Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαθημα με 10 ερωτησεις σωστο λαθος χωρις αρνητικη βαθμολογηση

γραφεις 4,5 στα 10

ποια ειναι η πρωτη σκεψη σου?

Σου το κάνει 5 για να σε ξεφορτωθεί;

Σε μας μια κοπέλα έγραψε τι έκανε το προηγούμενο βράδυ με το αγόρι της μέχρι λίγο πριν την πράξη.

Haha τον έσκασε τον καθηγητή (και εμάς) ... όλοι θέλαμε την συνέχεια αλλά δεν ...

τι ξέρεις? πας βλέπεις το γραπτό σου. αφού όπως λές ταχεις κανει σωστά ρωτάς γιατί πηρες λιγότερο απο που σου έκοψε.

Ναι και λέω ότι δεν θα βγει άκρη... θα μου πει έμμεσα "Άντε πάρε @"

Δημοσ.

Αν και λογικα εισαι πρωτοετης και μαλλον τωρα καταλαβες οτι τελικα η ζωη δεν ειναι αγγελικα πλασμενη και οτι μερικες φορες μπορει να νομιζεις οτι εχεις γραψει καλα(ειτε οντως να εχεις γραψει) αλλα το μαθημα να ειναι τιγκα στην θεωρια και ο καθηγητης να εχει λιγο διαφορετικη αποψη...

επι της ουσιας δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτε. Σου προτεινω απλα να πιασεις τον καθηγητη και να του ζητησεις να σου εξηγησει τα λαθη σου ωστε να τα " καταλαβεις κ να μην τα επαναλαβεις"  παντα σε ηρεμο τονο ωστε να καταλαβει οτι ρωτας γιατι ενδιαφερεσαι να μαθεις.  Αυτη ειναι η πιο διπλωματικη και ηρεμη λυση και δεν κινδυνευεις να εκτεθεις αν οντως δεν εχεις γραψει οτι επρεπε. Επισης ετσι μαθαινεις τι ακριβως ψαχνει ο καθηγητης στο μαθημα αυτο(πχ κάποιοι δινουν πολυ μεγαλυτερη σημασια σε σχεδια και γραφικες παραστασεις σε θεωρητικα μαθηματα παρα σε σκετη θεωρια)

Για επιτροπες κλπ κλπ  ακρη δεν θα βγαλεις.

Δημοσ.

γραφεις 4,5 στα 10

Σου το κάνει 5 για να σε ξεφορτωθεί;

Ότι με ερωτήσεις Σ/Λ δεν γίνεται ο βαθμός να είναι δεκαδικός. Άρα σε έριξε επίτηδες. Ή σε ανέβασε 0,5 επίτηδες για σπάσιμο

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, τι να δω; αφού ξέρω... κυρίως μιλάω για "εύκολα" μαθήματα... στα δύσκολα δεν ασχολούμαι αν με αδίκησαν ή όχι.

χωρις καν προσπαθεια να δεις το γραπτο εχεις αποφανθει οτι εχεις γραψει 10.

δεν φταινε παντα οι καθηγητες...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα:

Πηγαίνεις και ζητάς να δεις το γραπτό σου, ευγενικά και ψύχραιμα, για να διαπιστώσεις από πού κόπηκαν οι βαθμοί.

Αν, πάλι, εξ ορισμού λες "τι να πάω να δω", δεν αντιλαμβάνομαι τι είδους λύση ή συμβουλή ζητάς ή έστω για ποια δικαιώματα μιλάς: το δικαίωμα, επειδή είσαι σίγουρος πως έγραψες άριστα, να πάρεις άριστα; Δηλαδή, να κάνεις λάθος εκτίμηση αποκλείεται;

Παρενθετικά, αν πράγματι τάζει καθηγητής +2 βαθμούς στις εξετάσεις από εργασίες, ειλικρινά απορώ πρώτα με αυτόν που το τάζει και ύστερα με αυτούς που το δέχονται ως κάτι το βάσιμο και εφικτό. Δηλαδή, αν γράψει ο φοιτητής μετά στις εξετάσεις 9, τι βαθμό θα του βάλει; 11; 

Δημοσ.

Ε ρε παίδες δεν γίνεται να πάω στα μαθήματα λόγο δουλειάς. Μετα βίας παρακολουθώ και τα εργαστήρια. Δηλαδή τα βιβλία τί τα θελουμε τότε, για να "τα παίρνουν" οι καθηγητές; Γιατί ένας μας είπε να πάρουμε το δικό του.

Με την ίδια λογική "τα αμφιθέατρα τι τα θέλουμε" ?

Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα. Να τάζει ο καθηγητής την ημέρα των εξετάσεων +2 σε όλους επειδή σύμφωνα με αυτόν α) το μάθημα είναι δύσκολο και β) οι φοιτητές είναι άσχετοι.

Βγαίνουν τα αποτελέσματα και όλο το έτος, από αυτούς που πήραν 5 ως αυτούς που πήραν 9, αναρωτιέται αν μπήκαν οι επιπλέον βαθμοί. Πάνω από το 9 δεν έβαλε σε κανέναν και όλοι περίμεναν πιο πάνω με βάση αυτά που έταξε αυτός. Troll;

Δημοσ.

Ναι και λέω ότι δεν θα βγει άκρη... θα μου πει έμμεσα "Άντε πάρε @"

Κληρονομικό το χάρισμα; Αποκλείεται να μην απαριθμισει από που έκοψε βαθμούς.

Δημοσ.

χωρις καν προσπαθεια να δεις το γραπτο εχεις αποφανθει οτι εχεις γραψει 10.

δεν φταινε παντα οι καθηγητες...

Εχει και παρα εχει, γιατι χωρις αρνητικη μερικοι θα επεζαν τζοκερ και θα περναγαν  στο ετσι.

Υπάρχουν και χειρότερα. Να τάζει ο καθηγητής την ημέρα των εξετάσεων +2 σε όλους επειδή σύμφωνα με αυτόν α) το μάθημα είναι δύσκολο και β) οι φοιτητές είναι άσχετοι.

Βγαίνουν τα αποτελέσματα και όλο το έτος, από αυτούς που πήραν 5 ως αυτούς που πήραν 9, αναρωτιέται αν μπήκαν οι επιπλέον βαθμοί. Πάνω από το 9 δεν έβαλε σε κανέναν και όλοι περίμεναν πιο πάνω με βάση αυτά που έταξε αυτός. Troll;

Ασε εχω τυχει σε τρολλ καθηγητη , εκανε σκουπα και τους μισους τους περασε και τους μισους τους εκοψε και φυσικα εγινε πανικος.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική "τα αμφιθέατρα τι τα θέλουμε" ?

Έλα ντε;Το μόνο που βρίσκω είναι γιατί δεν χωράμε όλοι.

Δημοσ.

Πας και ζητάς να δεις το γραπτό σου λέγοντας ότι θέλεις να δεις ποια είναι τα λάθη σου για να τα διορθώσεις/μάθεις καλύτερα/μην τα ξανακάνεις, κτλ, αναλόγως τι μάθημα είναι προσάρμοσε την πρόταση. Ευγενικά, και δεν θα σου αρνηθούν, το αντίθετο μάλιστα, θα δείξεις και ενδιαφέρον. Εκτός αν έχεις πέσει σε περίπτωση μαλάκα καθηγητή.

γραφεις 4,5 στα 10

Υπάρχει περίπτωση σε multiple choice να υπάρχουν δυο σωστές απαντήσεις.

Αν απαντήσεις την μία μόνο, άλλοι σου δίνουν τον μισό βαθμό, άλλοι το θεωρούν λάθος.

Τώρα, 10 ερωτήσεις σωστό/λάθος εμένα ούτε μου έτυχε, ούτε έχω ακούσει τέτοια εξέταση. Αν γίνει κάτι τέτοιο, είτε σου έδωσε μισό βαθμό για σπάσιμο, είτε σου έκοψε μισό βαθμό για να μην περάσεις.

Υπάρχει και άλλη περίπτωση ο βαθμός που βλέπεις να μην είναι ο βαθμός του γραπτού, αλλά ο βαθμός που σου δίνει ο καθηγητής για το μάθημα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε εμάς, πάντως έχω πετύχει κάτι 30αριδες να γυροφέρνουν.

Πάντως ξέρω πως θα τον εκδικηθώ τον λακα τον καθηγητή μου.Μας έχουν δώσει κάτι κωδικούς να μπούμε σε ένα site να κάνουμε αξιολόγηση.Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι πάντως απο εμένα σε όλα τα κριτήρια σκατά θα πάρει.

Δημοσ.

Πάντως ξέρω πως θα τον εκδικηθώ τον λακα τον καθηγητή μου.Μας έχουν δώσει κάτι κωδικούς να μπούμε σε ένα site να κάνουμε αξιολόγηση.Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι πάντως απο εμένα σε όλα τα κριτήρια σκατά θα πάρει.

Θα τον καταστρέψεις, αν όντως το κάνεις τότε να είσαι προετοιμασμένος να ζήσεις με το ηθικό βάρος της πράξης αυτής για το υπόλοιπο της ζωής σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...