Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις διατροφή γυμναστήριο (έστω σωστή γυμναστική εξω) και άλλα διάφορα χημικά. Πρωτεΐνες πολυβιταμίνες κλπ κλπ. Ο αδερφός μου για να πάρει έτρωγε 5 φορές τη μέρα. Και δε μιλάμε ότι έτρωγε πίτες. Θέλει ψάρια πολύ κοτόπουλο ξηρούς καρπούς. Κάτι που σημαίνει ότι θες ένα 80αρι το μήνα για τις χημείες. Ένα 40αρι στο γυμναστήριο και τα μεγάλα έξοδα είναι στο φαγητό. Τώρα το φαε μια φρουτοκρεμα ή μια μπανάνα δεν είναι λύση. Ένα σκουπ πρωτεΐνη πχ αντιστοιχεί σε 5 πιάτα φαγητό. Το γυμναστήριο το θες για να χάσεις τα υγρά. Αλλιώς θα φουσκώσει και μόλις σταματήσεις για λίγο θα κρεμάσεις. Ξεκίνα με γυμναστήριο και εκεί θα στα πούνε όλα

• Moderators
Δημοσ.

γιατι να θελει "χημικα"?

μια σωστη ισσοροπημενη διατροφη μπορει να σου προσφερει οτι χρειαζεται ο οργανισμος χωρις να χρειαζεται εξτρα συμπληρωματα βιταμινων κτλ!! 

ηθελα να ξερα πως εβγαλες οτι ενα σκουπ πρωτεινης αντιστοιχει σε 5 πιατα φαγητο. 

το γυμναστηριο το θελει για να αυξηση την μυικη του μαζα και να "ξυπνησει" ο μεταβολισμος του!! 

χαος προσεξε τι συμβουλες δινεις γιατι δεν διαβασα και κατι που να ισχυει!!!

Δημοσ.

Δεν είπα να κάνει ενέσεις. Αλλά με διατροφή μόνο δε μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει. Για να ακολουθήσει τις ασκήσεις γυμναστηρίου δε θα αντέξει μόνο με φαγητό. Θα τους κάψει τους μύες. Εγώ προσωπικά κάνω 7 χρόνια πυγμαχία. Δε παίρνω τίποτα. Μόνο διατροφή. Από 70 κιλά που ήμουν τότε τώρα σταθερά 65. Έχασα όλα τα υγρά. Το μόνο που κέρδισα ήταν γραμωση. Αλλά κιλά δε μπορώ με τίποτα να πάρω. Και τρώω όλη μέρα. Αλλά για να του λυθεί η απορία ας πάει σε γυμναστήριο να δει τι πρόγραμμα θα του βγάλουν. Τώρα άμα ο φίλος θέλει να γίνει χοντρός ή να τα πάρει όλα στη κοιλιά ας σηκώνεται στις 3 το πρωί να τρώει 2 πίτες και ένα παγωτό και ας κοιμάται ξανά.

Δημοσ.

Το παιδί είναι πολύ αδύνατος/ελειποβαρής. Αυτό που πρέπει για αρχή να κάνει είναι να φάει καλά τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, ώστε να βάλει κιλά. Μετά βλέπει τι μπορεί να κάνει.

Για να ακολουθήσει τις ασκήσεις γυμναστηρίου δε θα αντέξει μόνο με φαγητό.

Δηλαδη τι άλλο θα χρειαστεί ακόμα;

Δημοσ.

Πολύ βιταμίνες, μια πρωτεΐνη και βλέπει πως συνεχίζει. Δε λέω ούτε χάπια ούτε μλκς. Και θέλει πολύ καλή διατροφή. Αλλά συγκεκριμένα πράγματα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο αλλιώς δε κάνεις τίποτα. Στις βιταμίνες θα δεις διαφορά μετα από ένα μήνα χρήσης

Δημοσ.

