Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουν διαφορά στην απόδοση η 2gb vs 4gb edition στην gtx 960.Γενικά πρέπει να έχει και το ανάλογο horsepower η gpu για να τα αξιοποιεί την παραπανήσια vram.

Το εχεις δοκιμάσει αυτο η το λες στην τύχη?

Το εχω ξαναγραψει και αλλες φορες,εχω την r9 280 3gb (που ειναι πιο αδύναμη απο την 960) και στα καινούρια παιχνίδια παίρνει σχεδόν όλη την  μνήμη !

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχεις δοκιμάσει αυτο η το λες στην τύχη?

Το εχω ξαναγραψει και αλλες φορες,εχω την r9 280 3gb (που ειναι πιο αδύναμη απο την 960) και στα καινούρια παιχνίδια παίρνει σχεδόν όλη την  μνήμη !

Τότε όλα τα reviews είναι στημένα που το λένε...

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_960_g1_gaming_4gb_review,18.html

http://www.hardocp.com/article/2015/08/04/msi_geforce_gtx_960_gaming_4g_video_card_review/10#.VpQbglJYV0Q

Απλά σαν γενικός κανόνας είναι όταν έχουν διαφορά κοντινή χρηματική (~20ευρώ) σίγουρα προτιμάτε η gpu με την μεγαλύτερη vram λόγω πιο future proof (αλλά δεν είναι και σίγουρο αυτό λόγω  ότι μπορεί να έχει ξεμείνει ήδη από δύναμη ο πυρήνας της τότε) ειδάλλως καπέλο 40-50 ευρώ λόγω marketing no way!!!

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια ή κάρτες: msi geforce gtx750 ti oc και msi geforce gtx750 ti oc tf gaming. Αυτές οι δύο κάρτες διαφέρουν στην ψυξη , στο μέγεθος αλλά και στο σχεδιασμό, διαφέρουν και στης αποδόσεις? Αν ναι ποσό? Έχεται κάποιο bentchmark?

Δημοσ.

Κύριοι εγώ θα ήθελα να σας ταξιδέψω σε λίγο παλαιότερες εποχές.....

Το σύστημά που μου έχει περισσέψει (κυριολεκτικά) είναι το παρακάτω.

Case (Κουτί): Της πλάκας!!!

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Του κιλού στα 550W

Motherboard (Μητρική): Asus P5VD2-MX

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Pentium D 805 (2.66MHz)

RAM (Μνήμη συστήματος): 2,5 GB DDR2

GPU (Κάρτα γραφικών): Το ενσωματωμένο κύκλωμα της mobo

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 15" Της πλάκας (ενα ACER)

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win XP Pro ή οτι παρέχει ο θείος.

Όπως καταλαβαίνετε το Gaming είναι άγνωστη λέξη για εμένα... 

Έλα όμως που ανα διαστήματα βρίσκομαι με το laptop του αδελφού που είναι σαφώς ανώτερο και θυμήθηκα μια απο τις παλιές μου αγάπες... LINEAGE 2!!!!!! (Πολύ πρέζα παιδιά)

Το θέμα μου είναι το εξής λοιπόν..

Καθότι φράγκα δεν υπάρχουν ούτε για αστείο, βαριά θα διαθέσω κανένα 50αρικο για κάτι μεταχειρισμένο και αν το καλοκαίρι ανοίξουν τα οικονομικά μου θα αναβαθμίσω mobo cpu ram σιγά σιγα.

Προς το παρόν, αξίζει να βάλω κάποια μεταχειρισμένη GPU επάνω? (τι ρωτάω σίγουρα ναι)

Το θέμα είναι πως προσανατολίζομαι σε καμιά 610 με 2gb RAM για να μπορώ να ανοίγω και 2 client. Ισχύει ο λογισμός μου?

Τι μου προτείνεται? 

Δημοσ.

προσωπικά θα έπαιρνα μια NVIDIA 250/512 με κανα 30αρι

και με τα υπόλοιπα θα ανέβαζα την μνήμη στα 4GB

είναι εντός μπατζετ και θα καταφέρεις να το αναστήσεις ώστε να παίζει τα παλιά παιχνίδια άνετα. 

ΥΓ

Εδώ ο άνθρωπος είναι στριμωγμένος πολύ και θέλει να αναστήσει πολύ παλιό pc , η αντικατάσταση τροφοδοτικού μοιάζει περιττή πολυτέλεια στην περίπτωση του. 

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικά θα έπαιρνα μια NVIDIA 250/512 με κανα 30αρι

και με τα υπόλοιπα θα ανέβαζα την μνήμη στα 4GB

είναι εντός μπατζετ και θα καταφέρεις να το αναστήσεις ώστε να παίζει τα παλιά παιχνίδια άνετα. 

ΥΓ

Εδώ ο άνθρωπος είναι στριμωγμένος πολύ και θέλει να αναστήσει πολύ παλιό pc , η αντικατάσταση τροφοδοτικού μοιάζει περιττή πολυτέλεια στην περίπτωση του. 

Πιθανόν αλλά άμα στραβώσει δεν θα έχει καν υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

όταν με το "τίποτα" θες αποτέλεσμα τότε η βοήθεια της τύχης είναι το βασικότερο συστατικό της "συνταγής".

πέρα από την αμπελοφιλοσοφία ,  με μια κάρτα γραφικών με σχετικά χαμηλή κατανάλωση το ρίσκο είναι πολύ μικρό και αξίζει η ανάληψη του. Μην ξεχνάμε ότι αν "σκάσει" το τροφοδοτικό πάλι η πιθανότητα να μας κάνει ζημιά στο υπόλοιπο μηχάνημα είναι υπαρκτή αλλά μικρή. Εγώ θα το ρίσκαρα χωρίς 2η σκέψη αν δεν είχα λεφτά.

• Like 4
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια, άμα λεω τροφοδοτικά του κιλού δε πρεπει να ειναι και τοσο άχρηστο!!! Δεν εχει και πολλες ωρες λειτουργίας στη πλάτη του. Το πηρα γιατι το παλιό τα ειχε φτυσει πριν απο μερικούς μήνες.

Δλδ μια 610,630,710 η καποια τέτοιου τύπου λετε να μη τη σηκώσει γη να μου το φορτώσει πολυ;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, σκέφτομαι εν καιρό... να αναγεννήσω τον παλιό επεξεργαστή/μητρική (ι5 1ης γενιάς) και να αγοράσω μεταχειρισμένα τα υπόλοιπα, και να φτιάξω ένα 2ο multimedia-gaming PC.. Επειδή, προς το παρόν η 760 χρησιμοποιείται, και αργεί να βγει η νέα γενιά καρτών, τι προτείνετια για το δεύτερο PC?

750 Τι 2GB (MSI) ή R9 370 2GB (MSI) ? Και αν με καλύπτει Corsair VS450 (αυτό σκέφτομαι να βάλω).

Υπάρχει πουθενά κανένα benchmark/συγκριση για τις integrated των Intel cpu?

Κάτι σαν αυτό? http://www.tomshardware.com/reviews/skylake-intel-core-i7-6700k-core-i5-6600k,4252-9.html

Δημοσ.

Υπάρχει πουθενά κανένα benchmark/συγκριση για τις integrated των Intel cpu?

Εδώ μπορείς να δεις :  http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-530.148358.0.html

Έχει μια μπάρα αναζήτησης όπου μπορείς να βάλεις το μοντέλο του σε ενδιαφέρει

Παίδες, σκέφτομαι εν καιρό... να αναγεννήσω τον παλιό επεξεργαστή/μητρική (ι5 1ης γενιάς) και να αγοράσω μεταχειρισμένα τα υπόλοιπα, και να φτιάξω ένα 2ο multimedia-gaming PC.. Επειδή, προς το παρόν η 760 χρησιμοποιείται, και αργεί να βγει η νέα γενιά καρτών, τι προτείνετια για το δεύτερο PC?

750 Τι 2GB (MSI) ή R9 370 2GB (MSI) ? Και αν με καλύπτει Corsair VS450 (αυτό σκέφτομαι να βάλω).

Κάτι σαν αυτό? http://www.tomshardware.com/reviews/skylake-intel-core-i7-6700k-core-i5-6600k,4252-9.html

όχι την 750tI καλύτερα το νεότερο μοντέλο την GTX 950 η οποία είναι ταχύτερη και από την AMD 370

• Like 1
Δημοσ.

όχι την 750tI καλύτερα το νεότερο μοντέλο την GTX 950 η οποία είναι ταχύτερη και από την AMD 370

Αν ήθελα να δώσω πάνω από τα 150 θα έπαιρνα βέβαια την 950.. Μέχρι 100-150... 370 λογικά?! Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω την απλή 750 (Asus). Η κάρτα δεν θα είναι μεταχειρισμένη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...