Προς το περιεχόμενο

Galaxy Note 3: Η αναβάθμιση σε KitKat τερματίζει την υποστήριξη αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών [Ενημέρωση]


Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Τι τεραστια μλκια ειναι αυτη που κανει η samsung????

 

Και λογικα το ιδιο θα κανει και στην 4.4.2 εκδοση για το s4 ετσι δεν ειναι?

 

Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια για αυτο το ζητημα?

 

Με ολα αυτα που κανει ποια η samsung(knox protection, sim lock κ.τ.λ.) προσπαθει να χασει τον κοσμο της???

 

Δεν ξερω ποια τι να πω για το θεμα....

 

Οποτε παιδια λογικα το ιδιο θα ισχυει και για bluetooth headset οπως το sony sbh50?

 

Δεν θα το δεχεται το κινητο αν περασεις την 4.4.2??

 

Αν καποιος με το note3 και περασμενη την kitkat εχει το sony sbh50 μπορει να μας πει αν δουλευει κανονικα το bluetooth της sony ή οχι?

 

 

 

Μεχρι να γινει κι αυτη apple...... :confused:

 

 

 

Ναι φορτιστες τριτων ισως χαλασει το κινητο αλλα θηκες και καποια αλλα πραγματα που δεν ειναι τοσο σημαντικα για το κινητο δεν χαλανε το κινητο οποτε.....

 

 

 

Δεν ειναι δυο μεταλλικα φιλε μου αλλα ενα μεταλλικο μαγνητακι στο κατω δεξια σημειο που εχει το καθε τσαμακι οταν η θηκη ειναι ανοιχτει και με το που το κλεισεις το κινητο αναγνωριζει το μαγνητακι(Τουλαχιστον μεχρι πριν την 4.4.2) και γυριζει την οθονη μονο στο τζαμακι.

 

Αν δοκιμασετε σε καποιο κινητο με προηγουμενο android απο το 4.4 να βαλετε στο σημειο που ειναι το μαγνητακι στη θηκη πανω στο κινητο θα δειτε οτι το κινητο γυριζει μονο στο πανω μερος της οθονης ακομα και αν δεν εχετε κλεισει τη θηκη(Σας το λεω απο προσωπικη πειρα με το s4 που εχω.

Τα bluetooth λειτουργούν σε όλες τις συσκευές και δεν επηρεάζονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αυθεντική θήκη έχει τσιπακι που ενεργοποιηθηκε με την τελευταία αναβάθμιση και κάνει την ταυτοποίηση. Κάπου διάβασα για μια λύση που δουλεύουν στο xda, όταν βρω το λινκ θα το ποσταρω

 

___________________

Edit: το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49664676

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω υπαρχει τροπος να μεταφερεις το τσιπακι μιας αυθεντικης samsung flip case σε μια μη αυθεντικη αλλα αυτο εννοειτε οτι προηποθετει να εχεις αγορασει 2 θηκες και να μην σου αρεσει η samsung θηκη για να κανεις αυτη την τραμπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθετικά έχω ένα x ποντίκι στον υπολογιστή που υποστηρίζει μια y λειτουργία, κάνω upgrade στα windows από win 8 σε win 8.1, και η y λειτουργία σταματά να δουλεύει. Στο αντίστοιχο Microsoft ποντίκι η y λειτουργία δουλεύει χωρίς πρόβλημα στα win 8.1.

 

Εγώ είμαι fan ή ceo της x εταιρίας και ποστάρω στο ιντερνετ ένα άρθρο, ποιος από τους 2 τίτλους είναι ο σωστός ?

  1. Μετά από το upgrade των win 8 σε 8.1 στο x ποντίκι η y λειτουργία σταμάτα να δουλεύει για τον z λόγο κτλ…
  2. Η Microsoft σταματά την υποστήριξη third party accessories γιατί μπλα μπλα μπλα…

 

Το λέω γενικά για τρόπο που μεταδόθηκε η είδηση και όχι για τον τίτλο του παρόν νήματος…

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν ομως ο αλλος παρει αξεσουαρ κινεζικο με 3-5 ευρω και του προκαλεσει ζημια στην συσκευη πχ οπως την πατανε ολοι με φορτιστες ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα λες μετα οτι φταιει η σαμμυ!

Οποτε μην λετε αερολογιες!

και αυτο υσχηει για ολες τις εταιρειες!

o φορτηστης σαφως δεν ειναι ουτε θηκη ουτε bluetooth ειναι φορτιστης αν και αυτοι universal ειναι πλεον αλλα τεσπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα μιλάμε έχω μείνει μαλάκας. Τα πράγματα είναι πολύ πολύ απλά. Μην προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Λοιπόν για αρχή να τονίσω οτι υπάρχουνε smartphone από 50 έως 800φεύγα ευρώ. Ποιό είναι το τελικό κριτήριο που αποφασίζουμε να αγοράσουμε κάτι; Η τιμή του (δηλ η αντοχή της τσέπης μας). Εχω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Δεν γίνεται να έχω ferrari και να της κάνω servis στο γκαράζ του σπιτιού μου, ή να ψάχνω κανένα σοινικιακό συνεργείο για να παζαρέψω κάνα ημιτασιον ανταλακτικό ή καμιά ιδέα πατέντας. Ετσι δεν γίνεται να έχω το note2 (οπως εγώ) να καμαρώνουμε σε γνωστούς κι αγνώστους οτι έχουμε ενα κινητό 800 ευρώ (εδώ βέβαια θα το παίξουν όλοι υπεράνω, εγωωωω;;; ποτεεεε...) και απ την άλλη ψάχνουμε να βρούμε όοοοοοοτι πιο φθηνό από την άλλη άκρη της γης για να γλιτώσουμε 10-20 ευρώ. Αντε παει στο διαλο αυτό. Δικαιωμα του καθενός. Μια ερώτηση. Όοοολοι εσείς που λέτε οτι θα φύγετε απ την samsung, επειδή ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ θέλει τις κινητάρες του να τις ταιριάζει με τα δικά της αξεσουάρ, έπρεπε ήδη να το έχετε κάνει,καθώς είναι θέμα χρόνου κάποιος που ψάχνει φορτιστή απο την άλλη άκρη της γης για να γλιτώσει 5 κ 10 ευρώ, θα ψάχνει σε λίγο καιρό αγοραστή για το κινητό του γιατί πολύ απλά θα του λείπουνε τα βασικά.Και τοτε θα πρέπει να πει. Μα πόσο μαλάκας είμαι άραγε που ήθελα ένα κινητό για μόστρα και τώρα δεν έχω μα φάω... αυτά τα ολίγα εντελώς ρεαλιστικά..

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως για όσους λένε ότι χάνουν την εγγύηση με το knox θέλω να τους πληροφορήσω ότι έχω επικοινωνήσει με την Samsung Hellas  αλλά έχω κάνει και service το s4 μου με knox flag 0x1χωρίς να πληρώσω τίποτα.Η επίσημη απάντηση από την αντιπροσωπεία είναι ότι δεν χάνουμε την εγγύηση μας για θέμα αλλαγής του software. :) Tha'ts my 2 cents.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τίθεται θέμα χρημάτων, δεν μπορείτε να το καταλάβετε?!
Εννοείται πως αυτός που έχει το Note3 έχει και τα φράγκα για την γνήσια θήκη...

Είναι ηθικό το θέμα, θα είχαμε ή θα έχουμε παρόμοια θέματα και σε συσκευές χαμηλότερου κόστους αν έβγαιναν παρόμοια αξεσουάρ.
Ανεξαρτήτως του μοντέλου και της τιμής του, όταν θέλω να αγοράσω ένα αξεσουάρ, θέλω να έχω επιλογές... μπορεί τα αξεσουάρ της μαμάς εταιρείας να μη μου αρέσουν...
Να τα βγάζει όλα μαύρα-άσπρα και εγώ να θέλω κόκκινο! 

Αυτό που εισπράττω αυτόματα από την Samsung είναι μια ελιτίστικη συμπεριφορά (ένα σταρχιδισμό προς τους αγοραστές της) κάτι που συναντώ και στην Apple και σνομπάρω/μποϊκοτάρω συνειδητά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry....εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα. Τι σημαινει δεν δουλευει η θηκη?? Καλα να μην δουλευει ενασ φορτιστης, αλλα μια θηκη......πως ακριβως δουλευει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εεε οχι.Δεν ειναι μονο οι κινεζικες θηκες που δε λειτουργουν αλλα και αλλες που σε περιπτωσεις ειναι ακριβοτερες της αυθεντικης βλ. spigen. Και στο κατω κατω ας το ειχε by default ετσι απο την αρχη κυκλοφοριας της συσκευης. Το να βγαζει ενα update και να ακυρωνει τη συνεργασια των 3rd parties ειναι απλα απαρεδεκτο κατα τη γνωμη μου.

Αυτες οι θηκες εχουν δυο μεταλλικα σημεια στο εσωτερικο που ακουμπανε σε δυο αναλογα στη συσκευη οταν την τοποθετεις. Καπως ετσι γινεται η αναγνωριση.

Και οταν 'δεν δουλευει" η θηκη τι ακριβως γινεται δηλαδη??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτίμησα να σκάσω 60+ ευρουλάκια και πήρα μια original S Cover. Το μόνο κακό είναι πως όταν είναι κλειστό δεν βλέπεις το notification led. Επίσης μη σκας, ένα πείραμα κάνω για την ώρα. Τα βράδια πριν τον ύπνο βγάζω και το 5S και το φιλάω για καληνύχτα! :P

 

 

 

Το Knox ήταν επιτέλους μια πολύ σωστή κίνηση για να πάρουν στα σοβαρά το Android  και άτομα που δεν ασχολούνται όλη μέρα με αλλαγές rom και customization! Απλά δεν το υλοποίησε τέλεια για την ώρα... 

Χτυπας εκει που ποναει :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις εστειλα email στο support team της εταιριας spigen για τι προτιθετε να κανει για το νεο θεμα που προεκυψε.

Στειλτε κι εσεις μην τυχον και κανουν κατι ποιο συντομα απο την εταιρια.

 

Και απανταω σε οσους λενε οτι καποιος αγορασε το note3 κ.τ.λ. οπως προειπαν καποιοι απο εδω δεν μιλανε μονο ατομα που εχουν το note3 αλλα και αλλοι που θα εχουν την ιδια τυχη π.χ.με samsung galaxy s4 οπως ειμαι εγω.

 

Το θεμα ειναι οτι η samsung με αυτα που κανει στην ουσια ζηταει νταβατσιλικι με το ετσι θελω και σου λεει για να παρεις μια sview θηκη πρεπει να ειναι της samsung για να δουλεψει αλλιως πολυ απλα δεν θα δουλευει(Δεν θα δειχνει στο παραθυρακι τιποτα οταν την κλεινεις.).

 

Ας ελπιζουμε εταιριες κορυφη στο χωρο οπως η spigen να βρει μια λυση ή στη χειροτερη να παρει αδεια απο την samsung ωστε οι νεες θηκες που βγαζει να ειναι πιστοποιημενες και να δουλευουν χωρις καποιο προβλημα.

 

Τι να πω ο καιρος θα δειξει παιδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...