rus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν νομίζω οτι φταίνε μόνο οι γείτονες που σίγουρα πολλοί είναι περίεργοι. Φταίει και η ηχομόνωση. Στη δική μου πολυκατοικία του 72-74 δεν παίζουν τέτοια προβλήματα. Δεν ακούμε φωνές τον από πάνω ή τον απο κάτω. Μάλιστα οι αποπάνω παίζουν και πιάνο το οποίο ίσα που ακούγεται και δεν ενοχλεί. Οπότε πιστεύω οτι είναι κυρίως θέμα ηχομόνωσης. Και την παρέα μου φέρνω και γελάμε και δυνατά αλλά ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Δοκιμασες να βαλεις το subwoofer στο τερμα και μπασα, ή μηπως ειναι 2.0 τα ηχεια σου? Ρε παιδιά συγνώμη αλλά εγώ γιατί σέβομαι και κάποιοι νομίζουνε ότι μένουνε μόνοι τους? Προχθες νευρίασα τοσο πολύ που βαρούσα το ντουβάρι στις μία την νύχτα... Κι εγω θυμαμαι πριν λιγα χρονια -ηταν 23:10 η ωρα- εκει που εβλεπα ενα μουσικο βιντεο στο youtube ξαφνικα νιωθω απο κατω μου μια δονηση και ενα ντουκ ντουκ ντουκ, βαραγε με το σκουποξυλο το ταβανι ο απο κατω μου, και ο φουστης σημαδευε ακριβως κατω απ τη καρεκλα μου 2
farfalla79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασες να βαλεις το subwoofer στο τερμα και μπασα, ή μηπως ειναι 2.0 τα ηχεια σου? Κι εγω θυμαμαι πριν λιγα χρονια -ηταν 23:10 η ωρα- εκει που εβλεπα ενα μουσικο βιντεο στο youtube ξαφνικα νιωθω απο κατω μου μια δονηση και ενα ντουκ ντουκ ντουκ, βαραγε με το σκουποξυλο το ταβανι ο απο κατω μου, και ο φουστης σημαδευε ακριβως κατω απ τη καρεκλα μου Λες να δοκιμάσω με σκουπόξυλο??
rus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εσυ που βαραγες το ντουβαρι που ειπες? Οχι στο ταβανι? Στο ταβανι πρεπει να βαρεσεις για να σε ακουσουν! 1
farfalla79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου αρέσει να μπαινω σε τέτοια διαδικασία ρε παιδιά...ναι βάρεσα το ντουβάρι αλλά δεν ξέρω τελικά αν ακούστηκε...αν παω να χτυπήσω πόρτα την νύχτα τι να τους πω? δεν θελω να μαλώνω ρε παιδιά και να με έχουνε στην μπούκα αλλά από την άλλη δεν γίνεται να χάσω τον ύπνο μου....θελω όσο γενικά γίνεται να το πω....
GiannisWalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 πιάσε τον ιδιοκτήτη , μέσω διαχειριστή ζήτα το τηλ και πες του τι πρόβλημα υπάρχει ή βάλε τον διαχειριστή να το κάνει , ακόμα καλύτερα να μην αναφέρει ότι έγινε απο εσένα .
Grey Warden Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασες να βαλεις το subwoofer στο τερμα και μπασα, ή μηπως ειναι 2.0 τα ηχεια σου? Κι εγω θυμαμαι πριν λιγα χρονια -ηταν 23:10 η ωρα- εκει που εβλεπα ενα μουσικο βιντεο στο youtube ξαφνικα νιωθω απο κατω μου μια δονηση και ενα ντουκ ντουκ ντουκ, βαραγε με το σκουποξυλο το ταβανι ο απο κατω μου, και ο φουστης σημαδευε ακριβως κατω απ τη καρεκλα μου Tα ηχεία μου είναι Logitech X-530 5.1 δηλαδή και τα χρησιμοποιώ σε ταινίες κυρίως καθώς συνηθίζω να ακούω μουσική ή να παίζω με τα ακουστικά. Αν ζούσα σε πολυκατοικία χωρίς ηχομόνωση και έβαζα τα ηχεία μου να λειτουργούν όπως λειτουργούν τώρα στις ταινίες σίγουρα θα μου είχαν κάνει επιτήρηση. Εδώ ρε παιδιά μιλάμε για πολυκατοικίες που ακούνε τον άλλο να βήχει... Παίζει μεγάλο ρολο η ηχομόνωση και όπως είπα το έχω ζήσει σε νεόκτιστη πολυκατοικία στη Κυψέλη.
farfalla79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μου αρέσει από την πλευρά μου η κόσμια συμπεριφορά ρε παιδιά...δεν μπορώ ουτε τα σκουπόξυλα ουτε τις φωνές......ακούω προτάσεις...
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 farfalla, αν σε πιάνουν ντροπές, η καλύτερη λύση είναι το χαρτάκι. Οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ιδέα ότι ακούγονται, ειδικά αν έχουν συνηθίσει να μένουν σε παλιά πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Αν τους παρακαλέσεις να μιλάνε πιο σιγά γιατί ακούγονται, μπορεί και να πετύχει. Και το να γράψεις ένα χαρτάκι είναι ευγενικό και διακριτικό. Επίσης, έχω διαπιστώσει ότι πάντα πετυχαίνει καλύτερα αν δεν είσαι επιθετικός. Πχ στο χαρτάκι μη γράψεις "με ενοχλείτε και δεν μπορώ να κοιμηθώ". Πρώτον, ρίξ'τα στην ηχομόνωση. Ότι δεν γκαρίζει ο τύπος, απλώς επειδή η ηχομόνωση είναι χάλια, η φυσιολογική του φωνή ακούγεται πολύ. Δεύτερον, πες κάτι του στυλ "επειδή ακούγονται οι συζητήσεις, νιώθω άσχημα που παραβιάζω την ιδιωτικότητά της, ακούγοντας τις προσωπικές σας συζητήσεις. Αν δεν είναι εντελώς ανόητοι, θα καταλάβουν ότι σε ενοχλούν και θα εκτιμήσουν και την διακριτικότητά/ευγένειά σου. Και μια που λέμε ιστορίες, μια φορά οι διπλανή στο πατρικό μου έκανε φασαρία μέσα στη νύχτα (ειδικά στο σεξ) και ακουγόταν πολύ στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου (δυστυχώς όχι στο εφηβικό μου δωμάτιο, που δε θα με πείραζε ). Αντί να της ρίξει μπινελίκια, πήγε ο πατέρας και της είπε ότι νιώθει υποχρέωση να την ενημερώσει ότι οι τοίχοι είναι λεπτοί και δεν προστατεύουν τις ιδιωτικές στιγμές. Άχνα δεν ξανακούστηκε. 2
rus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Tα ηχεία μου είναι Logitech X-530 5.1 δηλαδή και τα χρησιμοποιώ σε ταινίες κυρίως καθώς συνηθίζω να ακούω μουσική ή να παίζω με τα ακουστικά. Αν ζούσα σε πολυκατοικία χωρίς ηχομόνωση και έβαζα τα ηχεία μου να λειτουργούν όπως λειτουργούν τώρα στις ταινίες σίγουρα θα μου είχαν κάνει επιτήρηση Aυτο που νιωθει εντονα ο απο κατω ειναι το subwoofer. Aν το βαλεις τερμα και μπασα, οχι μονο ο απο κατω αλλα ολοκληρη η οικοδομη θα τριζει. Μπορει και ολοκληρο το τετραγωνο Μου αρέσει από την πλευρά μου η κόσμια συμπεριφορά ρε παιδιά...δεν μπορώ ουτε τα σκουπόξυλα ουτε τις φωνές......ακούω προτάσεις... Αφου εσυ ντρεπεσαι, βαλε τη μανα ή τον αρραβωνιστικο σου να του κανει παρατηρηση!
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά Καλημέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και εγώ με τους από πάνω και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Μένει ένα ζευγάρι οι οποίοι έρχονται δυο φορες την εβδομάδα Παρασκευή και Σάββατο αλλά και κάποιες μέρες άσχετες μέσα στην εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι ο φιλος της κοπέλας μιλάει πολύ δυνατά και γελάει δυνατά σαν βλάκας που μου μου τρυπάει το μυαλό! Τα βράδια που πέφτω να κοιμηθώ δεν μπορώ να ηρεμήσω από την ένταση διότι φοβάμαι ότι θα μου χαλάσει την ησυχία μου αυτος ο @αλακας.....Δεν έχει ηχομόνωση το σπίτι και ακούω τα πάντα....Χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου....Συμβαίνει τις βραδυνές ώρες 11 με 1 την νύχτα....τι να κάνω ρε παιδιά Να τους πω κάτι και τι? Δεν τους συναντάω στην είσοδο για να τους πω κάτι αλλά και από την άλλη διστάζω να χτυπήσω την πόρτα...αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνουνε ότι ακούγονται? Ρε παιδιά πείτε μου λίγο την γνώμη σας....Σας ευχαριστώ... H ελευθερια σου τελειώνει εκει που αρχίζει του άλλου. Δεν γίνεται να μην μιλάς μέσα στο σπίτι σου και να γελάς. Εχω πάει σε σπίτια με χαρτι τόιχο που ακουγονται τα πάντα και σε ώρες κοινής ησυχίας ειδικά το βραδάκι γίνεται χαμός ακόμα και η κανονική ομιλία ακούγεται. Και το φωνάζει γκαρίζει ειναι διαφορετικό στο αυτι του καθένα. Σε καταλαβαίνω οτι έχεις θέμα αλλα δεν γίνεται να τον βρίζεις εν αγνοια του δε δημόσιο φόρουμ. Πάνε πίαστον και εξήγησε του το πρόβλημα οτι επειδή δεν έχει μόνωση η ομιλία και το γέλιο του ακούγεται πολύ και σε ενοχλεί θα το καταλάβει πίστεψε με. Αν δεν μπορείς και ντρέπεσαι όπως λες επένδυσε το σπίτι σου με ηχομόνωση.
farfalla79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τακτοποιήθηκε το θέμα! Να είστε καλά!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το δικό μου τόπικ δε μπορώ να το βρω πουθενά. Κρίμα.Επειδή εγώ το έχω λελέψει στη φάση Μουσική vs Γειτονοχώρι, να αναφέρω σε όσους ανησυχούν.. πως απ' ότι κατάλαβα η αστυνομία παίζει και να μην μπορεί να κάνει κάτι.Είχε έρθει ο ένας πιτσιρικάς τότε (και αυτός μετακόμιση από χωριό μάλλον μαζί με έναν φίλο του), και μου έκανε νταηλίκια στη πόρτα τύπου "δεν αντέχω άλλο τα πριόνια σου και δεν είναι μουσική αυτή", και εγώ μέσα στη μαστούρα απλά τον κοιτούσα και γέλαγα, πράγμα που τον εξαγρίωνε ακόμη περισσότερο....όλα τα παραπάνω όμως τα αναφέρω γιατί ο τύπος έδειχνε να με μισεί όλο και περισσότερο. Δε παίζει να μην ξαναφώναξε την αστυνομία. Το έκανε μια, ήρθαν και μου είπαν πως την επόμενη θα μπλέξω. Εγώ συνέχισα το ίδιο τροπάρι επακριβώς (απλά ελάττωσα τον ήχο μετά τις 2.00 το βράδυ), και δεν έγινε τίποτα. Μήπως δεν έρχονται; Ή με ερωτεύτηκε ο τύπος;Στην περίπτωση του TS, μόνο ξύλο ρε. Τι του λέτε του ανθρώπου να μην είναι βίαιος. Αν δεν είχα λεφτά να ζω σαν άνθρωπος, και ζούσα σε Καναδέζικη ξύλινη τρυπούλα φοιτητών, θα πήγαινα προετοιμασμένη να ακούω τον κάθε θόρυβο. Ο γείτονάς του ψυχασθενής ήταν. Υ.Γ: Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τρίζω όλη τη γειτονιά και μου κλάνουν όλοι. <3 1
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πολύ διακριτική.. Μετα τις 2 την χαμηλώνεις ? Ισως έχεις μπλέξει ήδη και δεν το ξέρεις. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα όρια που μπορεί να πάιζεις την μουσικη σου ακόμα και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Να ακούς την μουσική σου δεν λέω αλλα μετα τις 10 το βράδυ σε ακουστικά και το απογευματάκι πρωι οχι συνεχομενα στην τσίτα για πολλές ώρες δεν ειναι σωστό. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κατι μόνο να περάσεις καμια νύχτα σε κανα κελι αμα σου έχουν κάνει άπειρες παρατηρησεις απο μερια αστυνομίας. Ο εισαγγελέας ακροάσεων μπορει ομως
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 koritsi-gia-pc αν σε είχα στην οικοδομή μου η θα σε είχα μαχαιρωσει ή θα σε είχα καρυδωσει. Αυτή η μουσική δεν αντέχεται ούτε για 10 "
Προτεινόμενες αναρτήσεις