να το βλέπεις όταν έχεις χρόνο και είσαι ξεκούραστος.

Όσον αφορά τον εθισμό, σίγουρα υπερβάλουν τα μμε, είναι όμως υπαρκτός.

Οταν βγαίνεις έξω και βλέπεις παρέες, νέας ηλικίας και όχι μόνο να κάθονται και να κοιτάνε τα κινητά τους επί 2 ώρες ή να παίζουν παιχνίδια, είναι πραγματικά αξιολύπητο. Προσωπικά περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση, όταν όμως βγαίνω έξω ή κάνω ταξίδια, θέλω να κάνω μια αποτοξίνωση.

Πάντως το ρεπορτάζ είναι αστείο... ποιος πάει σήμερα σε internet cafe?? που ζούμε στο 2003 ακόμη; Αυτός ο άνθρωπος είναι ταξίαρχος στη δίωξη ηλ. εγκλήματος;   :shock:

Δημοσ.

Πάντως το ρεπορτάζ είναι αστείο... ποιος πάει σήμερα σε internet cafe?? που ζούμε στο 2003 ακόμη; Αυτός ο άνθρωπος είναι ταξίαρχος στη δίωξη ηλ. εγκλήματος;   :shock:

Χαμός γίνεται στις ηλικίες κάτω των 15 πάντως. Μάλλον γιατί δεν τα αφήνουν οι γονείς τους να καίγονται με τις ώρες στο LoL σπίτι :P

Δημοσ.

Τα τούρκικα δυστυχώς, έχουν μεγάλη επιτυχία. :-(

γιατι δυστυχως?επειδη ειναι τουρκικα?

ενω το να βλεπεις αμερικανικες παραγωγες ειναι πατριωτικο?

η μηπως να βλεπουμε ολοι καλημερα ζωη και λαμψη?

(οχι δεν βλεπω τουρκικα)

• Like 2
Δημοσ.

Είναι μαλακίες.

40 χρονια πισω ειναι σκηνοθετικα. Ας βλεπανε breaking bad και lost καλύτερα να τους εκοβε πιο πολυ...

Γι αυτο ειναι μαλακιες.

Και που βγαλανε τις μαντηλες το θεωρουν steven spielberg new meta σκηνοθεσια μαλλον.

Ερωτικες σκηνες δεν υπαρχουν καν, θα κατεβει ο αλαχ να τους καψει.

Δεν θελω να πανε τους γονεις,παππουδες γιαγιαδες ακομα πιο πισω γι αυτο μου τη δινουν τα τουρκικα...

Δημοσ.

Και που βγαλανε τις μαντηλες το θεωρουν steven spielberg new meta σκηνοθεσια μαλλον.

Όπου να' ναι, οι μαντήλες θα επανέλθουν δριμύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Όπου να' ναι, οι μαντήλες θα επανέλθουν δριμύτερες.

Nαι που το πας αυτο με τον Ερντογαν...

Εμπρος ολοι προς τα πίσω...

Ελεος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...