Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι σωστό να την κρίνεις την πρώτη εβδομάδα που θα το ξεκωλιάσεις το κιν στο download και στις φώτο των 38mp... καλύτερα σε νορμάλ καταστάσεις και στις συνθήκες της καθημερινότητας του καθενός...

Ισχυει.. γι αυτο κι εγω ανεφερα το ιδιο πραγμα, οτι περιμενω να το δω σε normal καταστασεις πως τα παει η αυτονομια του..

Δημοσ.

Παιδιά δεν ΆΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΚΎΛΙΣΑ μόλις τα ξόδεψα τα 350€ ελπίζω να αξίζει

Πλάκα κάνεις;   :lol: Ας τα είχα τα τρισήμισι εκατοστάρικα και δεν θα το σκεφτόμουν κάν! Θα το αγόραζα κι ας έχω ήδη κινητό.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ΆΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΚΎΛΙΣΑ μόλις τα ξόδεψα τα 350€ ελπίζω να αξίζει

Αν σκεφτοσουν να παρεις κινητο συντομα και βεβαια αξιζει η τιμη αυτη γι αυτο το κινητο..

Εγω σκεφτομουν να παρω σε κανα 2μηνο κινητο αφου αγορασω κατι αλλα πραγματα που ειχα στο μυαλο..

Και επισης ειχα βαλει στο ματι το 925 στα 325ευρω που το χε το skroutz. Αλλα στα ιδια λεφτα τωρα παιρνω κατι πολυ καλυτερο (τουλαχιστον σε θεμα καμερας), οποτε ειπα "δε γαμιε.. ευκαιρια ειναι.."

απλά μου αρέσει να σε πειράζω και το κανω καλοπροαίρετα.. απλά καποια πραγματα ειναι αντικειμενικά.. οπως η κόκκινη ferrary, η κίτρινη lamborginy και το κιτρινο lumia 1020.. χααχχα

πάντως μεσα απο την βονταφον ξερω οτι το κίτρινο δεν το έχουν καν σαν κωδικό οπότε δυσκολο να ειναι vodafone το τηλ

Με συγχωρεις τοτε για το υφος της απαντησης μου, γιατι δεν καταλαβα οτι ηταν πειραγμα.. :)

Δημοσ.

Εχω ηδη 3 μερες το κινητο... το χιλιοαπολαμβανω (το ΑΣΠΡΟ!), και στο site της vodafone ακομα γραφει οτι η παραγγελια μου εκρεμμει

:)

Ανεφερα καθολου ποσο πανεμορφο ειναι το λευκο?

Περιμενουμε να μας ερθει και η flip side θηκη τωρα και ειμαστε GG..

απαιτω προμηθεια που σε εψησα για το λευκο :P

μας τα ειχες πρηξει με το μαυρο! χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Να σου στειλω μια πανοραμικη απτη πανεμορφη παραλια της Ιεραπετρας σε 38mp να πατσισουμε? :D

Η αληθεια ειναι οτι εσυ, η κοπελα μου, και αυτος εδω http://www.minimallyminimal.com/blog/nokia-lumia-1020

και κυριως ο κυριος στο link, επειδη ειχε πολλες φωτογραφιες που με εντυπωσιασαν, με καναν να ψηθω αρκετα!

Δημοσ.

Ρε παιδες σε οσους το εχετε ηδη στα χερια σας....για πειτε εντυπωσεις σε εμας που το περιμενουμε.......η καμερα ειναι τοσο φοβερη και τρομερη που λενε??? ειδικα στο σκοταδι τι λεει συναγωνιζετε κανονικη φωτογραφικη σε ευκρινια και ποιοτητα??? το market των windows εχει τα βασικα.....gmail.....google chrome.....yahoo mail.......για πειτε????

Δημοσ.

ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ..ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ VODA... 

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΗΞΑΝΕ ΑΚΥΡΟ.. ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ (ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ)..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ VODAFONE: ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟ LOGO ΤΗΣ VODAFONE?? (ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ POST ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ..)

Δημοσ.

Ρε παιδες σε οσους το εχετε ηδη στα χερια σας....για πειτε εντυπωσεις σε εμας που το περιμενουμε.......η καμερα ειναι τοσο φοβερη και τρομερη που λενε??? ειδικα στο σκοταδι τι λεει συναγωνιζετε κανονικη φωτογραφικη σε ευκρινια και ποιοτητα??? το market των windows εχει τα βασικα.....gmail.....google chrome.....yahoo mail.......για πειτε????

Θα σου ανεβαζα φωτογραφια απο απολυτο σκοταδι τα σκυλια μου να παιζουν πανω στο κρεβατι μου αλλα την εσβησα..

Ηταν η πρωτη φωτογραφια που τραβηξα..

Απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι σκοταδι.. αν δεν το πεις σε καποιον οτι τραβηχτηκε σε απολυτο σκοταδι δεν το καταλαβαινει για κανενα λογο.. και ποιοτητα εικονας? Αλλου! Οχι απλα συναγωνιζεται, αλλα ποδοπαταει και φωτογραφικες που εχουν περασει φετος απτα χερια μου.. Δεν μιλαω για φωτογραφικες των 300-400 ευρω, αλλα 150-200 ευρω..

Και το αμεσως πιο εντυπωσιακο ακομα.. το video. Νταξει εκει απλα υποκλιθηκα.. Οτι βλεπεις με το ματι, βλεπεις και στο video, πραγματικα ρεαλιστικη εικονα.. και ο ηχος του recording απιστευτος επισης, χωρις παραμορφωσεις..

Κολλητοι μου ο ενας με iPhone 5s, ο αλλος με note3 και παλικαρι που ηρθε στο μαγαζι και ειχε s4, ζηλεψαν παντως το θεμα "φωτογραφικη".. αυτο λεει αρκετα πιστευω..

ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ..ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ VODA... 

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΗΞΑΝΕ ΑΚΥΡΟ.. ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ (ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ)..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ VODAFONE: ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟ LOGO ΤΗΣ VODAFONE?? (ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ POST ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ..)

Περα απο την εικονα οταν κανει εκκινηση το κινητο και μια εφαρμογη (η οποια διαγραφεται) δεν εχει τιποτα αλλο που να δειχνει απο που προερχεται το κινητο..

• Like 1
Δημοσ.

ΤΟ STORE ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ.. 

ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΛΟΓΩ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ MICROSODFT. ΚΑΛΥΠΤΕΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ THIRD PARTY ΕΦΑΡΝΟΓΕΣ Ή MULTI ACCOUNTS MAIL CLIENTS, ΚΛΠ .. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ www.wpcentral.com ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΛΟ SITE ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΛΠ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... 

Δημοσ.

πραγματικά πόσο αργόσχολοι είναι μερικοί που επί 15σελίδες γράφουν ποιό χρώμα είναι το καλύτερο και αν εμφανίζει το λογότυπο της voda στην εκκίνηση ή όχι?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μεμβρανη προστασιας ειχε η οθονη οταν το ανοιξατε?ή μονο η καμερα?

Επισης ενω περασα την Blacκ με το που εκανα επαναφορα ρυθμίσεων πηγε ξανα σε αυτη που ειχε οταν το πηρα .Αλλαζει ολοκλρηρη Ρομ μια επαναφορα?

Δημοσ.

πραγματικά πόσο αργόσχολοι είναι μερικοί που επί 15σελίδες γράφουν ποιό χρώμα είναι το καλύτερο και αν εμφανίζει το λογότυπο της voda στην εκκίνηση ή όχι?

Αυτά τους νοιάζουν αυτά σχολιάζουν

Εσύ τι πρόβλημα έχεις ξύλο ξύλο?

Κιτρινακι όλε αν και εγώ πήρα άσπρο ρε γαμωτοοοοο

• Like 3
Δημοσ.

Αυτοί που έχουν το 1020 εδώ και κάποιες μέρες... τι λέει από αυτονομία;

Εχω ανοικτα τα wifi και τα δεδομενα ολη τη μερα (στα δεδομενα δουλεψε για 3-4 ωρες μονο ομως) με τα notifications να δουλευουν κανονικα ολη τη μερα, λιγο internet, λιγο gaming, καποιο κατεβασμα εφαρμογων και λιγη μουσικη, με εβγαλε 1 μερα και κατι ωρες στην 2η φορτιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...