bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω πως αν αντικαταστήσεις το "καταρράκτες" με "συλλογή από ερεθίσματα", θα είναι πιο κατανοητό που το πάει. Τα οποια θα προκαλουσαν μεγαλη εντυπωση , αν δεν ειχε συντελεστει προ πολλου η επανασταση της πληροφοριας
FilipposMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τα οποια θα προκαλουσαν μεγαλη εντυπωση , αν δεν ειχε συντελεστει προ πολλου η επανασταση της πληροφοριας Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το να διαβάσεις για κάτι ή να το δεις στην τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το να το ζήσεις. Το ταξίδι δεν είναι μια συλλογή γνώσεων ή εικόνων, αλλά εμπειριών. Είναι σαν να μου λες ότι δεν έχει νόημα να πας σε συναυλία, γιατί έχεις το mp3. Η προσωπική μου γνώμη πάντα, για σένα μπορεί να είναι το ίδιο. 3
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kακά τα ψέμματα πάντως, πολύ γυφτιά στα ΤΕΙ έτσι; Δεν λέω οτι είναι η νόρμα, αλλά ρε σείς παραδεχτείτε οτι ισχύει σε ένα βαθμό. Το νοητικό επίπεδο απο τις συζητήσεις που ακούγονται στους διαδρόμους, έως το γενικότερο attitude των σπουδαστών που υπενθυμίζει για ποιό λόγο φτάσαμε εδώ ως χώρα, σε συνδυασμό με την τσιγαρίλα που αναδύεται, σου φέρνει στο νού κάποια αντίστοιχη μάζωξη 5ήμερης σε μπουζουκτσίδικο ή κολάδικο. Για extra γυφτιά, προσθέστε την παραπάνω περιγραφή σε μέρα εκλογών ή κατάληψης (Παϊτέρης lvl. 1000).Έ του πούστη, (no toxo intended), κάποιο επίπεδο παραπάνω δεν θα υπάρχει σε κάποιο ανώτατο κολλέγιο-ΑΕΙ-πανεπιστήμιο του εσωτερικού-εξωτερικού; Υπο την έννοια του οτι το πλήθος των ατόμων σε αυτές τις σχολές θα είναι πιο focused στο αντικείμενο τους με περισσότερες βλέψεις, ψιλοδοξίες και ερεθίσματα, πιο καλλιεργημένα άτομα στο σύνολο ρε παιδί μου.
Cryptic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τα οποια θα προκαλουσαν μεγαλη εντυπωση , αν δεν ειχε συντελεστει προ πολλου η επανασταση της πληροφοριας Υπάρχουν ερεθίσματα που δεν μεταδίδονται με την τεχνολογία. Πες ότι κάνεις συζήτηση με κάποιον που ταξίδεύει. Αυτός σου μιλάει για την αίσθηση του ανέμου στο πρόσωπο, και εσύ περιγράφεις τις φωτογραφίες που είδες στο ίντερνετ. 1
alex_000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τα οποια θα προκαλουσαν μεγαλη εντυπωση , αν δεν ειχε συντελεστει προ πολλου η επανασταση της πληροφοριας φιλε έχεις μεγάλο λάθος σε αυτό. Στο λέει κάποιος που πριν 6 χρόνια δεν είχε βγεί από την χώρα και μάλιστα έλεγα καρμπον τα ίδια που λες εσύ (και ειδικά την συγκεκριμένη φράση). Πλεον έχω πάει αγγλια, ιταλια, πολωνια, ισπανια , ιαπωνία κτλ, και σκέφτομαι συνέχεια που θα πάω μετά τα επαγγελματικά ταξίδια είναι ακόμα πιο γαμάτα απο τα τουριστικά για διαφορους εκτός θέματος λόγους
Asmodeus21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kακά τα ψέμματα πάντως, πολύ γυφτιά στα ΤΕΙ έτσι; Δεν λέω οτι είναι η νόρμα, αλλά ρε σείς παραδεχτείτε οτι ισχύει σε ένα βαθμό. Το νοητικό επίπεδο απο τις συζητήσεις που ακούγονται στους διαδρόμους, έως το γενικότερο attitude των σπουδαστών που υπενθυμίζει για ποιό λόγο φτάσαμε εδώ ως χώρα, σε συνδυασμό με την τσιγαρίλα που αναδύεται, σου φέρνει στο νού κάποια αντίστοιχη μάζωξη 5ήμερης σε μπουζουκτσίδικο ή κολάδικο. Για extra γυφτιά, προσθέστε την παραπάνω περιγραφή σε μέρα εκλογών ή κατάληψης (Παϊτέρης lvl. 1000). Έ του πούστη, (no toxo intended), κάποιο επίπεδο παραπάνω δεν θα υπάρχει σε κάποιο ανώτατο κολλέγιο-ΑΕΙ-πανεπιστήμιο του εσωτερικού-εξωτερικού; Υπο την έννοια του οτι το πλήθος των ατόμων σε αυτές τις σχολές θα είναι πιο focused στο αντικείμενο τους με περισσότερες βλέψεις, ψιλοδοξίες και ερεθίσματα, πιο καλλιεργημένα άτομα στο σύνολο ρε παιδί μου. Aυτη η "γυφτια" που αναφερεις δεν περναει τα μαθηματα η τα περναει απο την πισω πορτα την 15η φορα. Επειδη υπαρχουν περισσοτερα ατομα που ειναι ας το πουμε ευγενικα καπως δεν σημαινει οτι το προγραμμα σπουδων ειναι κατωτερο (Και εχω περασει κι απο "καλο" ΤΕΙ και απο "καλο" Πανεπιστημιο ). Για τους πορους που λαμβανουν (Αρκετα λιγοτερα χρηματα απο τα Πανεπιστημια) (τουλαχιστον τα κεντρικα γιατι κατι Χαλκιδας , Λαμιας κλπ απο οτι ξερω δεν την παλευουν) κανουν καλη δουλεια και εχουν καλους καθηγητες (Τουλαχιστον το τμημα μου ειχε πολυ καλους). PS: ΑΕΙ -> ΤΕΙ + Πανεπιστημια
Sova Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) triapoulakia, ανφέρομαι σε πράγματα που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Η φίλη που ξεκίνησε το θέμα έλεγε ότι δεν μπορεί να υπάρχει εγκεφαλική επαφή ανάμεσα σε βαρβάτη σχολή και ΤΕΙ. Τέλος πάντων, γενικά συμφωνούμε, απλώς εγώ τονίζω ότι πρέπει να κρίνεις το άτομο και όχι την ταμπέλα που κουβαλάει. Κατά τα λοιπά, σχεδόν συμφωνώ και με την νηματοθέτρια. Καλημέρα και χαίρομαι που εν τέλει συμφωνούμε, αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρθηκα σε ΤΕΙ - αυτό ήταν συμπέρασμα προσωπικό και του καθένα που υποσυνείδητα ίσως συνδέει το ΤΕΙ με κατώτερης ποιότητας εκπαίδευση αλλά χρεώθηκα εγώ την άποψή του. Ο λόγος που έκανα αναφορά στα ΤΕΙ/ ΙΕΚ κ.α. αργότερα, ήταν για να πω ότι δεν το καταδικάζω ως πνευματικά κατώτερο, εφόσον αυτό κατάλαβα ότι εσείς καταλάβατε να λέω. Επίσης ο λόγος που εξαρχής ξεκαθάρισα ότι μιλάω για ΑΕΙ είναι ίσως επειδή έτυχε να ήταν από μια τέτοια βαρβάτη σχολή και δε γνωρίζω τί ερεθίσματα υπάρχουν στα ΤΕΙ, αλλά στον κύκλο αυτού του είδους ΑΕΙ δεν γίνεται εύκολα δεκτός κάποιος που προέρχεται από διαφορετικό ακαδημαικό υπόβαθρο (ας μην αναλύσουμε τους λόγους, αλλά ένας υφίσταται και για μένα και αυτό είναι το εγκεφαλικό χάσμα που στατιστικά παρατηρώ να υπάρχει μεταξύ αυτών και όσων δε δέχτηκαν ανάλογα ερεθίσματα σε παρόμοιο χώρο επιστήμης και πολιτισμού). Μου φαίνεται περίεργο τώρα που μια κοπέλα αυτού του επιπέδου βρίσκει κοινά με κάποιον αμόρφωτο ώστε να είναι σε σοβαρή σχέση μαζί του. Δεν το λέω με κριτική διάθεση, απλά μου προκαλεί εντύπωση. Κι ακόμη, για τα ταξίδια που σου ανοίγουν τους ορίζοντες το παρατήρω κι εγώ να ισχύει. Όσοι έχουν εμπειρία καταλαβαίνουν. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από Sova
SilkyN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά από χτες προσπαθώ να καταλάβω το νόημα της συζήτησης. Αν τα βρίσκουν δύο άνθρωποι, τι μας νοιάζει το πως και το γιατί; Κάθε μέρα βλέπουμε ζευγάρια που για μας δεν έχουν τίποτα κοινό κι όμως ζουν ευτυχισμένοι. Πραγματικά αυτό το νήμα μου θυμίζει τα εξής: τις πρώτες διαφυλετικές σχέσεις και κάτι ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες που ερωτεύονται οι φτωχοί τους πλούσιους. Λες κι αυτό είναι ο έρωτας. Να πάρουμε ένα βιογραφικό κι ένα ιστορικό απ' τον καθένα και ν' αποφασίζουμε ποιος απ' όλους θα πάρει τη θέση του συντρόφου μας.
g_alkis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το νόημα είναι "παράτησε εμένα την καλλιεργημένη για μια αμόρφωτη" ή "γιατί δεν προτιμούν εμένα την καλλιεργημένη αλλά τις άλλες τις αμόρφωτες". Οικογενειακές ιστορίες + ανίτα πάνια mix 4
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η συζήτηση έχει χάσει κάθε μέτρο. Υπάρχουν πλέον ΑΕΙ που περνάς με 6000 μόρια. Γύρω στις 20 σχολές των ΑΕΙ είναι κάτω από τα 10.000 μόρια ενώ ομοίως καμιά 80αριά των ΤΕΙ. Σίγουρα τα ΑΕΙ έχουν σε γενικές γραμμές καλύτερο επίπεδο, δεν είναι όμως και ο κανόνας. Γι' αυτό να επιστήσω την προσοχή στην sova, γιατί μπορεί να πέσει σε κάποιον ΑΕΙ-τζή απάτη. 1
Sova Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πραγματικά από χτες προσπαθώ να καταλάβω το νόημα της συζήτησης. Αν τα βρίσκουν δύο άνθρωποι, τι μας νοιάζει το πως και το γιατί; Κάθε μέρα βλέπουμε ζευγάρια που για μας δεν έχουν τίποτα κοινό κι όμως ζουν ευτυχισμένοι. Πραγματικά αυτό το νήμα μου θυμίζει τα εξής: τις πρώτες διαφυλετικές σχέσεις και κάτι ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες που ερωτεύονται οι φτωχοί τους πλούσιους. Λες κι αυτό είναι ο έρωτας. Να πάρουμε ένα βιογραφικό κι ένα ιστορικό απ' τον καθένα και ν' αποφασίζουμε ποιος απ' όλους θα πάρει τη θέση του συντρόφου μας. Προσπαθώ να καταλάβω αν η εγκεφαλική επικοινωνία είναι προυπόθεση για μια σοβαρή σχέση. Μάλλον όχι για όλους.
SilkyN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Προσπαθώ να καταλάβω αν η εγκεφαλική επικοινωνία είναι προυπόθεση για μια σοβαρή σχέση. Μάλλον όχι για όλους. Για μένα φυσικά και είναι για μια μακροχρόνια σχέση. Το ερώτημα είναι πως μπορεί να κρίνει κάποιος τρίτος την ύπαρξη της και σε τι ακριβώς τον αφορά.
Sova Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα φυσικά και είναι για μια μακροχρόνια σχέση. Το ερώτημα είναι πως μπορεί να κρίνει κάποιος τρίτος την ύπαρξη της και σε τι ακριβώς τον αφορά.Ά Άρα συμφωνείς κι εσύ. Την περιέργειά σου επέτρεψέ μου να την εκλάβω ως άσχετη με το παρόν νήμα και να την αφήσω ασχολίαστη. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μου φαίνεται περίεργο τώρα που μια κοπέλα αυτού του επιπέδου βρίσκει κοινά με κάποιον αμόρφωτο ώστε να είναι σε σοβαρή σχέση μαζί του. Δεν το λέω με κριτική διάθεση, απλά μου προκαλεί εντύπωση. Κι ακόμη, για τα ταξίδια που σου ανοίγουν τους ορίζοντες το παρατήρω κι εγώ να ισχύει. Όσοι έχουν εμπειρία το καταλαβαίνουν. Μάλλον πρέπει να τους ανοίξεις κι άλλο για να σπάσουν οι δασμοί υπεροψίας που σου έχει υιοθετήσει ο κύκλος του ΑΕΙ. Μόνο έτσι θα νιώσεις πραγματική ελευθερία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις