FilipposMD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Επί αμφιβολίας πάντως, καλύτερα να πας προς το πιο επίσημο. Αν περιμένουν πουκαμισάκι και πας με σακάκι, δε θα ασχοληθούν. Αν όμως περιμένουν κοστούμι και πας χύμα, μπορεί να προϊδεάσει αρνητικά. Μετράει πάντως να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, οπότε αν δεν έχεις ξαναβάλει κοστούμι, όντως, μη βάλεις τώρα.
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 βάλε ενα τζιν μονοχρωμο χωρις σχεδια/σκισιματα/ξεβαφες και ένα πολο μπλουζάκι και πηγαινε ρε... απο τα ρούχα θα σε κρινουν ; Ειναι τουλάχιστον καφρίλα...
Cossutius. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Bro. Έχοντας περάσει για ένα 6μηνο από πλευρά της επιλογής και στελέχωσης (ως βοηθός, δεν επέλεγα εγώ, αλλά βαθμολογούσα) έχω να σου πω το εξής. Πας για πρακτική. Σκοπός είναι να δούνε έναν άνετο νέο άνθρωπο με όρεξη για εργασία. Μπες με αέρα όχι όμως με θράσος. Ρούχα? Αν δεν θέλεις κοστούμι, ή έστω υφασμάτινο παντελόνι με πουκάμισο και γραβάτα, υπάρχουν οι εξείς λύσεις. 1. ΚΑΛΟ τζιν παντελόνι (ξέχνα τα μοδάτα σκισμένα, έχεις απορριφθει για πλάκα) και μονόχρωμο πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα ωραίο παππουτσι (σε καμια περίπτωση αθλητικό ή ορειβατικό) 2. Την τριτη φωτογραφια που σου εβαλε η nenya με τη διαφορά οτι θα φορέσεις καφέ παππούτσι απο κάτω το οποιο δε θα ειναι αθλητικό ή μαύρο ανάλογα με τη ζώνη σου (αν φοράς μπλε σακάκι, το καφέ ταιριάζει πολύ). Αν πας για κανονική εργασία όμως, ΜΟΝΟ κοστούμι. Η ταπεινη μου άποψη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εξαρταται απο την εταιρεια και τη θεση νομιζω. Οσες φορες εχω παει για συνεντευξη το εχω κανει φορωντας σκουρο τζιν, μαυρο δερματινο sneaker, μονοχρωμο (ροζ ή σιελ) πουκαμισο και σκουρο σακακι. 100% επιτυχια σε μενα. Νομιζω πως συνδυαζεις το κλασικο με το μοντερνο ετσι. Κατατα συμφωνω με την 3η φωτο με μαυρο παπουτσι ομως (και ζωνη). Μια φορα ειχα παει με κοστουμι και μου την ειπαν για overdressed και ηταν για θεση υπευθυνου καταστηματος με ανδρικα ρουχα ψιλοκλασικα μαλιστα. Βεβαια ο μανατζερ που επαιρνε τη συνεντευξη ηταν ντυμενος με πουκαμισο και σκισμενο τζιν αλλα τεσπα 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εγώ όταν πάω για συνέντευξη για την πρακτική στο 5μηνο που μπήκα θα πάω με σκισμένο τζιν και φούτερ με σηκωμένα μανίκια να φαίνονται τα χέρια μου τα οποία θα έχω τουμπανιάσει πριν μπω για συνέντευξη με 2 αλτήρες 15-20kg (2κέφαλα - 3κέφαλα). Θα έχω μείνει χωρίς υδατάνθρακα 3-4 μέρες και λίγη ώρα πριν μπω θα φάω αρκετούς carbs να έρθω να γίνω σα δαμάλι θα με δουν με τη φλέβα σωλήνα και ας μου πουν θα σε ενημερώσουμε(βγάλτε τους αλτήρες κ όλα τα άλλα θα τα κάνω)σοβαρά τώρα υπάρχει dress code όταν πας να δουλέψεις δωρεάν στη χώρα μας? πιστευω παίζει μεγάλο ρόλο η στιγμή που θα ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις... αν πετάξεις κοτσάνες και συμπεριφέρεσαι περίεργα δε σε σώζει ούτε το καλύτερο κοστούμι
Cossutius. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Κατατα συμφωνω με την 3η φωτο με μαυρο παπουτσι ομως (και ζωνη). Ρε συ μαύρο με μπλε σακάκι? Όχι οτι δε ταιριάζει αλλά το θέμα στο μπλε ειναι η αντίθεση του καφέ. Δε ξέρω εμένα μου κάνει πιο ωραίο (ίσως επειδή το επιλέγω αρκετά για τον ευτό μου ως ντύσιμο ) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δε λεω το μπλε με το καφε δενουν μια χαρα και ειναι και σουπερ. Απλως εμενα μου κανει πολυ εντονη η αντιθεση και δεν ξερω αν θα επελεγα εντονη αντιθεση σε συνεντευξη Ασε που αν κρατησεις τη ζωνη αυτη που ειναι ταμπα θα πρεπει να βαλεις ταμπα παπουτσι οποτε να την η εντονη αντθεση παλι πιστευω παίζει μεγάλο ρόλο η στιγμή που θα ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις... αν πετάξεις κοτσάνες και συμπεριφέρεσαι περίεργα δε σε σώζει ούτε το καλύτερο κοστούμι Νικοκ αυτο ισχυει και το υποστηριζω ακραδαντα. ΑΛΛΑ υποτιθεται πως στη συνεντευξη αφενος δε θελεις να στρεψεις την προσοχη του αλλου σε τιποτα αλλο συγκεκριμενο εκτος απο αυτα που θα πεις (να δωσεις δηλαδη μια ομοιομορφα καλη οπτικη παρουσια) και αφετερου δε θελεις η πρωτη του σκεψη να ειναι αρνητικη για να μην τον προκαταβαλεις. Βλακεια σε πρακτικο επιπεδο αν το καλοσκεφτεις αλλα ισχυει. 2
alex_000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Με allstar σε συνέντευξη; Εννοείται ότι σε συνεντεύξεις για δουλειά (γραφείου, κλπ) δεν πας με τζιν. Παιδιά, ό,τι κι αν πιστεύουν μερικοί, το καλό ντύσιμο πράγματι μετράει σε συνεντεύξεις για δουλειά. Αυτό το casual που βλέπω εγώ στις photo, με προϊδεάζει αρνητικά (αν και δεν θα έπρεπε). σε δουλειά γραφείου στην συνέντευξη πάντα επαγγελματικό κουστούμι (γραβάτα ή όχι εξαρτάται..όσο πιο συντηρητικά εκεί που πας τόσο πιο σαρανταριά η γραβάτα) χειμώνα η υφασμάτινο παντελόνι + κυριλέ πουκάμισο καλοκαίρι, ότι δουλειά γραφείου και να είναι. για να σε πει κάποιος overdressed σε συνέντευξη δουλειάς γραφείου πρέπει να είναι τελείως καθηστερημένος ελληναράς. Ακόμα και αν μπεις κουστουμαρισμένος σε μέρος που όλοι έιναι με t-shirt απλά δείχνεις πόσο σέβεσαι την ευκαιρία και πόσο σημαντική είναι η συνέντευξη για εσένα. ε τώρα αν πας για χειριστής μηχανήματος και όλοι είναι μέσα στα λάδια στην φάμπρικα και εσύ σκάσεις μύτη γαμπρός, ε προφανώς είναι σαν να τους δουλεύεις. 1
CtrlFreak Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί? Να πάω με μούσια? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι πρέπει να πας ξυρισμένος.
Cryptic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Να πάω με μούσια? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι πρέπει να πας ξυρισμένος. Εκτός αν είναι συνέντευξη πορνοστάρ. 2
alex_000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Να πάω με μούσια? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι πρέπει να πας ξυρισμένος. μούσι το οποίο διατηρείς είναι φυσικά οκ αν δεν φτάνει μέχρι το πάτωμα. Αξυρισιά / απλυσιά μη περιποιημένη δεν είναι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα