Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με intel i3 και 8GB ram , τι κάρτα προτείνεται για να μην έχω bottleneck με cpu? 1080p

Ποιο μοντέλο i3 έχεις και τι psu?

• Like 1
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

CPU : i3 540 @ 3ghz 

MEMORY : 8GB RAM 1666mhz kingston HYPER  

GFX : 1GB 5750 SAPPHIRE ATI  

MB: Gigabyte H55M USB 3 

PSU : Power supply XIGMATIC gamer edition 500 watts 

Ποιο μοντέλο i3 έχεις και τι psu?

CPU : i3 540 @ 3ghz 

MEMORY : 8GB RAM 1666mhz kingston HYPER  

GFX : 1GB 5750 SAPPHIRE ATI  

MB: Gigabyte H55M USB 3 

PSU : Power supply XIGMATIC gamer edition 500 watts 

Δημοσ.

ok ευχαριστώ πολύ!εύχομαι να πάει καλύτερα από μια 5750 1GB

σιγουρα θα παει πολυ καλυτερα απλα μη περιμενεις θαυματα με αυτο τον επεξεργαστη σε καποια παιχνιδια θα σε κραταει λιγο πισω...

αλλα σε γενικες γραμμες θα εισαι οκ...

• Like 2
Δημοσ.

ok ευχαριστώ πολύ!εύχομαι να πάει καλύτερα από μια 5750 1GB

Σε σχέση με την 5750 και την 750ti

http://www.skroutz.gr/s/7529283/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Windforce-2X-GV-N75TOC2-2GI.html

να πάρεις θα δεις τεράστια διαφορά απλά η 950 τα αξίζει τα εξτρα χρήματα...

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Αυτη τη στιγμη ειμαι με τα ενσωματωμενα γραφικα του 7870k. Χρειαζομαι λιγα παραπανω fps στη dota 2. Απο τοτε που εγινε το update στο reborn και αλλαξαν το engine παιζω το παιχνιδι στα medium γραφικα στα 1080p. Περιμενα καποιο διαστημα μπας διορθωθει αυτο αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει φως. Οποτε οι επιλογες ειναι να παρω μια 250 και να κανω crossfire η να παρω μια 360. Η αληθεια ειναι πως να δωσω 130 ευρω για μια 360 για λιγο καλητερα γραφικα μου φαινεται λιγο καπως 250 μπορει να βρεθει και με 80 ευρω. Τι θα κανατε στη θεση μου?

Δημοσ.

Μαλιστα αρα αγοραζω τη φθηνοτερη 2gb ?

Μαλλον θα παω εδω http://www.skroutz.gr/s/7199409/XFX-Radeon-R7-360-2GB-R7-360P-2DF5.html

+1

Τα +10 ευρώ τα αξίζει η nitro σε σχέση με την xfx σαν  υλοποίηση.Οι καλύτερες υλοποιήσεις στην σειρά R7/R9 μακράν της nitro.

Δημοσ.

Απλα ειδα οτι η xfx εχει δυο fan, τα 16 ευρω δεν ειναι το προβλημα, η αγορα θα γινει με δωσεις πιστωτικης καρτας, Οποτε με βλεπω να καταλήγω στο eshop που εκει παιζουν στα 130 οι nitro
Στα ιδια χρηματα παιζουν και οι 750ti, 

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Αυτη τη στιγμη ειμαι με τα ενσωματωμενα γραφικα του 7870k. Χρειαζομαι λιγα παραπανω fps στη dota 2. Απο τοτε που εγινε το update στο reborn και αλλαξαν το engine παιζω το παιχνιδι στα medium γραφικα στα 1080p. Περιμενα καποιο διαστημα μπας διορθωθει αυτο αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει φως. Οποτε οι επιλογες ειναι να παρω μια 250 και να κανω crossfire η να παρω μια 360. Η αληθεια ειναι πως να δωσω 130 ευρω για μια 360 για λιγο καλητερα γραφικα μου φαινεται λιγο καπως 250 μπορει να βρεθει και με 80 ευρω. Τι θα κανατε στη θεση μου?

αν ειναι μονο για dota δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα...καλυτερα βρες καμια μεταχειρισμενη 650τι τπτ τετοιο με κανα 50αρι...

Δημοσ.

αν ειναι μονο για dota δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα...καλυτερα βρες καμια μεταχειρισμενη 650τι τπτ τετοιο με κανα 50αρι...

Μπα.. και αν σε ενα μηνα χαλασει να το κλαιω το πενηνταρι? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...