aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυριο θα αρχίσω να βάψω το δωμάτιο μου εχω διαλέξει 2 χρώματα να είναι αντικριστά. Μονώσεις στοκαρίσματα θα αρχίσουν αύριο και αυτά το πρωί. Η ερώτηση μου ειναι πόσο καιρό να αφήσω ανοιχτές μπαλκονοπορτες κτλπ να αεριστεί; 1 μέρα; 2 μέρες; 18 τ.μ είναι το υπνοδωμάτιο μου.
gigisoni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όσο και να το αερίσεις, για βδομάδες, μην πω μήνες, θα μυρίζει. Γι'αυτόν τον λόγο γίνονται τα βαψίματα καλοκαίρι και όχι μέσα στο καταχείμωνο.
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 το θεμα ειναι πιο πολυ για θεμα υγειας. Μην κοιμηθώ δλδ και δεν ξαναξυπνήσω..!
gigisoni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Θα ξαναξυπνήσεις, τοξικά δεν είναι τα χρώματα, αλλά θα μυρίζει. Ιδίως αν βάψεις και το καλοριφέρ, την έβαψες. Μην το τολμήσεις, αν τόσο θέλεις, βάψε το δωμάτιο και άσε το καλοριφέρ για το καλοκαίρι. Εκτός και αν δεν το ανάβεις καθόλου.
Cryptic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κάποτε άκουσα πως αν βάλεις ένα κουβά νερό μέσα στο δωμάτιο, σταματάει να μυρίζει πιο γρήγορα. Παίζει να είναι από τα παλιά γιατροσόφια που δεν ισχύουν.
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 To καλοριφερ αναβει στα δυσκολα κρυα, αλλα δεν θα το βαψω. Ασπρο ειναι εργοστασιακό του 2009! καλα θα ρωτήσω και στο πρακτικερ φαντάζομαι θα ισχύει με τα μη- τοξικά χρώματα... Μην με στείλουν οι αναθυμιάσεις...
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ νομίζω δεν είναι καλή ιδέα να κοιμηθείς σε φρεσκοβαμένο δωμάτιο, τουλάχιστον το πρώτο και το δεύτερο βράδυ...
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλα την 1 μερα σιγουρα παω σαλονι. Για 2η μερα δεν ξερω, αλλα μαλλον για κει με κοβω παλι!
gigisoni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλα την 1 μερα σιγουρα παω σαλονι. Για 2η μερα δεν ξερω, αλλα μαλλον για κει με κοβω παλι! Βάψτο και δες πόσο σε ενοχλεί και πράττεις ανάλογα.Πάντως καλύτερα να βάψεις καλοκαίρι που θα έχεις ανοιχτά τα παράθυρα. Όχι σε καύσωνα, πάλι θα έχεις πρόβλημα
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που είχα πάρει ένα χρώμα (οικολογικό νομίζω? ρώτα άμα είναι) μέσα σε 1 μέρα το πολύ είχε ξεμυρίσει... Γενικός και η μπογιά δεν μύριζε...
michael92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βάψε το σπίτι κατά τον Μάιο καλύτερα. Είναι η καλύτερη εποχή για βάψιμο.
Pa0ki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν χρώματα που δε μυρίζουν ρε παιδιά, εγώ έβαψα το δωμάτιο πρωί και μέχρι το απόγευμα ήταν κομπλέ
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παντως για μαϊο κτλπ δεν μπορω να περιμενω. Καθε χρονο τα ιδια λεω Εχει να βαφτει 5 χρονια και απο το τσιγαρο το ασπρο εγινε αποχρψση του κιτρινου. Επισης γυρω στο 80αρι τα υπολογιζω με στοκο,μπογιες ρολα κτλπ Ας τα δωσω τωρα που τα χω γιατι θα τα φαω και αυτα και προκοπη δεν θα δω.
gigisoni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλά, τα αγοράζεις και τα αποθηκεύεις, το ίδιο είναι. Αν δεν ανοιχτούν δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα.
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ιδίως αν βάψεις και το καλοριφέρ, την έβαψες. Εξαρτάται με τη το βάψει Έχω βάψει σώμα με και καλά "ειδικό" χρώμα καλοριφέρ και πέρα από το ότι το αποτέλεσμα ήταν μέτριο, μύριζε ΜΗΝΕΣ από την άλλη έχω βάψει καλοριφέρ με ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρώμα και έχει ΤΖΑΜΑΤΟ - ΜΑΤ και δε μύρισε καθόλου. Ναι δεν έχει την ίδια αντοχή (θεωρητικά) αλλά μόνο αν πάρεις κλειδί και το χαράξεις θα αφήσει σημάδι ... κατά τα άλλα τέλοιο και το συνιστώ 100%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα