Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς Αθήνα.

Αν μιλάμε για άνθρωπο που κυκλοφορεί σε προάστια και δε χρειάζεται να ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ κέντρο το αμάξι ή μηχανή για όσουν αντέχουν το κρύο είναι must. 

Πως το ξέρω

Ζω/κυκλοφορώ/οι φίλοι μου είναι όλοι δυτικά προάστια (Περιστέρι-Χαϊδάρι-Αιγάλεω-Νίκαια-Κορυδαλλός κλπ) παρότι οι αποστάσεις είναι μικρές απλά δε γίνεται να κυκλοφορείς με λεοφωρεία ... η κατάσταση είναι χάλι και το ΜΕΤΡΟ δε βολεύει τις περισσότερες φορές. 

Μένω Αιγάλεω και γνωρίζω την κατάσταση.

Πρίν 3 χρόνια μπορούσες να κινηθείς ανετότατα απο την μία περιοχή στην άλλη,αφού υπήρχαν πάνω απο μία (μερικές φορές και 3) γραμμές που εξυπηρετούσαν.Πλέον,όσες γραμμές δέν καταργήθηκαν,λειτουργούν ώς "δορυφόροι" έχοντας αφετηρία/τέρμα το μετρό σάν σταθμό μετεπιβίβασης.

Παράδειγμα για διαδρομή προς κέντρο,θα μπορούσα να αναφέρω Αιγάλεω-Αμπελόκηποι.Μέχρι την Αχιλλέως,πρίν την πλ. Καραΐσκάκη,φτάνω σε σκάρτα 8'.Απο εκεί και πέρα το χάος...

Και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός οτι δέν έχει γίνει σωστή μελέτη,τόσο στην διαχείριση τις κίνησης στους δρόμους,όσο και στον όγκο του επιβατικού κοινού.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις κι εσυ πραγματα που τους ενοχλουν μηπως σε σεβαστουν. Παντως οποτε θελουν σε διωχνουν και κανεις δε θα σε λυπηθει.

Δημοσ.

Έλληνες γονείς να διώξουν το παιδί από το σπίτι... θέλετε και τα λέτε αυτά ρε παιδιά;

Εμενα θελουν να με πανε για αναγκαστικη νοσηλεια.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα αυτό είναι η εξαίρεση. Σε ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού (Αυστραλία π.χ) αυτό είναι ο κανόνας όταν το παιδί συμπληρώσει τα 18.

• Like 1
Δημοσ.

Να ζεις σπιτι τους να δουλεύεις στην δουλειά τους 7 μέρες την βδομάδα κ να μην πληρώνεσαι...πως σ φαίνεται?

Χωρίς καμιά διάθεση προσβολής σε σένα καθώς δεν σε ξέρω (και ίσως να μην είναι η περίπτωσή σου) μου φαίνεται όπως ακριβώς αν:

Ζεις σπίτι τους (που ίσως να γίνει και δικό σου στο μελλον, αλλά ας το αφήσουμε για την ώρα), δεν κουνάς δάχτυλο (για σκούπισμα, σφουγγάρισμα, σίδερο, μαγείρεμα, κλπ) και να μην πληρώνεις

Δημοσ.

Για να μείνεις μόνος σου και να έχει και ένα βασικό επίπεδο διαβίωσης και χωρίς αυτοκίνητο , χρειάζεσαι απο 700€ το μήνα σε φθηνή περιοχή.

Δυστυχώς αυτοί που μπορούν και μένουν μόνοι είναι οι > 30 ετών που έχουν προλάβει καλές εποχές και πιθανότατα πληρώνονται και με τους παλιούς μισθούς τους.

Δυστυχώς μοναδικές λύσεις είναι να συζήσεις με κάποιον / α, ή να κανεις 2-3 δουλειές. Επιπλέον σε πολλές περιοχές νοικιάζονται σπίτια ακόμα και με 100 ευρώ και πάλι όμως είναι παλιές πολυκατοικίες. Εναλλακτικές μάλλον δεν υπάρχουν.

Το πρόβλημα σου σίγουρα είναι γενικό και μάλλον δεν έχει λύσεις. Άσε που συνεχώς θα διογκώνεται. Οπότε μην περιμένεις να βρεις λύση.

Το θέμα που σου την σπάνε με το παραμικρό, όλοι το έχουν. Όταν έχεις κουραστεί με τα πάντα και ζεις παλι και πάλι τις ίδιες τραγικές καταστασεις, ακόμα και το "έλα να πιεις την πορτοκαλάδα σου" είναι ικανό για φόνο!

• Like 2
Δημοσ.

...................... Όταν έχεις κουραστεί με τα πάντα και ζεις παλι και πάλι τις ίδιες τραγικές καταστασεις, ακόμα και το "έλα να πιεις την πορτοκαλάδα σου" είναι ικανό για φόνο!

+100000

Δημοσ.

Βρες την ;p

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/hong-kong-billionaire-cecil-chao-doubles-marriage-bounty-to-80m-for-man-who-marries-his-lesbian-daughter-9080919.html

Δες το χαλαρα μαν, αυτο που περνας είναι απολύτως αναμενόμενο, από την στιγμή που δεν έχεις την δυνατότητα για δικό σου μέρος.

Υπομονη, συνέχισε τη ζωη σου και προσπάθησε να βρεις την λύση. Υπάρχουν πολύ χειρότερα στη ζωη από μια καθημερινη γκρίνια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καταρχην μεχρι τα 29 σπουδαζες (αρα φανταζομαι μεταπτυχιακα) και τωρα δεν μπορεις να βρεις δουλεια? Εστω και για εναν μισθο για να νοικιαζεις? Σορρυ που στο λεω αλλα αν κωλοβαρουσες ολα αυτα τα χρονια, τωρα καλα να παθεις.

Δημοσ.

καθε σπιτι εχει τα δικα του.πρεπει να ειμαστε ωριμοι οντας νεοτεροι (παραδοξο) κ κ να μη χαλιομαστε σε ανωφελες γκρινεις με τους γονεις μας.

προσπαθησε να φτιαξεις τον χωρο σου,με τα απαραιτητα,κομπιουτερ τηλεοραση κανα ραδιο κλπ.

γιατι καλες κ οι απαιτησεις κ τα ονειρα,αλλα με 500-700ε δε κανεις ζωη απλα αν θες 250 για νοικι 100 για ρευμα το μηνα,τηλεφωνα δε βαζω,κ μενουν αλλα 150-350 για να φας κ να ζησεις με βενζινες σουπερ μαρκετ κλπ εξτρα εξοδα.νο γουει χοσε.

τι να το κανω να μενω μονος μου σε μια τρυπα,να δουλευω σα το σκυλο μερα νυχτα,να τα φερνω ισα ισα βολτα (κ αν!),κ να γυρναω σπιτι στα αδεια ντουβαρια στα απλυτα πιατα κ σωβρακα κ να τρωω αερα κοπανιστο.

οχι παιδια δε παιζει.ουτε θα κοιταξω να φορτωθω τη πρωτη τυχουσα για να την εχω υπηρετρια κ συγχρηματοδοτη.

οσοι εχετε καποια κοπελα κ το πατε ομορφα,με τις ευχες μου κ να τα δωσετε ολα.κ να φατε κ πετρες αν χρειαστει,εγω μαζι σας.αλλα οι υπολοιποι πουχετε τη παρτη σας κ μονο,καλυτερα με τους δικους σας,κ ολος ο οποιος μισθος καβα,κ βλεπουμε.

κ αμα βρεις γκομενα τη πας ξενοδοχειο.

Δημοσ.

διαβασα ολο το νημα,μιας και κυριακη πρωι,και εριξα τρελο γελιο............ειδικα εκει που το γατοκοριτσο γραφει οτι συνεισφερει στις δουλειες του σπιτιου,και συγκεκριμενα στο πλυσιμο των ρουχων....δλδ,βαζει τα απλυτα στο πλυντιριο που αγορασαν οι γονεις,βαζει απορυπαντικα των ιδιων  κοροιδων,ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΛΥΣΗΣ......βεβαια μετα ιρδωνει ΚΑΙ για να τα απλωσει (αν)......δεν εχετε ιδεα..........απο συντηρηση σπιτιου..........αλλα φταινε οι γονεις ΜΑΣ.......και για το χαλι της χωρας ΚΑΙ για το χαλι των επομενων γενεων κατοικων της χωρας.......

• Like 2
Δημοσ.

dollyyy19 μην επιτίθεσαι στην αδερφούλαμ , ότι μπορούμε κάνουμε , απ το να μην κάναμε τίποτα ειν καλύτερο, η οποια βοήθεια στους γονείς μας ειναι σημαντική.

το χάλι τσι χώρας άστο , όλοι φταίμε κ κανείς δε φταίει , όλοι τα φάγαμε κ κανείς δεν έφαγε , κάπως έτσι πάει, απλά όσοι δε φάγαμε βρίζουμε που πληρώνουμε χωρίς να έχουμε φάει κάτι , ο οποιοσδήποτε κ αν βρισκόταν σε θέση να φάει θα έτρωγε , μη κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας.

γυνιαίκα είσ? α? σε κόβ κ για νοικοκυρά , για κάν μια αναπάντητη  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...