Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oτι αρνήθηκαν τα χρήματα είναι το θέμα ή οτι σκότωσαν το ζώο για πλάκα μπροστά στα παιδιά;

Το χειρότερο είναι αυτο που γίνεται με τα δελφίνια στην ασία ΚΑΘΕ χρόνο.

εκτός από ιαπωνία το συγκεκριμένο '''εθιμο'' όπως το βαπτίζουν γίνεται και στη δανία.

Δημοσ.

Προσωπικά εκεί που φρίκαρα ήταν οτι η όλη διαδικασία έγινε μπροστά στο κοινό και στα μικρά παιδάκια.

Μα είναι δυνατόν, να βάζουν τον χασάπη με τον μπαλτά να τεμαχίζει έτσι χύμα μπροστά σε παιδιά απο ηλικίες 3-4 ετών;;;

Δημοσ.

κτηνωδια ειναι επισης οι 5000+ αυτοκτονιες , οι 4000+ δολοφονιες και το οτι οι Ελληνες δεν εχουν κυριαρχικα δικαιωματα μεσα στην ιδια τους την χωρα και τους κλεβουν με τον νομο ενω αλλοι τους δουλευουν με τα προπαγανδιστικα μμε

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά εκεί που φρίκαρα ήταν οτι η όλη διαδικασία έγινε μπροστά στο κοινό και στα μικρά παιδάκια.

Μα είναι δυνατόν, να βάζουν τον χασάπη με τον μπαλτά να τεμαχίζει έτσι χύμα μπροστά σε παιδιά απο ηλικίες 3-4 ετών;;;

τα παιδιά ήταν "μπροστά" αφού είχε δωθεί άδεια από τους γονείς τους...

• Like 3
Δημοσ.

θα μου πείτε άσχετο αλλα με είχε σοκάρει 

και ηταν ταινία και κωμωδία

αν ήμουν μπροστά σε αυτή τη φάση δε ξέρω πως θα αντιδρούσα , το πιθανότερο θα κοπάναγα τον υπεύθυνο και θα με μπουζουριάζανε...

απορώ ο κόσμος πως έκατσε και κοιτούσε ..

οταν ειχα δει αυτη τη σκηνη ειχα μεινει μαλακας.μου φανηκε πολυ κακογουστο ακομα και για κωμωδια ακομα και αν ειναι ψεματα.

για το περιστατικο που συζηταμε εχω τα ιδια συναισθηματα.ναι ναι το ξερω εδω και χιλιαδες χρονιες σκοτωνουμε τα παντα μια καμηλοπαρδαλη μας χαλασε?ναι ρε γαμωτο γιατι "υποτίθεται"(αυτοι ετσι υποστηριζουν) οτι οι ζωολογικοί κήποι ειναι για να προστατευουν τα ειδη.αλλα εδω επαιξε το δεν μας κανει ας το σκοτωσουμε ααα και τωρα που το σκεφτομαι δεν το κανουμε και εκδρομη για τα παιδια ναι σιγουρα ποσες ευκαιρια θα εχουν να δουν απο κοντα να κοβουμε σε τας κεμπαπ καμηλοπάρδαλη και να τη δίνουμε στα λιονταρια.ποιο ειναι το προβλημα τους?κοινη λογικη δεν παιζει στη δανια?νομιζαν οτι θα το εκαναν και ο κοσμος θα ελεγε και μπραβο?υπήρχαν αγοραστες και τους αγνοησαν.θα μπορουσαν να το ψαξουν καλυτερα αλλα επαναπαύτηκαν επειδη πήραν εγκριση για την ευθανασια.

τα λεει ωραια και αυτο το αρθρο.

http://edition.cnn.com/2014/02/10/opinion/giraffe-culling-against/

Δημοσ.

Εντελώς λάθος επιλογή. Προφανώς τέτοιες αποφάσεις παίρνονται απο έναν άνθρωπο δίχως κριτική σκέψη. Απλά έτυχε να είναι σε αυτή τη θέση λάθος άτομο και να πάρει λάθος απόφαση.

ΑΚΟΜΑ και αν η απόφαση ήταν σωστή, έγινε με λάθος τρόπο. Αν ξέφευγε απο τα στενά όρια της γραφειοκρατίας , θα έβρισκε λύση καλύτερη για όλους. Τότε όμως θα ήταν manager. Τωρα απλά είναι ανθρωπάκος

• Like 2
Δημοσ.

οταν ειχα δει αυτη τη σκηνη ειχα μεινει μαλακας.μου φανηκε πολυ κακογουστο ακομα και για κωμωδια ακομα και αν ειναι ψεματα.

για το περιστατικο που συζηταμε εχω τα ιδια συναισθηματα.ναι ναι το ξερω εδω και χιλιαδες χρονιες σκοτωνουμε τα παντα μια καμηλοπαρδαλη μας χαλασε?ναι ρε γαμωτο γιατι "υποτίθεται"(αυτοι ετσι υποστηριζουν) οτι οι ζωολογικοί κήποι ειναι για να προστατευουν τα ειδη.αλλα εδω επαιξε το δεν μας κανει ας το σκοτωσουμε ααα και τωρα που το σκεφτομαι δεν το κανουμε και εκδρομη για τα παιδια ναι σιγουρα ποσες ευκαιρια θα εχουν να δουν απο κοντα να κοβουμε σε τας κεμπαπ καμηλοπάρδαλη και να τη δίνουμε στα λιονταρια.ποιο ειναι το προβλημα τους?κοινη λογικη δεν παιζει στη δανια?νομιζαν οτι θα το εκαναν και ο κοσμος θα ελεγε και μπραβο?υπήρχαν αγοραστες και τους αγνοησαν.θα μπορουσαν να το ψαξουν καλυτερα αλλα επαναπαύτηκαν επειδη πήραν εγκριση για την ευθανασια.

τα λεει ωραια και αυτο το αρθρο.

http://edition.cnn.com/2014/02/10/opinion/giraffe-culling-against/

Θες να σώσεις και τα γουρουνάκια που σφάζουν κάθε μέρα για να ταίσουν τα λιοντάρια; Ή περιμένεις να γίνουν χορτοφάγα τα λιονταράκια;

Σου λένε πως η συγκεκριμένη καμηλοπάρδαλη δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε είδος υπό εξαφάνηση, ούτε σπάνιο είδος. Ένα γουρουνάκι ήταν.

Επίσης σου λένε πως υπάρχουν κανονισμοί που περιορίζουν τις δυνατότητες πώλησης αυτού του ζώου. Δεν ήταν σίγουρο πως οι αγοραστές θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες συνθήκες (ξέρουμε τους "φιλόζωους"). Επίσης υπήρχε κίνδυνος να αναπαραχθεί έξω από το ζωολογικό κήπο, αφού δεν θα υπήρχε αυστηρός έλεγχος.

Εφόσον λοιπόν δεν ήταν ιδιαίτερα σηματικό ζώο, ενώ ήταν πιθανό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, πήραν αυτή την απόφαση.

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν δίνω μια για ποιο λόγο το σκοτώσανε το ζώο. Στα παπάρια μου αν τους περίσσευε ή αν δεν έβρισκαν "σπίτι" ή και γω δεν ξέρω τι. Στα παπάρια μου ακόμα κιαν ήταν "άγρια" η καμηλοπάρδαλη και δάγκωνε όσους την πλησίαζαν. Όταν θέλεις να έχεις ζωολογικό κήπο, προτεραιότητά σου είναι η ασφάλεια και η ευημερία των ζώων που έχεις σκλαβώσει για να μπορούν οι άνθρωποι να πηγαίνουν, να διασκεδάζουν και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Ας έφτιαχναν καινούριο μέρος, δεν με νοιάζει τι θα έκαναν απλά να μην έφερναν την τελευταία λύση (θάνατος) σαν πρώτη. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ύπαρξης ζωολογικών κήπων. Τα ζώα ζουν σε ένα περιβάλλον άσχετο με το φυσικό τους, τα έχουν τα ταΐζουν και τα διαιωνίζουν έτσι for our entertainment.

• Like 3
Δημοσ.

ενώ ήταν πιθανό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, πήραν αυτή την απόφαση.

Σοβαρα προβληματα που ?
Στην κυβερνηση?
Στο χρηματιστηριο ?
Μηπως και αρνηθει να παει φανταρος ?
Μηπως πεσει πανω της κανενα αεροπλανο κατα την προσγειωση ?    :mad:
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...