panos_vas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα, παιδια! παρασκευη, ημερα των ερωτευμενων, σκεφτηκα για πρωτη χρονια να επιλεξω εγω το μερος που θα βγαλω την γυναικα, μιας και τις προηγουμενες χρονιες τα εψαχνε αυτη, φετος εια να πρωτοτυπησω! Κοιταω και στο google για κανενα καλο εστιατοριο, για ρομαντζαδα και γκλαμουρια, στο κεντρο της αθηνας. εχετε να προτεινετε κατι? καθε γνωμη και προταση ευπροσδεκτη!
cris41 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Στο μουσειο της ακροπολης; ή σε κανενα ξενοδοχειο που εχει εστιατοριο με θεα την ακροπολη; 1
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 προτείνω να μην κάνεις μαλακίες και να κρατήσεις τις παραδόσεις. Άστην να ψάχνει αυτή και φέτος. 13
g_alkis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 προτείνω να μην κάνεις μαλακίες και να κρατήσεις τις παραδόσεις. Άστην να ψάχνει αυτή και φέτος. +1 Επιπρόσθετο πιθανό κέρδος να βαρεθεί να ψάχνει και να μην κανονιστεί τίποτα. Θα ακούσεις λίγη μουρμούρα αλλά θα γλιτώσεις ένα 40άρι. Ημέρα ερωτευμένων και ξυσταρχίδιας. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 πηγαινε σε κανενα μεξικανικο! απο περιοχες δεν ξερω να σου πω μιας και δεν ειμαι απο Αθηνα. Εγω σε ενα στη Ν. Σμυρνη ειχα παει που ειναι αρκετα καλο!
efkola Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Στο ''Κουκλάκι'' φυσικά Αν σας αρέσει ο κινηματογράφος,μπορείς να κλείσεις θέσεις στις αίθουσες Gold Class στα village συνδυάζοντας φαγητό και ταινία...το είχα κάνει προ 3 ετών και περάσαμε μια ωραία βραδιά με την πρώην...
haris_216 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Στο ''Κουκλάκι'' φυσικά Αν σας αρέσει ο κινηματογράφος,μπορείς να κλείσεις θέσεις στις αίθουσες Gold Class στα village συνδυάζοντας φαγητό και ταινία...το είχα κάνει προ 3 ετών και περάσαμε μια ωραία βραδιά με την πρώην... Και προτείνεις κάτι που έκανες με μία νυν (τότε) που είναι πρώην σήμερα; Σκέφτηκες την περίπτωση εκείνη σου η επιλογή να την έκανε πρώην;
Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Και προτείνεις κάτι που έκανες με μία νυν (τότε) που είναι πρώην σήμερα; Σκέφτηκες την περίπτωση εκείνη σου η επιλογή να την έκανε πρώην; Δεν της άρεσε η ταινία και τον παράτησε;
nrkmaiden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μη χαλάτε τη πιατσα ρε παιδια και μετα τα ζητανε αυτα απο ολους!
Grey Warden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως ενημερωτικά το εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης που αναφέρθηκε και ωραίο είναι και οι τιμές του είναι φυσιολογικές. Καμία σχέση με τπτ πιασοκωλέ gourmet που μπορεί να φαντάζεται κάποιος.
The_Colonel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ένα στο χαλάνδρι κοντά (όχι πάνω απλά κάπου στρίβεις αριστερά και ίσως κανεις κάνα 2 ακόμη στροφές και το βρίσκεις) στην μεσογείων αλλα δεν θυμάμαι που ακριβώς και πως το λένε είναι αρκετά γνωστό πάντως οποτε όταν διαβάσει κάποιος το post ας πει το όνομα και την διεύθυνση.. εκεί πέρα όλα τα πιάτα είναι σεξουαλικού περιχομένου και οι σερβιτόροι είναι στο ίδιο κλίμα παραγγέλνεις ας πούμε πιάτα σε φάση "αρχίδια ριγανάτα" κτλ θα έχει πλακα πάτε εκεί
haris_216 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ένα στο χαλάνδρι κοντά......................... Το "κουκλάκι" είναι αυτό που λες, το οποίο αναφέρθηκε παραπάνω. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο ts λέγοντας "ρομαντικό" αλλά προσωπικά δεν θα το πρότεινα σαν "ρομαντικό" και "γκλάμουρ" που ζητάει. Για μένα το "κουκλάκι" είναι πιο πολύ φάση για παρέα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τι θα λεγες για το "Στεκι του Βαγγου"??Δινουν δωρο και ενα καραφακι τσιπουρο και μεζεκλικι Ή αλλιως αν θες κατι σε πιο μπουζουκε φαση θα προτεινα το "Τριχόρδιο" που τραγουδαει η Κατερινα η Μαζοχα, αξεχαστα θα περασετε!! Εγγυομαι κιολας..Τριτη επιλογη ομως, γιατι δεν θα σ'αφηνα ετσι αν απορριψεις τα προηγουμενα, ξεκινας την μερα σου απο το πρωι(χαλι γινεσαι γι αυτην) με σπαστο καφεδακι απο περιπτερο σε καποια γνωστη πλατεια(μην σε πει και γυφτο οτι δεν την πας στα καλυτερα).Συνεχιζεις μεσημερακι με βρωμικο απο καμια καντινα ή αν θες να την συγκινησεις περισσοτερο την πας σε κατι πιο κυριλε τυπου γυραδικο.Πατε μια χαλαρη βολτουκλα μετα, που ειναι και τζαμπα, να χωνεψετε κιολας και αν βρειτε καμια χημικη τουαλετα ριχνεται και ενα για ξαλαφρωμα(χεσιμο εννοω οχι σεξ ).Και το βραδακυ αφου εχεις δανιστει καποια αγροτικο απο καποιον φιλο σου και το χεις εξοπλησει με στρωματα, κουβερτες, σεντονια και μαξυλαρια στην καροτσα του, την πας σε καποιο ωραιο μερος αραζεται στην καροτσα και γινεται παρτυ.Απαραιτητο και καποιο μπουκαλακι που τυχον εχει ξεμηνει σπιτι απο καμια βραδυνη κρεπαλη με την παρεα σου.Θα σε ξαναερωτευτει μετα απο ολα αυτα.Αντε μπαγασακο σε κανονισα παλι :DΟτι απο τα 3 διαλεξεις πιστευω θα το εκτιμησει παρα πολυ, αν και θα σου προτεινα το 3ο γιατι εχει μεγαλη δωση περιπετειας
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ξεθάβω το topic μιας και είμαι στην αναζήτηση εστιατορίου στην Αθήνα (για επέτειο) και πιο συγκεκριμένα προς δυτικά προάστεια.Δεν έχω θέμα με την απόσταση αλλά μην τρέχουμε και στην άλλη άκρη της Αθήνας. Δεν θέλω γκουρμέ καταστάσεις αλλά όχι και ταβέρνα. Κάτι ενδιάμεσο. Ρομαντική κατάσταση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Δεν ξέρω εάν ήμουν σαφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα