Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.

Παρήγγειλα την περασμένη Τετάρτη το 1020 από vodafone με παραλαβή από κατάστημα και η παραγγελία μου δρομολογήθηκε κανονικά(με κωδικό παραγγελίας). Την Παρασκευή τηλεφώνησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη παραγγελία και μόλις έρθει το κινητό στο κατάστημα, θα ειδοποιηθώ για να περάσω να το πάρω. 

Υπάρχει άλλος που είναι σε ανάλογη φάση αναμονής?

Πιστεύετε ότι θα περιμένω επ' άπειρον?

Δημοσ.

ξανά διαθέσιμο το htc 8s από τη vodafone στα 89€

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Windows-Phone-8S-by-HTC

και το nokia 925 στα 249€

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925

4' μετά το ποστ σου και το 8s είναι και πάλι εξαφανισμένο από το site τους :( Το περιμένω μέρες!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Παρήγγειλα την περασμένη Τετάρτη το 1020 από vodafone με παραλαβή από κατάστημα και η παραγγελία μου δρομολογήθηκε κανονικά(με κωδικό παραγγελίας). Την Παρασκευή τηλεφώνησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη παραγγελία και μόλις έρθει το κινητό στο κατάστημα, θα ειδοποιηθώ για να περάσω να το πάρω.

Υπάρχει άλλος που είναι σε ανάλογη φάση αναμονής?

Πιστεύετε ότι θα περιμένω επ' άπειρον?

το περιμένω σε κατάστημα απο την ΠΡΟ-περασμένη τεταρτη. Βασικα αν δεν έρθει έως μεθαύριο ακύρωση και παραγγελία απο αλλου...
Δημοσ.

ξανά διαθέσιμο το htc 8s από τη vodafone στα 89€

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Windows-Phone-8S-by-HTC

και το nokia 925 στα 249€

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925

4' μετά το ποστ σου και το 8s είναι και πάλι εξαφανισμένο από το site τους :( Το περιμένω μέρες!

Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ζητησης. Ειναι συσκευες που δεν παραλαμβανονται απο αυτους που παρηγγειλαν και επιστρεφουν στην αποθηκη. Μολις ενημερωνεται το κεντρικο, ενημερωνει το site και ανεβαινει σαν διαθέσιμο. Ο μεγαλος ογκος των συσκευων εχει φυγει

• Like 1
Δημοσ.

Οποίος θέλει λευκό 1020 και 925 από Vodafone, με πήραν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω. Φυσικά στα χρήματα που τα δίνουν, εξυπηρέτηση κάνω.

Δημοσ.

χαχα το παρτατηρήσατε οτι μέχρι και τα skroutzomagaza γεμισαν με vodafone welcome lumia 1020 ? μέχρι και αυτόι ψώνισαν απο την προσφορά! :P εγω έβαλα για πλάκα το δικό μου 400 ευρώ να δώ αν θα πάρει κανείς οχι πως έχω σκπό να το πουλήσω αλλά δεν πήρε κανείς ούτε για πλάκα! Μάλλον όσοι το πήρανε για να βγάλουν κέρδος θα τους μείνει στο ράφι :P

Δημοσ.

Το 1020  ουσιαστικα "καιγεται" με την συγκεκριμένη προσφορά. Ποιός θα πάει να το πάρει στα 500+Ε όταν ξέρει ότι έχει παίξει στα 350Ε. Οπότε όποιος δεν ξεπουλήσει τώρα την πάτησε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia

Το συγκεκριμενο κινητο σ αυτα τα λεφτα ηταν για μενα το πιο value for money απο ολα που ανεβηκαν. Ασε που ο απλος κοσμος που δε ξερει πολλα απο συσκευες δινει πολυ ευκολοτερα 89€ παρα 250 η΄350. Προσωπικα πηρα 2 για τους γονεις μου και συστησα σε 5 ακομα γνωστους που το πηραν ολοι.

• Like 2
Δημοσ.

έχω μια απορία παραγγελία μέσω ΝΕΤ κ παραλαβή από κατάστημα το 1020 ήρθε πέρασα εγώ το πήρα και όταν πήγα ν πληρώσω μου είπαν ότι δεν πληρώνεις τπτ σε εμάς δεν πλήρωσαν ούτε αυτοί στη μεταφορική τπτ πήρα αποδιώξει κανονικά και στο τιμολόγιο δεν γραφεί τα στοιχεία μου όχι την παλιά τιμή προ εκπτώσεις και στην μεταφορική μονό γραφεί τελικός παραλήπτης εμένα στο τιμολόγιο λέει ότι πληρώνετε 30 μέρες μετά το τέλος του τρέχοντος μηνά έτυχε σε κανέναν αυτό ? και τελικά δν πλήρωσα τπτ εγώ στοιχειά όπως τηλ μου δεν έδωσα τπτ και στο email έβαλα άλλο επώνυμο τυχαία και τ κουπόνι δεν είχαν φυσικά 

Δημοσ.

το περιμένω σε κατάστημα απο την ΠΡΟ-περασμένη τεταρτη. Βασικα αν δεν έρθει έως μεθαύριο ακύρωση και παραγγελία απο αλλου...

Με πήραν τηλέφωνο καμιά ώρα μετά το ποστ που έκανα εδώ και πήγα και το πήρα!

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλα με το κατάστημα που έχεις επιλέξει για παράδοση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...