80s Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, superbat είπε Καλησπερα παιδια! Εγώ έχω μετακομίσει στην πολυκατοικία απ τον Μάιο, και η απο κατω δεν εχει σταματησει να παραπονιεται. Αρχικά της είχα πει συγγνώμη κανα 2 φορες και γενικα προσπαθω να ειμαι όσο ευγενικός μαζί της και προσπαθούσα να είμαι αθόρυβος αλλα συνέχισε τα παράπονα. Το θέμα είναι πως δεν φωναζω, δε βαζω μουσικές και σπάνια θα αράξουμε σπιτι μου με φίλους.. Ο λόγος που παραπονιέται ειναι τα βήματα, ή ποδοβολιτά όπως τα λέει. Δεν τρεχω, και δεν φοραω παπουτσια εντος σπιτιού έτσι κ αλλιώς, απλα τα πατώματα είναι λεπτα και μη μονομενα και ακουγεται το παραμικρό. Έχει παραπονεθέι στο διαχειριστή ο οποιος μ είπε οτι δε βγαζει ακρη και πως εγώ εχω δίκιο, έχει βγει στο φωταγωγο και στο κλιμακοστάσιο και εχει βρίσει πολλάκις και με έχει απειλήσει με αστυνομία (έχω ρωτήσει φιλο μ αστυνομικό και μ είπε οτι απ τη στιγμη που δεν παραβιάζω τις ΩΚΥ δεν μπορει να μ κάνει κάτι), αλλα εγω περπατάω στο σπίτι και το βράδυ (lol) λόγω αλλου ωραρίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την σταματήσω να μου τα πρίζει? Θέλεις τρόπο να μην σου τα πρήζει; Να βάλεις παντόφλες ρε άνθρωπε αφού δεν υπάρχει ηχομόνωση.Αυτή είναι η λύση. Αυτό το περπάτημα με τις φτέρνες πραγματικά ακούγεται σαν να περπατάει δεινόσαυρος και τραντάζει το πάτωμα το βιώνω κι εγώ, κι εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση οι απο κάτω και όταν κατάλαβα πως ακούγεται έβαλα παντόφλες. Πολύ απλή η λύση. Απο το να περπατάς ξυπόλητος, χίλιες φορές με παπούτσια. Απ'οτι κατάλαβα όταν ήρθε πρώτη φορά και σου είπε το πρόβλημα, της απάντησες ευγενέστατα εντάξει και όταν έκλεισες τη πόρτα απλά δεν έκανες τίποτα να το αλλάξεις. Απλά έλεγες εντάξει αλλά δεν έκανες κάτι. Περίμενες απλά τι; Να συνηθίσει να το ακούει; Μιλάω σαν άτομο που μου είχαν κάνει παλαιότερα παρατήρηση που περπατούσα ξυπόλητος. Τον έλεγα περίεργο τον απο κάτω μου, αλλά όταν πήγα σε άλλο σπίτι και είχα απο πάνω μου άλλους, δεν παλευόταν. Περπατούσαν όλη μέρα ξυπόλητοι. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από 80s 2
sphinxgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Όπως τα λέει ο απο πάνω. Μια μαλακή παντόφλα και τέλος. Και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ξυπόλυτος κάποιος σε παλιά πολυκατοικία, ακούγεται σαν να περπατάει δεινόσαυρος. Έ και κάποιοι δεν θέλουμε να έχουμε ένα δεινόσαυρο να κόβει βόλτες σε όλο το σπίτι, όταν γυρνάμε και θέλουμε να ξεκουραστούμε! 4
pontez2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, 80s είπε Να βάλεις παντόφλες ρε άνθρωπε αφού δεν υπάρχει ηχομόνωση. παντοφλα με αερόσολα στα 31,90. Βέβαια μετά θα ενοχλεί το πλατς πλατς, αλλά νταξ, φοράς και κάλτσα και εισαι ωραίος Ευρωπαίος Γερμανός που δεν ενοχλείς τον απο κάτω σου. Ρε τσοκαρο λέμε. Τσοκαρο σας αξίζει (πως άντεχαν τοτε που ταν της μοδας λέμε!!!) Άσχετο, χειμωνα που γενικά ο κόσμος φοράει παντοφλα, έχετε το ιδιο προβλημα? Τα πιτσιρίκια απο πάνω μου πάντως με καλοτσοπάντοφλα κυκλοφορουν, ακουω τα πάντα. Οκ ΕΓΩ δεν ενοχλουμαι πλέον και βέβαια δε τρέχουν στην 1 το βράδυ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από pontez2
80s Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Σαγιονάρα πολύ απλά με 2€ απο τη λαική. Έλεος. Κι εγώ τέτοιες έχω. Το χειμώνα είναι που δεν φοράνε παντόφλα. Κυκλοφορούνε με κάλτσες ξυπόλητοι σαν τους γύφτους.
MikeJ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εγώ πιστεύω με τη παντόφλα κάνω περισσότερο θόρυβο όταν περπατάω γιατί κοπανάει κάτω. Άμα κοιμάται κάποιος στο σπίτι και θέλω να κάνω ησυχία τις βγάζω και πάω με τη κάλτσα και είμαι πολύ πιο αθόρυβος. Πιστεύω έχει να κάνει πιο πολύ με το πως περπατάει κάποιος , είτε με παπούτσια ή χωρίς. Εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι όταν τρέμει η πολυκατοικία από κοπανήματα , τρεξίματα κλπ.... Δλδ τι στο διάολο κάνουν που δονείται μια ολόκληρη πολυκατοικία... Και εικάζω ότι είναι παιδιά δλδ πόσο να ζυγίζουν ;
green gordon Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Σαφως και δε θα τα αφηνουν να ουρλιάζουν στη 1 το βράδυ, αλλά μεταξυ μας, τέτοια γαιδουρια δεν ειναι η πλειονοτητα. Οι υπερβολικοι ομως έχουν γινει μάστιγα πλέον. Ενω ολα τα αλλα τα ειπες καλα εδω εχεις αδικο.Βεβαια ο καθενας κρινει απο τις εμπειριες του.Αν π.χ εσυ εχεις ζησει σε γειτονιες με πολιτισμενους ανθρωπους θα σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις καποιον ατυχο που οπου μετακομιζει εχει γιδια γειτονες. Ναι θα ακουμε παιδια αν υπαρχουν. Θα ακουμε σκυλια αν υπαρχουν.. Θα εχουν επισκεπτες στα σπιτια τους οι γειτονες και μουσικες και φασαρια. Ολη η φαση ειναι να σεβεσαι για να σε σεβονται.Αν συμβαινει κατι επαναλαμβανομενα τοτε ενοχλεις. 2
orck Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, 80s είπε Σαγιονάρα πολύ απλά με 2€ απο τη λαική. Έλεος. Κι εγώ τέτοιες έχω. Το χειμώνα είναι που δεν φοράνε παντόφλα. Κυκλοφορούνε με κάλτσες ξυπόλητοι σαν τους γύφτου Όποιος δεν φοράει σπίτι του παπούτσια είναι γύφτος; Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Η μήπως πουλάς παντόφλες...
Kapou Kapote Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, pontez2 είπε Κατ΄αρχην 8-1 το βράδυ δεν υπάρχει παιδί που να τρέχει συνεχόμενα και να κάνει φασαρία. Ειδικά τα σημερινά παιδιά που τις 6 απ τις 12 ωρες που είναι ξυπνια, βρισκονται στη τηλεόραση ή στο τάμπλετ. Κάτι δε πάει καλά σε αυτό που γράφεις. Αυτό που καταλαβαίνω εγω είναι ότι είσαι και εσυ σε αυτές τις πολυκατοικίες με μηδέν ηχομόνωση, οποτε τωρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο τα πρωινά, ακους τα πάντα. Δεν φταίνε ουτε αυτά, ούτε οι γονείς τους, ούτε φυσικά εσυ. Το να τρέχουν στην 1 το βράδυ είναι σοβαρό προβλημα, αλλά δε παίζει να είναι καθημερινο. Το πιθανότερο είναι να ακους και το περπάτημα, πράγμα συνηθες σε νεότερες κατασκευές. Κανεις δε μπορει να κάνει τιποτε στη περίπτωση αυτή. Έχουμε διαβάσει διάφορα σε αυτό το τοπικ τυπου «μη περπατάτε με τις φτέρνες», τα οποία είναι αστεία και μονο στη σκέψη. Ναι σε ωρες κοινης ησυχίας μπορεις να παραπονεθείς και άμα λάχει να καλέσεις και αστυνομία. Αλλά και η αστυνομία αν πάει επάνω και δει μεσημέρι 2 πιτσιρίκια απλά να παίζουν (όχι να κάνουν πατινι μέσα στο σπιτι), ούτε επίπληξη δε θα κάνει. Προσθέτω πως και εγω εργάζομαι, είχα την ατυχία σε οσα σπιτια έχω πάει να έχω παιδιά απο πάνω, σε 2 πολυκατοικίες η ηχομονωση ηταν μηδαμινη και ακουγα μεχρι και το κατουρημα. Ε σε αυτη τη περιπτωση απλώς καταλάβαινα. Δε μπορω ουτε να κάνω παράπονα επιπέδου "γιατι περπτατάει το παιδί σου ή γιατι τρέχει" ούτε βέβαια να ανεχτω κομπρεσέρ μεσημεριάτικο. Ξεχωριστε τα ζώα, από τους ανθρώπους. Έχετε ανάγει σε κακους γειτονες οσους εχουν παιδια ή ζώα. Ε δεν ειναι κακοι γειτονες, ουτε μπορουν να δεσουν τα παιδιά τους, επειδη η πολυκατοικία που ζειτε εχει λανθασμένη κατασκευη. Σαφως και δε θα τα αφηνουν να ουρλιάζουν στη 1 το βράδυ, αλλά μεταξυ μας, τέτοια γαιδουρια δεν ειναι η πλειονοτητα. Οι υπερβολικοι ομως έχουν γινει μάστιγα πλέον. @Kapou Kapote τωρα προσεξα οτι εισαι ο ιδιος άνθρωπος που τον Γενάρη οι απο πάνω βάραγαν συνέχεια πορτες και υπεφερες και σκεπτοσουν μετακομιση. Μετακομισες και πηγες πάλι σε διαμέρισμα που ακουγονται ολα? Επειδή λοιπόν είμαι αυτός που είχα γράψει και τον Γενάρη, δεν έχω βρει ακόμη σπίτι και είμαι με τους ίδιους απολίτιστους, που έσερναν έπιπλα, βάζουν πλυντήριο και σκούπα στις 3 τα ξημερώματα. Γενικώς δεν έχω ηρεμία στο σπίτι μου. Βέβαια βελτιώθηκαν λίγο τα πράγματα αφού ανέβηκα 3-4 φορές. Δεν υπάρχει σπίτι ούτε για δείγμα και βρίσκω μόνο κάτι με 600€ που δεν βαστάω τέτοιο ποσό ενοικίου με τίποτα. Δεν είμαι μαζόχας να κάθομαι να αρρωσταίνω. Και στις διακοπές του Πάσχα τα παιδιά απο τις 8 σηκωνόντουσαν και έπαιζαν μπάλα μέσα στο σπίτι! Σταματούσαν λίγο να φάνε προφανώς και ξανα ξεκινούσαν. Παίζανε κυνηγητό μεσημεριάτικα και κοπανούσαν πόρτες 16:00 το μεσημέρι. Σταματούσαν καμια ώρα το απόγευμα και απο τις 20:00 μέχρι τη 1:00 έκαναν πατίνι, όπως το είπες, χτυπούσαν μπάλες και μπαλάκια στα πατώματα και τους τοίχους. Έπαιρναν φόρα απο τον καναπέ και πηδούσαν στο πάτωμα. Όλη μέρα τις διακοπές του Πάσχα ήταν μέσα στο σπίτι. Το καλοκαίρι τρείς μήνες τι θα κάνουν; Δεν είπαμε να τα δέσουν αλλά τα παιδιά έχουν ανάγκη να παίξουν. Πήγαινέ τα στη παιδική χαρά να ξεδώσουν ή σε κανένα γήπεδο. Το σπίτι δεν είναι γήπεδο ούτε παιδική χαρά να παίζεις μπάλα! Αλλά το ξανά είχα γράψει και παλαιότερα, όταν η μάνα δεν σέβεται όχι μόνο τους γείτονες αλλά το ίδιο το παιδί της που κοιμάται και βάζει πλυντήριο και σκούπα 2 και 3 τα ξημερώματα, πως θα μάθει στο παιδί να σέβεται; Επιμένω λοιπόν, είναι θέμα πολιτισμού και παιδείας. Καμία παιδεία από τους γονείς, πως να μη γίνουν και τα παιδιά έτσι; 5
80s Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Εγώ πιστεύω με τη παντόφλα κάνω περισσότερο θόρυβο όταν περπατάω γιατί κοπανάει κάτω. Άμα κοιμάται κάποιος στο σπίτι και θέλω να κάνω ησυχία τις βγάζω και πάω με τη κάλτσα και είμαι πολύ πιο αθόρυβος. Πιστεύω έχει να κάνει πιο πολύ με το πως περπατάει κάποιος , είτε με παπούτσια ή χωρίς. Εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι όταν τρέμει η πολυκατοικία από κοπανήματα , τρεξίματα κλπ.... Δλδ τι στο διάολο κάνουν που δονείται μια ολόκληρη πολυκατοικία... Και εικάζω ότι είναι παιδιά δλδ πόσο να ζυγίζουν ; Ναι να περπατάς ξυπόλητος αλλά στις μύτες, όχι στις φτέρνες. Τότε ναι, προκαλείς μεγαλύτερη φασαρία. 1 ώρα πριν, green gordon είπε Ενω ολα τα αλλα τα ειπες καλα εδω εχεις αδικο.Βεβαια ο καθενας κρινει απο τις εμπειριες του.Αν π.χ εσυ εχεις ζησει σε γειτονιες με πολιτισμενους ανθρωπους θα σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις καποιον ατυχο που οπου μετακομιζει εχει γιδια γειτονες. Ναι θα ακουμε παιδια αν υπαρχουν. Θα ακουμε σκυλια αν υπαρχουν.. Θα εχουν επισκεπτες στα σπιτια τους οι γειτονες και μουσικες και φασαρια. Ολη η φαση ειναι να σεβεσαι για να σε σεβονται.Αν συμβαινει κατι επαναλαμβανομενα τοτε ενοχλεις. Αυτό ακριβώς. Καταλαβαίνεις αν κάποιες στιγμές χτυπάνε γιατί κάνουν κάποια εργασία, αν έχουν γιορτή, αν τα παιδιά κάποιες στιγμές ξεσαλώσουν. Αν γίνεται επαναλαμβανόμενα και καθημερινά, απλά δεν παλεύεται με τίποτα. Και αυτοί που μας λένε υπερβολικούς, προφανώς δεν έχουν ζήσει με τέτοιους τσοπάνους γείτονες που δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ! 4 λεπτά πριν, orck είπε Όποιος δεν φοράει σπίτι του παπούτσια είναι γύφτος; Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Η μήπως πουλάς παντόφλες... Ναι παντόφλες πουλάω που το κατάλαβες; Λοιπόν, στο σπίτι φοράμε παντόφλες, και για να μην ενοχλούμε και για να μη σκουπίζουμε όλες τις βρωμιές με τα πόδια μας και μετά πάμε και ξαπλώνουμε και λερώνουμε τα κρεβάτια και τα σεντόνια, έτσι κάνεις εσύ; Και αφού ξέρεις ότι το περπάτημα με τη φτέρνα ειδικά σε πολυκαοτικία που δεν έχει μόνωση, ενοχλείς, τότε σεβάσου τον γείτονα. Ζούνε και άλλοι απο κάτω, δεν είναι υποχρεωμένοι να ακούνε εσένα να κοπανάς. Αν η απο πάνω σου περπατάει με τα τακούνια όλη μέρα θα σου άρεσε; Και να γυρνάει να σου λέει μετά, σπίτι μου είναι όπως θέλω θα περπατάω, εσύ θα μου πεις; Βάλτε λιγάκι τη θέση σας στη δική μας που ζούμε με αγροίκους. 1
webparts Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Αν εξαιρεσεις το περπατημα με τη φτερνα που ειναι οντως ενοχλητικοτατο,κατα τα αλλα σε οσα διαβαζω στις τελευταιες 2 σελιδες εχω καταλαβει οτι εισαστε υστερικοι. 1
l337 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε Σε σπηλιά να πας εσύ και οι όμοιοί σου που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ζήσε με τα άγρια ζώα και τους λύκους και ούρλιαζε όλη μέρα. Πολιτισμός σημαίνει σεβασμός. Εμείς που σεβόμαστε το ότι συνυπάρχουμε με άλλους ανθρώπους πρέπει να ζούμε σε πολυκατοικίες. Αντιθέτως κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα πρέπει να πάτε σε χωριά και σε σπηλιές να είστε απομονωμένοι για΄τι είστε επικίνδυνοι για τον πολιτισμό! Δεν είστε άξιοι να ζείτε σε πολυκατοικία και δεν μπορείτε να σεβαστείτε τους γείτονές σας. Σε σπηλιά λοιπόν, ή σε κανένα απομονωμένο χωριό και γρήγορα! Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου, και είναι αρκετά για να καταλάβω ότι φέρεσαι σαν υστερικός στο ζήτημα αυτό και ψάχνεσαι με το καθετί. Ιδίως με κάποιες αξιώσεις σου που μας έχεις γράψει παλιότερα. Επίσης είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμα σου ότι κάνω φασαρία στο σπίτι μου. Ο τόνος μάλιστα όλου του μηνύματος σου και η στάση άμυνας μου επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω ότι έχεις τα θέματα σου. Λίγα ή πολλά, δικό σου πρόβλημα. Ξαναλέω, εκ πρώτης όψεως είδα με συμπάθεια το πρόβλημα σου αν και ο τρόπος γραφής μου φάνηκε υπερβολικός. Αφού διάβασα όλα τα μηνύματα σου, δεν έχω πλέον να σου πω κάτι άλλο παρά μόνο "καλό κουράγιο". Με τον εαυτό σου. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από l337
Kapou Kapote Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, l337 είπε Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου, και είναι αρκετά για να καταλάβω ότι φέρεσαι σαν υστερικός στο ζήτημα αυτό και ψάχνεσαι με το καθετί. Ιδίως με κάποιες αξιώσεις σου που μας έχεις γράψει παλιότερα. Επίσης είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμα σου ότι κάνω φασαρία στο σπίτι μου. Ο τόνος μάλιστα όλου του μηνύματος σου και η στάση άμυνας μου επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω ότι έχεις τα θέματα σου. Λίγα ή πολλά, δικό σου πρόβλημα. Ξαναλέω, εκ πρώτης όψεως είδα με συμπάθεια το πρόβλημα σου αν και ο τρόπος γραφής μου φάνηκε υπερβολικός. Αφού διάβασα όλα τα μηνύματα σου, δεν έχω πλέον να σου πω κάτι άλλο παρά μόνο "καλό κουράγιο". Με τον εαυτό σου. Το τράβα να μείνεις σε σπηλιά, εσύ μου το είπες και δεν είναι σοβαρή απάντηση. Εσύ ψάχνεσαι, δεν ζητήσαμε την απάντησή σου και αν δεν σου αρέσει μην διαβάζεις το θέμα, αφού όλοι όσοι ενοχλούμαστε έιμαστε υστερικοί.Εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι. Αν είμαι υστερικός, εσύ δεν έχεις κάτι άλλο σημαντικότερο να κάνεις απο το να κρίνεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα όπως του θορύβου στο σπίτι τους. Αν δεν γουστάρεις μην απαντάς, δεν έγραψα εδώ μέσα για να με κρίνεις εσύ αλλά για να βρω κάποια αντιμετώπιση και λύση στο θέμα και να ανταλλάξουμε εμπειρίες με άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και απ'οτι είδα είναι πολλά. Μείνε πρώτα 6 μήνες άυπνος και μετά έλα να μου τα πεις αυτά. Έχεις την ηρεμία στο σπιτάκι σου και κρίνεις κάποιον που εργάζεται και κοιμάται μόνο 2-3 ώρες το βράδυ λόγω φασαρίας και είμαι εγώ ο υστερικός. Επειδή κι εγώ είδα ότι είσαι όλη μέρα στο φόρουμ και αντιδράς σε όλα τα θέματα, προφανώς δεν έχεις προσωπική ζωή, φίλους, οικογένεια και το μόνο που σε ευχαριστεί είναι να επιτίθεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις πίσω απο την ανωνυμία. Ελπίζω να βρεις επιτέλους κάποιο νόημα στη ζωή σου και να ξεκολλήσεις. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Kapou Kapote 1
l337 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Καλύτερα μην ασχολείσαι μαζί μου καθόλου. Εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι Έχεις ανοίξει νήμα σε χώρο όπου διαβάζουν πάρα πολλοί άνθρωποι και δεν έχεις ανοίξει συνομιλία με pm. Οπότε είναι λογικό και επόμενο ότι θα λάβεις απαντήσεις. Και κάποιες ίσως που δεν σου αρέσουν γιατί.. that's life. 7 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Αν είμαι υστερικός, εσύ δεν έχεις κάτι άλλο σημαντικότερο να κάνεις απ[ο το να κρίνεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα όπως του θορύβου στο σπίτι τους. Επιχειρηματολογία νηπιαγωγείου. 7 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Προφανώς επειδή κι εγώ είδα ότι είσαι όλη μέρα στο φόρουμ και αντιδράς σε όλα τα θέματα, προφανώς δεν έχεις προσωπική ζωή, φίλους, οικογένεια και το μόνο που σε ευχαριστεί είναι να επιτίθεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις πίσω απο την ανωνυμία. Δυστυχώς -για σένα-, με επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά όταν λέω πως έχεις εμμονές. 7 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Ελπίζω να βρεις επιτέλους κάποιο νόημα στη ζωή σου και να ξεκολλήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπόψη μου. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από l337
Kapou Kapote Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εσύ το ξεκίνησες με το κυνικό σου σχόλιο. Εδώ εσύ κάθισες και διάβασες όλα τα σχόλιά μου ενώ εγώ ούτε ασχολήθηκα με το προφίλ σου. Τώρα μπήκα για να δω τι παίζει και κατάλαβα περι τίνος πρόκειται. Σου εύχομαι να πέσεις στους ίδιους με εμένα γείτονες και να κρατάς την ψυχραιμία σου. ΑΛλά επειδή όλα γυρνάνε στο κεφάλι μας, μη λες πολλά, ποτέ δε ξέρεις τι θα σου τύχει.
nkar Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, superbat είπε Πάντως να ξρρεις οτι το να περπατας ξυπολητος στο πάτωμα κάνει πολύ θορυβο (αν δεν υπάρχει ηχομονωση). Ίσως η λύση θα ηταν να πάρεις καμμια παντόφλα με πάτο αφρολεξ που να ειναι αθορυβη (δεν ειναι ολες με ελαστικους πατους αθορυβες) Εγω ειχα προβλημα με την απο πάνω που περπατουσε ξυπολητη και με νομιζε περιεργο-υπερβολικο μέχρι που δέχτηκε να ερθει να ακουσει αυτη στο σπιτι μου και να περπατησω εγω απο πάνω ξυπόλυτος ... Καλησπερα παιδια! Εγώ έχω μετακομίσει στην πολυκατοικία απ τον Μάιο, και η απο κατω δεν εχει σταματησει να παραπονιεται. Αρχικά της είχα πει συγγνώμη κανα 2 φορες και γενικα προσπαθω να ειμαι όσο ευγενικός μαζί της και προσπαθούσα να είμαι αθόρυβος αλλα συνέχισε τα παράπονα. Το θέμα είναι πως δεν φωναζω, δε βαζω μουσικές και σπάνια θα αράξουμε σπιτι μου με φίλους.. Ο λόγος που παραπονιέται ειναι τα βήματα, ή ποδοβολιτά όπως τα λέει. Δεν τρεχω, και δεν φοραω παπουτσια εντος σπιτιού έτσι κ αλλιώς, απλα τα πατώματα είναι λεπτα και μη μονομενα και ακουγεται το παραμικρό. Έχει παραπονεθέι στο διαχειριστή ο οποιος μ είπε οτι δε βγαζει ακρη και πως εγώ εχω δίκιο, έχει βγει στο φωταγωγο και στο κλιμακοστάσιο και εχει βρίσει πολλάκις και με έχει απειλήσει με αστυνομία (έχω ρωτήσει φιλο μ αστυνομικό και μ είπε οτι απ τη στιγμη που δεν παραβιάζω τις ΩΚΥ δεν μπορει να μ κάνει κάτι), αλλα εγω περπατάω στο σπίτι και το βράδυ (lol) λόγω αλλου ωραρίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την σταματήσω να μου τα πρίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις