michael92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όταν κλεινουν τον δρόμο δεν τους μαζεύει η αστυνομία? Γιατί στα σημεία που κλείνουν η αστυνομία είναι ελάχιστη. Τι να κάνουν 3 περιπολικά σε 50 τρακτέρ;
acid18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ας στείλουν τα ματ, δεν έχουν δικαίωμα να κλείνουν δρόμους δεν τους ανήκει.
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όταν κλεινουν τον δρόμο δεν τους μαζεύει η αστυνομία? ζουμπουλία mode on ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ......... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ζουμπουλία mode off Κωνσταντοπούλου mode on Φωνάξτε μου τον εισσαγελέα του Αρείου πάγου Τον πρόεδρο του ΣΤΕ Τον πρόεδρεο του ΤΕΕ Τον πρόεδρο της δημοκρατίας Τον πρόεδρο του Εδεσαϊκου Τον αρχηγό 1ης Στρατιάς ... τί? έχει δουλειά με γάλλους για να καθαρίσουν τουαλέτες ... τον ΑΓΕΕΘΑ τότε Κωνσταντοπούλου mode off 3
michael92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ας στείλουν τα ματ, δεν έχουν δικαίωμα να κλείνουν δρόμους δεν τους ανήκει. Είναι σοβαρό σχόλιο τώρα αυτό; Τελικά σε ποιους ανήκει ο δρόμος όμως; Στο κράτος; Στους πολίτες; Στους αγρότες; Ή σε κάποιους που βάζουν το 30% των κεφαλαίων και μετά κονομάνε όλα τα λεφτά για δεκαετίες; Σοβαρή ερώτηση.
acid18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 γιατί να μην είναι σοβαρό? Με ποιο δικαιώμα να κλείνεις τον δρόμο? 1
lupo2109 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Και μετα σου λενε μεινε ηρεμος.20 του μηνα παω Γερμανια και δεν νομιζω να εχει καποιος την εντυπωση πως θα κατσω να χασω το αεροπλανο!Εχω ηδη ειδοποιησει το κτελ πως αν δεν αφησουν διοδο για να περναμε θα θρηνησουν θυματα.Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να κοβει την κυκλοφορια για απεργια!!Εχω πληρωσει και εγω τους φορους μου στο κωλοκρατος και δεν ζηταω,απαιτω να μπορω να κινηθω στο οδικο δικτυο οποιαδηποτε στιγμη!Φτανει πια!Δεν καταλαβαινουν οτι σε εμας κανουν κακο και οχι στους πολιτικους;Κλεισαμε το δρομο υπουργε Χ. κατεβασε τους φορους.Ο υπουργος Χ. ομως ειναι στην Αθηνα και στα μαλακα του μορια τους γραφει και αυτους και εμας!!! 3
Zaknafein Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Είναι σοβαρό σχόλιο τώρα αυτό; Σε οποιοδήποτε οργανωμένο κράτους δικαίου, ναι. Σε μπανανίες τύπου Ελλαδιστάν που τα παραλόγα είναι καθημερινότητα, πολλές φορές μάλιστα και νομικά κατοχυρωμένα/θεσμοθετημένα, τα λογικά και τα αυτονόητα ξενίζουν... 1
παπι Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλα βρε παιδια, δεν ζητανε κατι το παραλογο. 40κ αφορολογητο, σιγα το πραμα.
michael92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 γιατί να μην είναι σοβαρό? Με ποιο δικαιώμα να κλείνεις τον δρόμο? Στο πρώτο σκέλος για τα ματ αναφέρομαι προφανώς Σε οποιοδήποτε οργανωμένο κράτους δικαίου, ναι. Σε μπανανίες τύπου Ελλαδιστάν που τα παραλόγα είναι καθημερινότητα, πολλές φορές μάλιστα και νομικά κατοχυρωμένα/θεσμοθετημένα, τα λογικά και τα αυτονόητα ξενίζουν... Οι άλλες χώρες βέβαια δεν έχουν 30% ανεργία και δεν είναι χρεοκοπημένες, έτσι; Το να περιμένουμε να πηγαίνουν όλα ρολόι στην χώρα μας στην παρούσα φάση είναι τουλάχιστον υποκριτικό. Το τραγικό όμως είναι ότι όσοι κάνουν απεργίες, συνήθως καταφέρνουν να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και απολαβές, από αυτούς που γκρινιάζουν για κάθε απεργία αναφέροντας την "σαν καθημερινότητα της μπανανίας" και στο τέλος καταλήγουν να δουλεύουν με 500 ευρώ. Για μένα επίσημος κάτοικος της μπανανίας είναι ο δεύτερος και όχι ο πρώτος. Γενικά παρότι δεν έχω κατέβει ποτέ σε καμιά πορεία/ απεργία/ διαδήλωση/ δεν έχω συγγενή δημόσιο υπάλληλο κλπ με ξενίζει που στο insomnia στρέφονται όλοι τόσο κατά της απεργίας. Όταν διακινδυνεύεις να χάσεις την ποιότητα ζωής που έχεις, δεν σκέφτεσαι τόσο τις συνέπειες της απεργίας. Δικαιολογημένο να κάνεις κάτι τέτοιο όπως οι αγρότες μέχρι ένα σημείο. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος θα μπορούσαν να αφήνουν τα διόδια ανοιχτά για όλο τον κόσμο αντί να κλείσουν τον δρόμο πχ.
NickTG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για να έχουν βγει και οι αγρότες στους δρόμους φαντάσου σε τι επίπεδο εξαθλίωσης μας έχουν φτάσει τα μνημόνια και οι υποστηρικτές τους Τους αγρότες τους θυμάμαι στο δρόμο το 2002 σε σχολική εκδρομή. Θύμισέ μου ποιο μνημόνιο είχαμε τότε. 5
gigisoni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Τους αγρότες τους θυμάμαι στο δρόμο το 2002 σε σχολική εκδρομή. Θύμισέ μου ποιο μνημόνιο είχαμε τότε. Το 2000 νομίζω εγώ, την πρώτη χρονιά που είχα αγοράσει το αμάξι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βγαίναν όμως, το είχαν ξανακάνει και άλλες 2 φορές τουλάχιστον.
HALF EVIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πόσοι από σας ρε καλόπαιδα θα γίνετε αγρότες λοιπόν; 1
DrLo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Τους αγρότες τους θυμάμαι στο δρόμο το 2002 σε σχολική εκδρομή. Θύμισέ μου ποιο μνημόνιο είχαμε τότε. Τους αγρότε τους θυμάμαι Άνοιξη '95 που έπρεπε να κατεβώ από Θεσσαλονίκη - Αθήνα για να συμπληρώσω μηχανογραφικό και είχαν κόψει την Ελλάδα στα δύο και αναγκάστηκα να πάρω αεροπλάνο. Α, ρε Σημιτης, ΜΑΤ κα ξεφούσκομα στα λάστιχα που χρειάζεται.
madx2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οι αγρότες στην ουσία δεν κάνουν καμιά απεργία ούτε κινδυνεύουν να χάσουν εισόδημα αυτή την περίοδο.Δεν είναι τυχαίο που όλα τα μπλόκα γίνονται χειμώνα.... Εγω θυμαμαι που τώρα κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους αδιαφορώντας για τους αλλους κλαιγόντουσαν όταν έκαναν απεργία οι φορτηγατζήδες 6
Liverpool89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ναι οταν κανανε απεργια τα βυτια των βενζιναδικων, λεγανε εμεις πως θα σπυρουμε, πως θα δουλεψουμε και ειστε αλητες.. Τωρα κατι να σου τυχει ή να χεις προγραμματισει πριν μηνες με αυτους θα βρεις τον μπελα σου .... Να τους φορολογησουν, οπως πρεπει, ολα και τις επιδοτησεις να βαλουν ατομα, πχ γεωπονους που ξερουν ποσο κοστιζει μια καλλιεργεια το χρονο στο περιπου πχ 40.000 ευρω εξοδα, παραγωγη πχ 100 τονους ελιες με μεση τιμη τοσα και θα τα βαλουν κατω θα βγαλουν το κερδος και αυτο θα το φορολογησουν... Αλλα τι να πεις παλι δεν θα μπορουν να τους πιασουν αν δεν βαλουν χερι στους εμπορους που παιρνουν 1000 τονους και δηλωνουν 200..Τοτε μαζεμα πρεπει να πηγαινει ο ελεγκτης να τσακαωνει τον εμπορο, ποσα πηρες τοσα, απο ποιους τοσα απο αυτον, τοσα απο τον αλλον, ελα εδω εσυ τα δηλωσες οχι...φατην 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα