Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.

Το GeForce experience είναι απαραίτητο για την κάρτα; Θέλω να το σβήσω και δεν γνωρίζω αν μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.

Το GeForce experience είναι απαραίτητο για την κάρτα; Θέλω να το σβήσω και δεν γνωρίζω αν μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Δεν ειναι απαραιτητο μπορεις να το διαγραψεις.

Δημοσ.

@chrkain δηλαδή έδωσες 270€ για 960 και 210€ για 370...;!  :wacko:

Millennium στα 270€ ποια καρτα θα προτεινες?

Θα ηταν καλυτερα αν επαιρνε αυτην https://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html  ή λες οτι θα μπορουσε ν'ανεβει και να παει σε ποιο ακριβη?

Δημοσ.

Millennium στα 270€ ποια καρτα θα προτεινες?

Θα ηταν καλυτερα αν επαιρνε αυτην https://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html  ή λες οτι θα μπορουσε ν'ανεβει και να παει σε ποιο ακριβη?

Αυτή την περίοδο οι προτάσεις είναι δύσκολες, διότι δε βρίσκεις εύκολα συμφέρουσα τιμή σε ετοιμοπαραδοτη κάρτα. Αν δεν πάρεις ετοιμοπαραδοτη, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνεις να την δεις.

Σε ιδανικές συνθήκες, είτε παίρνεις μια φθηνότερη 380 / 280Χ, είτε μια 290 στα 300 περίπου ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την περίοδο οι προτάσεις είναι δύσκολες, διότι δε βρίσκεις εύκολα συμφέρουσα τιμή σε ετοιμοπαραδοτη κάρτα. Αν δεν πάρεις ετοιμοπαραδοτη, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνεις να την δεις.

Σε ιδανικές συνθήκες, είτε παίρνεις μια φθηνότερη 380 / 280Χ, είτε μια 290 στα 300 περίπου ευρώ.

Αν ομως καποιος ειτε απο κολλημα ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο π.χ. καταναλωση σε watt ή αλλο λογο δεν θελει να παει σε AMD θεωρεις οτι η 960 ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη?

Εκτος αν περιμενει να βγει και η 950 για να εχει αλλη μια επιλογη για παραδειγμα.

Δημοσ.

δεν νομίζω αφέτες η 2 να έχουν πολλές διαφορές πάντως δεν της έχω περάσει ακόμα περιμένω το PSU ένα

COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR PSU 80+ BRONZE

ελπίζω να κανί 

VGA MSI GEFORCE GTX960 GAMING 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

VGA MSI RADEON R7 370 GAMING 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

και κάτι ακόμα είμαι σε μια περιοχή που τα έξοδα αποστολής μερικών καταστημάτων αγγίζουν τις τιμές τον του  plesio - E-Shop - Public

για αυτό από οπού και να τα έπαιρνα θα μου κόστιζε σχεδόν το ίδιο  και ώμος είμαι στην κεντρική Ελλάδα (  :-D  :-D  :-Dκέντρο κέντρο  :-D  :-D  :-D ) και πεδινά

και ώμος από τα Courier θεωρείτε παραμεθόριο για παράδειγμα το psu τιμή στο κατάστημα 77,50 τα έξοδα αποστολής αντικαταβολή + 15 

Δημοσ.

Αν ομως καποιος ειτε απο κολλημα ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο π.χ. καταναλωση σε watt ή αλλο λογο δεν θελει να παει σε AMD θεωρεις οτι η 960 ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη?

Εκτος αν περιμενει να βγει και η 950 για να εχει αλλη μια επιλογη για παραδειγμα.

Είτε 960, που είναι όμως υποδεέστερη από την 380 αν δεν έχεις μικρό τροφοδοτικο, είτε 970, η οποία έχει συν και πλην σε σχέση με την 390.
  • Like 1
Δημοσ.

παίδες καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω την 980 ΤΙ G1, 

απλά έχω το εξής δίλημμα, να την πάρω από Γερμανία στα 780 η από Ελλάδα στα 850?

κερδίζει κανείς τίποτα στην ουσία αν την πάρει από Ελλάδα?  

Δημοσ.

απλά έχω το εξής δίλημμα, να την πάρω από Γερμανία στα 780 η από Ελλάδα στα 850?

Εγω δεν θα το έκανα λόγο εγγύησης ...
Δημοσ.

Εγγυηση, χρονο παραδοσης (σε γενικες γραμμες γιατι τωρα δεν ξερω τι παιζει με τα αποθεματα). Αν χτυπα ξυλο παθει κατι η καρτα αντε βρες ακρη με το καταστημα του εξωτερικου μετα..

Δημοσ.

καλά από ότι έχω μάθει αν σου έρθει με πρόβλημα και από ελληνικό μαγαζί παίζει να πάρει μήνα+ μέχρι να την αλλάξουν.. και απο εξωτερικό παίζει να γίνετε γρηγορότερα..  

Δημοσ.

καλά από ότι έχω μάθει αν σου έρθει με πρόβλημα και από ελληνικό μαγαζί παίζει να πάρει μήνα+ μέχρι να την αλλάξουν.. και απο εξωτερικό παίζει να γίνετε γρηγορότερα..

Όχι από μεγάλα μαγαζιά όπως πλαίσιο ....
Δημοσ.

για το πλαίσιο το δέχομαι αφού πληρώνεις +100-200 ευρώ από την τιμή του κανονικού..

Υσχυει αλλά πχ δες τιμές πχ r9 msi 390 skroutz πιο χαμηλή 406 + 6 μεταφορικά + ποτέ θα ερθει + εγγυηση που λέμε , πλαίσιο τιμή Ίντερνετ 460 , άμα Πας στο πλαίσιο και τους κλαφτεις για καλύτερη τιμή κανα 15 σου κάνουν :ρ Τεσπα θέλω να πω οι αξίζει να δωσεις 30-50 ευρο παραπάνω για εγγυηση πλαίσιο
Δημοσ.

εντάξει πες στα 30-50 ευρώ το κάνεις.. οχι οτι είναι μικρό ποσό. αλλά όταν μιλάμε για 980ΤΙ απο 850 στο σκρουτζ πλαίσιο πάει 1.000. υπερβολή..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...