Δεν είπα να κάνει ενέσεις. Αλλά με διατροφή μόνο δε μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει. Για να ακολουθήσει τις ασκήσεις γυμναστηρίου δε θα αντέξει μόνο με φαγητό. Θα τους κάψει τους μύες. Εγώ προσωπικά κάνω 7 χρόνια πυγμαχία. Δε παίρνω τίποτα. Μόνο διατροφή. Από 70 κιλά που ήμουν τότε τώρα σταθερά 65. Έχασα όλα τα υγρά. Το μόνο που κέρδισα ήταν γραμωση. Αλλά κιλά δε μπορώ με τίποτα να πάρω. Και τρώω όλη μέρα. Αλλά για να του λυθεί η απορία ας πάει σε γυμναστήριο να δει τι πρόγραμμα θα του βγάλουν. Τώρα άμα ο φίλος θέλει να γίνει χοντρός ή να τα πάρει όλα στη κοιλιά ας σηκώνεται στις 3 το πρωί να τρώει 2 πίτες και ένα παγωτό και ας κοιμάται ξανά.

λιπος εχασες οχι υγρα.

και δεν εχει να λεει οτι τρως ολη μερα, το αθλημα το οποιο κανεις ειναι αεροβιο----->λιπος δεν θα μεινει πανω σου μετα τις προπονησεις σου απ οτι και αν εφαγες.

αν ετρωγες καθε μερα , κοτοπουλο , αυγα κλπ θα ηταν διαφορετικα. θα επαιρνες τις ιδιες θερμιδες μαζι με πολυ περισσοτερη ποσοτητα πρωτεινων.

Δημοσ.

Καλησπέρα...! Έχω μια απορία... είμαι 18 χρονών, 1,83 ύψος, 56 κιλά. Για το ύψος μου είμαι αρκετά αδύνατος και σωματικά λεπτός. Πως μπορώ να πάρω λοιπόν όγκο χωρίς γυμναστήριο.? Δεν θέλω γυμναστήριο για τον οικονομικό ποιο πολύ λόγο και μετά λόγο ελάχιστου ελεύθερου χρόνου.

Δύστυχος ή ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ότι και να φάω δεν παίρνω κιλά.

Καθημερινά περπατάω 4 χιλιόμετρα οπότε θα το έλεγα ότι κάνω και γυμναστική.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε? αν ναι ποια λέτε?

Πρώτα απ' όλα πρέπει να κάνεις ένα μικρό έξοδο. Πήγαινε σε έναν καλό ενδοκρινολόγο να σου πει. Είναι θέμα υγείας και καλό θα είναι να συμβουλεύεσαι ειδικούς. Τα υπόλοιπα είναι "ψιλή" κουβέντα να περνάει η ώρα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οπως αναφερθηκε και πανω λιπος εχασες και η πυγμαχια δεν εχει καμια σχεση με τα βαρη.

και εγω το καλοκαιρι αν και εκανα καθε μερα βαρη ημουν μισος απο οτι ειμαι τωρα γιατι ετρεχα 10-15χλμ τη μερα..

δεν χρειαζεται ουτε βιταμινες ουτε τιποτα!! τα πραγματα ειναι πολυ απλα! λιγη προσοχη στη διατροφη και γυμναστικη και θα γινει μια χαρα! 

6μηνες χορτοφαγος χωρις συμπληρωματα κανω βαρη καθε 4-5 φορες τη βδομαδα + τρεξιμο δρομο/βουνο και ειμαι μια χαρα! αντεχω κανονικα μονο με φαγητο. και γιατι να καψει τους μυς του αν δεν παρει συμπληρωματα?

στο ξαναλεω λες οτι ναναι και θα παρεις στο λαιμο σου κοσμο που δεν σου φταιει σε τιποτα!

• Like 1
Δημοσ.

Βιομηχανία είναι κι αυτοί (συμπληρώματα-πρωτεΐνες κτλ) κάπως πρέπει να πουλήσουν.

Εγώ στα ΥΕΑ μπήκα σχετικά λεπτός κι έβαλα 5-6 κιλά σε 4 μήνες και ήταν σχεδόν όλα μύες, λόγω τρεξίματος + γυμναστικής και η διατροφή ήταν τα κλασσικά του στρατού (πρωΪνό + κολατσιό + μεσημεριανό + βραδυνό) με σχετικά λίγα σνακ (πχ έπαιρνα στη σκοπιά μια σοκολάτα συνήθως) και κανά βρώμικο συχνά-πυκνά.

Bottom line: Όγκος χωρίς γυμναστική δεν παίζει και η διατροφή δεν χρειάζεται υπερβολές...

Δημοσ.

Προφανως με αυτες τις αναλογιες που λεει το παιδι οτι εχει ειναι εκτομορφικος.και εγω τον ιδιο μεταβολισμο εχω.Ξεκινησα γυμναστηριο στην 3 γυμνασιου.οταν πηγα ημουν περιπου 1.75+ και 64 κιλα.Εννοειται πως δεν εκανα πριν διατροφη απλα ετρωγα οποτε ηθελα οτι ηθελα.Οπως ολα τα παιδια ...ξεκιναω γυμναστηριο και μου βγαζει διατροφη 5 γευματα την ημερα (οχι βαρια εννοειται,κατι απλο για αρχη,ακομα κακι τοστακια ).Ετσι λοιπον μαζι με καταλληο πρωινο κτλ οκτωμβρη ξεκινησα μεχρι το καλοκαιρι ημουν στα 74 κιλα.Ετρωγα ΠΑΝΤΑ συγκεκριμενη ωρα,ειναι σημαντικο για τους εκτομορφικους ειδικα.Σιγουρα δεν ημουν τα πιο καλοδουλεμενα 74-75 που ειμαι τωρα αλλα δεν ημουν λαπας,ειχα καταφερει να παρω κιλα στον πρωτο χρονο καλα πανω μου και μετα ξεκινας ια τα δουλευεις αλλαζοντας και την διατροφη σου πιο καταλληλα για τον σκοπο που εχεις.μην περιμενεις μεσα στον πρωτο χρονο να παρεις και τα κιλα που θες κια να ειναι και καλογυμνασμενα πανω σου.Εκτος φυσικα αν μπεις φαρμακο.Οποτε για αρχη επρεπε να ειχες ξεκινησει ηδη μια καλη διατροφη + γυμναστηριο και απο του χρονου βλεπεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες διατροφή με υδατάνθρακες και πρωτεινη  και ασκηση ενδυναμωσης πχ βαρη , push ups, κτλ μηπως κτισεις μεις και διαμορφώσεις έναν άλλο σωματοτυπο από αυτόν που εχεις. Tα μακαρονια είναι μαλλον φτηνα , μπορεις να βρεις και στο λιντλ με λιγοτερο από 1 ευρω. Αν τρως 3,4 φορες την εβδομαδα λογικα θα βαλεις κιλα , απλως δεν γνωριζω τις ποσοτητες που τρωνε αυτοι που τρεφονται ετσι. Ποσο πρεπει να τρως.Και κατά τα αλλα θες ασκησεις ενδυναμωσης ..το τρεξιμο γυμναζει τους μεις των ποδιων σου κυριως. Δεν σου δινει ογκο. Εχεις προσεξει ποτε πως είναι αυτοι που τρεχουν μεγαλες αποστασεις στους ολυμπιακους; Σαν υποσιτισμένοι και σιγουρα τρωνε παρα πολύ. Αλλα όταν τρεχουν ωρες ατελειωτες.

Επεξ/σία από saya
Δημοσ.

Το insomnia στο εξής θα είναι φόρουμ φιλολογίας.

Καλύτερα από φόρουμ διατροφολογίας. Τουλάχιστον είναι ακίνδυνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...