xavier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εμενα απο τη στιγμη που αρχισε να παιζει το με εβαλε σε ωραια ατμοσφαιρα και εκλεισε καλα μεχρι το τελος... 3
Voodooman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για εμένα η σειρά ξεκίνησε εξαιρετικά. Το τραγούδι των τίτλων μου άρεσε αντίστοιχα με της πρώτης σαιζόν και μετά από δύο-τρεις ακροάσεις γίνεται κόλλημα. Ο Vaughn-παραδόξως-φαίνεται εξαιρετικός, ο Farrell συνηθισμένα άριστος ως προβληματικός χαρακτήρας, οι κεντρικοί χαρακτήρες περισσότεροι και ακόμη πιο κατεστραμμένοι, το setting ακόμη πιο αμαρτωλό, συνολικά θα έλεγα ότι πήραν την πρώτη σαιζόν και την μεγέθυναν στη νιοστή. Ίσως και εκεί να βρίσκεται το μοναδικό ψεγάδι της σειράς για την ώρα. Όλα, από το soundtrack μέχρι την φωτογραφία, είναι υπερβολικά υπερβολικά. Δεν με χαλάει αυτό ιδιαίτερα, απλά το σύνολο δείχνει να είναι over the top. 1
koystado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλούτσικο το πρώτο επεισόδιο βέβαια δεν περίμενα κάτι καλύτερο δύσκολο να φτάσει στο αριστούργημα της πρώτης σεζόν αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Το intro τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου καμία σχέση με την περσινή τραγουδάρα καλύτερα να βάζανε το τραγούδι που έπαιζε στο τραιλερ που είναι πολύ καλό...το τραγούδι που έπαιξε προς το τέλος ήταν πολύ καλό ωραία haunting μελωδία το ιντρο τραγούδι έπρεπε να ήταν αυτό 5
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για την σειρα δεν εχω αποψη ακομα αλλα η lera lynn ειναι φωναρα και ''φωναρα'' απο οτι βλεπω και ακουω To ιντρο ειναι πιο ωραιο πραγματι
Kasrith Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ή Λατίνα του μηχανοβιου είναι ή αδερφή της άλλης που έψαχνε ή McAdams?
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ΓΑΜΑΤΟ κομμάτι. Σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας.
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ή Λατίνα του μηχανοβιου είναι ή αδερφή της άλλης που έψαχνε ή McAdams? Εγώ έμεινα με την εντύπωση ότι εκείνη που έψαχνε η Mcadams ήταν η δική της αδερφή και ο πατέρας τους ήταν ο Yogi. edit: A, εννοείς την εξαφανισμένη που έψαχνε. Δεν τις συνέδεσα.
Kostasspil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ή Λατίνα του μηχανοβιου είναι ή αδερφή της άλλης που έψαχνε ή McAdams? I think so too
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πάλι έχουμε το κλισέ του κατεστράμενου μπάτσου που πίνει και καπνίζει σαν να μην υπάρχει αύριο, είναι χωρισμένος και έχει μια προβληματική σχέση με τα παιδιά του τα οποία δεν βλέπει τόσο όσο θα ήθελε... (ίσως το μεγαλύτερο κλισέ του Χόλυγουντ είναι αυτό) Εντωμεταξύ όταν βλέπεις τον Βινς Βον (όσο σοβαρός και αν το παίζει) λες τώρα θα πεταχτεί και ο Οουεν Γουίλσον με τον Μπεν Στίλερ και θα αρχίσουν να κάνουν μαλακίες... Ψιλό βαρετό το πρώτο επεισόδιο και πολύ μπέρδεμα (αλλά είναι αναγνωριστικό) πιστεύω θα δέσει στη πορεία και θα βελτιωθεί αν και δε νομίζω με τη καμία να είναι καλύτερο από το πρώτο. Η αδερφή της λατίνας που έχει εξαφανιστεί νόμιζα ότι ήταν η σερβιτόρα στο μπαρ με την μεγάλη ουλή στο μάγουλο και όχι η γκόμενα του ξανθού. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ειναι απλό: όποιος ξαναγράψει spoiler χωρίς spoiler tag, θα μας αποχαιρετήσει. 4
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό το το πρώτο επεισόδιο. Αναμένουμε το 2ερο. 2
gavros10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αυτο θα ειναι το τελευταιο επεισοδιο True Detective που θα δουμε ή δεν θα εχουν προλαβει να κοψουν το ιντερνετ μεχρι την επομενη δευτερα;
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αλέξη κάνε μας προτεκτοράτο της Αμερικής να τα βλέπουμε 1οι απ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα