Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 έχω μια απορία παραγγελία μέσω ΝΕΤ κ παραλαβή από κατάστημα το 1020 ήρθε πέρασα εγώ το πήρα και όταν πήγα ν πληρώσω μου είπαν ότι δεν πληρώνεις τπτ σε εμάς δεν πλήρωσαν ούτε αυτοί στη μεταφορική τπτ πήρα αποδιώξει κανονικά και στο τιμολόγιο δεν γραφεί τα στοιχεία μου όχι την παλιά τιμή προ εκπτώσεις και στην μεταφορική μονό γραφεί τελικός παραλήπτης εμένα στο τιμολόγιο λέει ότι πληρώνετε 30 μέρες μετά το τέλος του τρέχοντος μηνά έτυχε σε κανέναν αυτό ? και τελικά δν πλήρωσα τπτ εγώ στοιχειά όπως τηλ μου δεν έδωσα τπτ και στο email έβαλα άλλο επώνυμο τυχαία και τ κουπόνι δεν είχαν φυσικά Να και ενας που το πηρε δωρο... Μεγειες σου φιλε!! 3
dmsdms Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τι να πω δεν ξέρω θα κλείσω τα τηλ μου άντε να με βρούνε :P
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Με πήραν τηλέφωνο καμιά ώρα μετά το ποστ που έκανα εδώ και πήγα και το πήρα! Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μίλα με το κατάστημα που έχεις επιλέξει για παράδοση. έχω μιλήσει και δεν ξέρουν το ποτέ γιατι λέει δεν τους ενημερώνει η αποθηκη ποτέ στέλνει τι! Με τα πόδια να ερχόταν απο την αποθηκη θα είχε έρθει τώρα..
driver4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 χαχα το παρτατηρήσατε οτι μέχρι και τα skroutzomagaza γεμισαν με vodafone welcome lumia 1020 ? μέχρι και αυτόι ψώνισαν απο την προσφορά! εγω έβαλα για πλάκα το δικό μου 400 ευρώ να δώ αν θα πάρει κανείς οχι πως έχω σκπό να το πουλήσω αλλά δεν πήρε κανείς ούτε για πλάκα! Μάλλον όσοι το πήρανε για να βγάλουν κέρδος θα τους μείνει στο ράφι "Παίζει" και το ebay για πωλήσεις..
nevermore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εκεί που πρόσθετα κάποιες επαφές στην sim Manual στο 8s έκλεισε το κινητό, και δεν ξανάνοιγε... Το είχα φορτίσει το βράδυ και η μπαταρία έδειχνε μισογεμάτη όταν το λειτουργούσα... Το έβαλα να φορτίσει και μου έδειξε εντελώς άδεια την μπαταρία και δεν αναγνωρίζει και την sim τώρα... Το ξαναφορτίζω μία και μετά να δω με την sim τι θα κάνω.,, Για αντικατάσταση μιας και το πήρα με courier και όχι από κατάστημα voda το πάω στο πλησιέστερο κατ/μα να το τσεκάρουν? (θα πάω αύριο απόγευμα λόγω δουλειάς). Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν αυτό και έχει καμιά λύση? θενξ
giorginho Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν παίζει (με τίποτα όμως!) να έχει τέτοια ζήτηση το συγκεκριμένο κινητό. Είτε το ανεβάζουν για ένα και μόνο τεμάχιο είτε πέφτει πάλι χοντρό δούλεμα...Sent from my XT890 using Insomnia Το συγκεκριμενο κινητο σ αυτα τα λεφτα ηταν για μενα το πιο value for money απο ολα που ανεβηκαν. Ασε που ο απλος κοσμος που δε ξερει πολλα απο συσκευες δινει πολυ ευκολοτερα 89€ παρα 250 η΄350. Προσωπικα πηρα 2 για τους γονεις μου και συστησα σε 5 ακομα γνωστους που το πηραν ολοι.Ναι και είμαι σίγουρος ότι τα πήρες μέσα στα τέσσερα λεπτά που κράτησε σήμερα η προσφορά και στα οποία αναφέρθηκα, όπως μαζί με εσάς το πήραν και μερικοί εκατοντάδες ακόμα και έτσι πρόλαβε να εξαντληθεί τόσο γρήγορα... Δηλαδή... Λίγο να προσέχουμε σε τι απαντάμε...!Sent from my XT890 using Insomnia
Themos3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Προφανως δε μιλαω για σημερα. Νομιζα οτι το σχολιο σου ήταν γενικά για το κινητό. Συγκεκριμένα το πήραν όλοι την Πέμπτη 16/1 όταν ήταν η δεύτερη φορά που το βγάλαν στην φόρα και όχι για 4 μόνο λεπτά.
silmarien Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν αναφερόσουν για σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω το υφάκι του gio. 1
giorginho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Eκανα quote το εξης: 4' μετά το ποστ σου και το 8s είναι και πάλι εξαφανισμένο από το site τους Το περιμένω μέρες! Σχολιαζοντας οτι αποκλειεται να εξαφανιστηκε (μεσα σε αυτα τα 4 λεπτα) λογω μεγαλης ζητησης (τετοιας δηλαδη που 100αδες περιμεναν καθε μερα ολη μερα πότε θα ξαναεμφανιστει διαθεσιμο για να το "εξαντλησουν"). ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "παιρνω απαντηση" (επισης quote κλπ) οτι εχουν γινει σιγουρα τοσες και τοσες παραγγελιες κλπ. Δηλαδη τι να πω, οτι εγω το ειχα παραγγειλει απο την 1η στιγμη τον.... ΝΟΕΜΒΡΙΟ (οταν ειχε ξαναμπει στα 99 ευρω τοτε)? Τι σχεση εχει το ενα σχολιο με το αλλο? Εγω σχολιαζω το 'τρεχον ανεβοκατεβασμα' του κινητου και το τι μπορει να σημαινει αυτο. Ας ειχε διατυπωθει η "απαντηση" διαφορετικα, δε ξερω, παντως εφοσον silmarien δεχεσαι οτι ηταν ξεκαθαρο οτι αναφεροταν αλλου τοτε ηταν 100% λαθος το quote-αρισμα! (και μεταξυ μας επειδη κι εγω καταλαβα οτι το σχολιο ηταν 'γενικοτερο' εβαλα και το "υφακι" που λες, δηλαδη πώς να το κανουμε, αφου το σχολιο του φαινεται λες και αντικρουει τα δικα μου γραφομενα...! στο κατω-κατω "προσεχετε σε τι απαντατε" εγραψα, λαθος ειναι?)
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το θέατρο του παραλόγου σήμερα στον Κωτσόβολο. Το πρωί ήταν διαθέσιμο πάλι το 1020 και το χτύπησα παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα για να κάνω τις 12 άτοκες δόσεις. Τελικά πήγα εκεί για να μου πούνε ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι είχαν μόνο ένα κομμάτι διαθέσιμο το οποίο ήταν το εκθεσιακό!!! και φυσικά αδυνατούσαν να ρίξουν την τιμή γιατί ήταν ήδη σε προσφορά..... Τεσπα για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο κατάστημα της Ν. Σμύρνης στην Συγγρού, εξωτερικά μου φάνηκε Οκ. Πάντως επαγγελματισμός μηδέν....
Themos3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Eκανα quote το εξης: Σχολιαζοντας οτι αποκλειεται να εξαφανιστηκε (μεσα σε αυτα τα 4 λεπτα) λογω μεγαλης ζητησης (τετοιας δηλαδη που 100αδες περιμεναν καθε μερα ολη μερα πότε θα ξαναεμφανιστει διαθεσιμο για να το "εξαντλησουν"). ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "παιρνω απαντηση" (επισης quote κλπ) οτι εχουν γινει σιγουρα τοσες και τοσες παραγγελιες κλπ. Δηλαδη τι να πω, οτι εγω το ειχα παραγγειλει απο την 1η στιγμη τον.... ΝΟΕΜΒΡΙΟ (οταν ειχε ξαναμπει στα 99 ευρω τοτε)? Τι σχεση εχει το ενα σχολιο με το αλλο? Εγω σχολιαζω το 'τρεχον ανεβοκατεβασμα' του κινητου και το τι μπορει να σημαινει αυτο. Ας ειχε διατυπωθει η "απαντηση" διαφορετικα, δε ξερω, παντως εφοσον silmarien δεχεσαι οτι ηταν ξεκαθαρο οτι αναφεροταν αλλου τοτε ηταν 100% λαθος το quote-αρισμα! (και μεταξυ μας επειδη κι εγω καταλαβα οτι το σχολιο ηταν 'γενικοτερο' εβαλα και το "υφακι" που λες, δηλαδη πώς να το κανουμε, αφου το σχολιο του φαινεται λες και αντικρουει τα δικα μου γραφομενα...! στο κατω-κατω "προσεχετε σε τι απαντατε" εγραψα, λαθος ειναι?) Το πεφτει ¨παλι¨ χοντρο δουλεμα μαλλον ειναι ακυρο γιατι οπως σου λεω εχω προσωπικη εμπειρια απο 7 κομματια που παρθηκαν στην συγκεκριμενη τιμη .... Υ.Γ Δεν δουλευω στην vodafone .... Υ.Γ2. Το σχολιο σου ηταν τουλαχιστον "ακυρο" ... ενδεχομενως σημερα να βγαλαν οσα κομματια δε πηγαν να τα παραλαβουν οποιοι εκαναν παραγγελια τις προηγουμενες φορες, που δε νομιζω να ηταν πολλοι και οσοι ηταν εκαναν λαθος που δεν παρελαβαν....
zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στο κατάστημα Π.Φαλήρου (Αγ.Αλεξάνδρου 2) υπάρχει κρατημένο στο όνομα μου ένα HTC 8S... Αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου στείλει ένα P.M...
petranpetrou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα nokia 925 είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο.. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925
zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στο κατάστημα Π.Φαλήρου (Αγ.Αλεξάνδρου 2) υπάρχει κρατημένο στο όνομα μου ένα HTC 8S... Αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου στείλει ένα P.M... Eχει ήδη ενδιαφερθεί το μέλος eXrhsots...
giorginho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (άκυρο, βαρέθηκα να εξηγώ τα αυτονόητα) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα