angmar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η φάση είναι, "δε βρίσκω ούτε ένα γκόμενο που να μου αρέσει εμφανισιακά και θέλω να μπορώ να λεω, 'μα είναι έξυπνος, επικοινωνούμε εγκεφάλικά, άλλο επίπεδο, που να καταλάβεις εσύ μωρή πατσαβούρα, ούτε ένα BSc δεν έχεις.'" 2
SilkyN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά είπε ότι επικρατεί αυτή η άποψη, δεν την υποστήριξε ούτε την απέκλεισε απόλυτα. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει λογική σε αυτό που λέει, βέβαια στο θέμα των ερωτικών σχέσεων είναι τόσοι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο, που είναι αδύνατο να βγει γενικός κανόνας του τι γίνεται. εγώ π.χ. έχω κοπέλα σερβιτόρα με πτυχίο από ιδιωτικό ιέκ, δεν με απασχολεί η δουλειά της ίσα ίσα με ευχαριστεί ότι εκείνη έχει επιλέξει για τους λόγους που το έχει επιλέξει (ανάγκη, δυσκολίες, καλά χρήματα κλπ). Το θέμα είναι ότι αυτό το άτομο το εκτιμώ βαθύτατα και έχει πολλά χαρακτηριστικά καλού, ικανού και όμορφου ανθρώπου. Συνήθως όμως, ίσως να μην συμβαίνει το ίδιο. Δες τι κυκλοφορεί έξω επιφανειακές σχέσεις που είναι μαζί για να το δηλώνουν στο facebook να ανεβάζουν καμιά φώτο και να αρέσκονται σε αυτό. (ίσως γενικόλογο, αλλά έχει δόση αλήθειας) Το θέμα είναι ότι αν διαβάσεις όλα τα post, αυτή την άποψη υποστηρίζει. Για παράδειγμα στη δική σου περίπτωση, αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα η κοπέλα σου θα είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση για να είναι μαζί σου.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα και χαίρομαι που εν τέλει συμφωνούμε, αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρθηκα σε ΤΕΙ - αυτό ήταν συμπέρασμα προσωπικό και του καθένα που υποσυνείδητα ίσως συνδέει το ΤΕΙ με κατώτερης ποιότητας εκπαίδευση αλλά χρεώθηκα εγώ την άποψή του. Ο λόγος που έκανα αναφορά στα ΤΕΙ/ ΙΕΚ κ.α. αργότερα, ήταν για να πω ότι δεν το καταδικάζω ως πνευματικά κατώτερο, εφόσον αυτό κατάλαβα ότι εσείς καταλάβατε να λέω. Νομίζω σε αυτό το σημείο υπήρξε σαφής η Sova. Επίσης, μην κοροϊδευόμαστε τώρα παιδιά, μας τη σπάει όταν ο απέναντι είναι ψώνιο και ελιτιστής, αλλά όταν είμαστε εμείς είναι όλα καλά. Είναι κοινό μυστικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι ντουγάνια, μην αρχίζουμε τα φαρισαϊκά και μεταξύ μας. Η Sova μπορεί να είναι ασαφής μέσα από την έλλειψη ξεκάθαρων όρων και εννοιών στο ερώτημά της, αλλά σόρρυ κι όλας, εμένα για στόκος δε μου κάνει. Έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα εδώ μέσα, τα περισσότερα αγνής σεξιστικής φύσης, τα οποία δεν είχαν τόσο σουξέ γιατί απλώς δεν έκατσε κανείς να ασχοληθεί λόγω του αβυσσαλέου επιπέδου, κι εδώ που φτάσαμε 14 σελίδες αρχίσαμε να στήνουμε σταυρούς. Σιγά. Επίσης, έφυγαν 12 ποστ με χαρακτηρισμούς κτλ, μερικά από αυτά δυστυχώς τα πήρε η μπάλα γιατί ήταν σε σειρά στιχομυθίας με κακά ποστ. Μην χαρακτηρίζετε αν μπορείτε να ειρωνευτείτε. Αν όχι, μην ποστάρετε. 5
Loonydude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι ότι αν διαβάσεις όλα τα post, αυτή την άποψη υποστηρίζει. Για παράδειγμα στη δική σου περίπτωση, αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα η κοπέλα σου θα είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση για να είναι μαζί σου. Ναι, ίσως. Απλά εγώ συμμερίζομαι ότι επικρατεί μια τέτοια άποψη περί τάξεων ( καλός ή κακός, και ναι πολύ περισσότερο από τις γυναίκες έχεις δίκαιο σε αυτό) αλλά το βλέπω καθαρά σαν πιθανότητες να συμβεί και όχι αν εμένα ή κάποιου άλλου έχει συμβεί. Γιατί στην Ελλάδα τεράστιο ποσοστό έχει περάσει από την δουλειά του σερβιτόρου σαν τουριστική χώρα που είμαστε. Για να γελάσουμε και λίγο o william παντρεύτηκε την catherine το αντίθετο θα συνέβαινε άραγε?
alex_000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές προφανώς ισχύει ότι για να κάνεις μια σοβαρή σχέση με κάποιον άνθρωπο (είτε ερωτική, είτε φιλική) πρέπει να ταιριάζεις "εγκεφαλικά". Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να αμφισβητηθεί η να συζητηθεί αυτό, καθώς όλοι οι άνθρωποι το καταλαβαίνουν σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών. Το να χρησιμοποιούμε fancy τρόπο γραφής, να γράφουμε walls of text για να αναζητούμε κατά πόσο είναι αληθές, και να ρωτάμε ποιος συμφωνεί και διαφωνεί είναι άχρηστο γιατί το θέμα είναι απλό στην ρίζα του. Το να συνδέουμε την εγκεφαλική αυτή ταύτιση με ένα στερεότυπο μόρφωσης (όπως π.χ ΑΕΙ) αποκαλύπτει μια ελιτιστική διάθεση / συμπεριφορά. Η ελιτιστική διάθεση είναι το πρόβλημα. Μήπως ο πατέρας μας είναι κατώτερος πνευματικά γιατί δεν τέλειωσε ΑΕΙ? Μήπως η μητέρα μας? Εγώ μισώ όλους τους ανθρώπους εξίσου, δεν κάνω διακρίσεις. Έχω αποδεχτεί ότι στο σύνολο μας είμαστε ζώα με ρούχα. Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να βάζω μια στάμπα σε έναν κομμωτή π.χ. Πως ξέρει κάποιος αν ο κομμωτής ονειρευόταν από 3 χρονών πως θα κόβει μαλλιά και θέλει μια μέρα να αλλάξει την κομμωτική "τέχνη"? Πώς ξέρεις αν ο μηχανικός που σου φτιάχνει την εξάτμιση είχε αυτό το όνειρο από μωρό ειδικά όταν εσύ ο "Μορφωμένος" συνήθως δεν είχες ιδέα τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου και ξέροντας μόνο να παπαγαλίζεις, συμπλήρωσες το μηχανογραφικό με βάση τα μόρια που απαιτεί κάθε σχολή, από την υψηλότερη στην χαμηλότερη? Πως μπορεί κάποιος να νομίζει οτι γνωρίζει τον εσωτερικό κόσμο ενός ατόμου από μια ηλίθια στάμπα, χωρίς αυτό να αποδεικνύει ότι ο ίδιος είναι ανόητος? το θέμα είναι πολύ απλό, τζάμπα βαράει 15σέλιδα. 5
Loonydude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές προφανώς ισχύει ότι για να κάνεις μια σοβαρή σχέση με κάποιον άνθρωπο (είτε ερωτική, είτε φιλική) πρέπει να ταιριάζεις "εγκεφαλικά". Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να αμφισβητηθεί η να συζητηθεί αυτό, καθώς όλοι οι άνθρωποι το καταλαβαίνουν σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών. Το να χρησιμοποιούμε fancy τρόπο γραφής, και να γράφουμε walls of text και να αναζητούμε κατά πόσο είναι αληθές και να ρωτάμε ποιος συμφωνεί και διαφωνεί είναι άχρηστο γιατί το θέμα είναι απλό στην ρίζα του. Το να συνδέουμε την εγκεφαλική αυτή ταύτιση με ένα στερεότυπο μόρφωσης (όπως π.χ ΑΕΙ) αποκαλύπτει μια ελιτιστική διάθεση / συμπεριφορά. Η ελιτιστική διάθεση είναι το πρόβλημα. Μήπως ο πατέρας μας είναι κατώτερος πνευματικά γιατί δεν τέλειωσε ΑΕΙ? Μήπως η μητέρα μας? Εγώ μισώ όλους τους ανθρώπους εξίσου, δεν κάνω διακρίσεις. Έχω αποδεχτεί ότι στο σύνολο μας είμαστε ζώα με ρούχα. Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να βάζω μια στάμπα σε έναν κομμωτή π.χ. Πως ξέρει κάποιος αν ο κομμωτής ονειρευόταν από 3 χρονών πως θα κόβει μαλλιά και θέλει μια μέρα να αλλάξει την κομμωτική "τέχνη"? Πώς ξέρει αν ο μηχανικός που σου φτιάχνει την εξάτμιση είχε αυτό το όνειρο από μωρό ειδικά όταν ο "Μορφωμένος" συνήθως δεν είχε ιδέα τι θέλει να κάνει στην ζωή του, ξέροντας μόνο να παπαγαλίζει, συμπλήρωσε το μηχανογραφικό με βάση τα μόρια που απαιτεί κάθε σχολή, από την υψηλότερη στην χαμηλότερη? Πως μπορεί κάποιος να νομίζει οτι γνωρίζει τον εσωτερικό κόσμο ενός ατόμου από μια ηλίθια στάμπα, χωρίς αυτό να αποδεικνύει ότι ο ίδιος είναι ανόητος? το θέμα είναι πολύ απλό, τζάμπα βαράει 15σέλιδα. Συμφωνώ σχεδόν με όλα, συμφωνώ ότι οι περισσότεροι λέγονται τυπικά άνθρωποι ενώ δεν έχουν τα χαρακτηριστικά αυτού, αλλά αν το δεχθώ άπραγος είμαι και εγώ ίδιος. Εγώ προσπαθώ να γίνομαι περισσότερο άνθρωπος παρά χιμπατζής? Αν κανείς δεν αντιστεκόταν στο απλά υπάρχω θα ήμασταν έτσι όπως ήμασταν? Πάντα 1, 2 κάνουν κάτι ανθρώπινο ξεχωριστό και οι χιμπατζήδες το κάνουν κανόνα επειδή δεν μπορούν να παραγάγουν κάτι καινούριο. Να σου θυμίσω ότι αυτός ο Καημένος ο Σωκράτης αυτό προσπάθησε να κάνει. Να κάνει τον κόσμο σκεπτόμενο άνθρωπο με κρίση σαν αυτό που λες και εσύ και όχι στείρο ρήτορα που απλά προσπαθεί να εντυπωσιάσει παπαγαλίζοντας. Σε αυτό που θα διαφωνήσω είναι ότι πιστεύω ότι δεν είναι ανώφελο να αναπτύσσεται ένα τέτοιο θέμα γιατί μόνο καλό μπορεί να κάνει να ανταλλάσσουμε γνώμες, και ο ένας να προσπαθεί με την καλή έννοια να πείσει τον άλλο. και αν όχι να Συμφωνήσουν ότι διαφωνούν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω σε αυτό το σημείο υπήρξε σαφής η Sova. Επίσης, μην κοροϊδευόμαστε τώρα παιδιά, μας τη σπάει όταν ο απέναντι είναι ψώνιο και ελιτιστής, αλλά όταν είμαστε εμείς είναι όλα καλά. Είναι κοινό μυστικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι ντουγάνια, μην αρχίζουμε τα φαρισαϊκά και μεταξύ μας. Η Sova μπορεί να είναι ασαφής μέσα από την έλλειψη ξεκάθαρων όρων και εννοιών στο ερώτημά της, αλλά σόρρυ κι όλας, εμένα για στόκος δε μου κάνει. Έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα εδώ μέσα, τα περισσότερα αγνής σεξιστικής φύσης, τα οποία δεν είχαν τόσο σουξέ γιατί απλώς δεν έκατσε κανείς να ασχοληθεί λόγω του αβυσσαλέου επιπέδου, κι εδώ που φτάσαμε 14 σελίδες αρχίσαμε να στήνουμε σταυρούς. Σιγά. Επίσης, έφυγαν 12 ποστ με χαρακτηρισμούς κτλ, μερικά από αυτά δυστυχώς τα πήρε η μπάλα γιατί ήταν σε σειρά στιχομυθίας με κακά ποστ. Μην χαρακτηρίζετε αν μπορείτε να ειρωνευτείτε. Αν όχι, μην ποστάρετε. Ούτε εμένα μου κάνει για στόκος αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση στο πως ακριβώς ταπεινώθηκε όταν δεν φαίνονται πουθενά τα personal details της. Τουλάχιστον πριν ειπωθούν τα χειρότερα που περιέγραψες κι εσύ.
SilkyN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, ίσως. Απλά εγώ συμμερίζομαι ότι επικρατεί μια τέτοια άποψη περί τάξεων ( καλός ή κακός, και ναι πολύ περισσότερο από τις γυναίκες έχεις δίκαιο σε αυτό) αλλά το βλέπω καθαρά σαν πιθανότητες να συμβεί και όχι αν εμένα ή κάποιου άλλου έχει συμβεί. Γιατί στην Ελλάδα τεράστιο ποσοστό έχει περάσει από την δουλειά του σερβιτόρου σαν τουριστική χώρα που είμαστε. Για να γελάσουμε και λίγο o william παντρεύτηκε την catherine το αντίθετο θα συνέβαινε άραγε? Κι εγώ συμφωνώ πως υπάρχει αυτή η άποψη (δεν ξέρω κατά πόσο επικρατεί). Απλά λέω πως είναι λάθος να βασίζουμε τη γνώμη μας για την νοημοσύνη και την καλλιέργεια ενός ανθρώπου πάνω σ' ένα πτυχίο. Κοίτα, προσωπικά και τώρα δεν θα τον παντρευόμουν, αλλά γούστα είναι αυτά 1
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε εμένα μου κάνει για στόκος αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση στο πως ακριβώς ταπεινώθηκε όταν δεν φαίνονται πουθενά τα personal details της. Τουλάχιστον πριν ειπωθούν τα χειρότερα που περιέγραψες κι εσύ. Δεν ξέρω τι θεωρεί και τι όχι η ίδια, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που (φαίνεται να) μιλάμε σοβαρά, παναπεί πως εκθέτουμε τα πιστεύω μας και τις απόψεις μας, πράγματα που αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του χαρακτήρα μας από ένα όνομα που μας έδωσαν όταν χεζόμασταν ακόμα πάνω μας. Στην προκείμενη περίπτωση, εγώ θα "χαιρόμουν" που κάποιος φαινομενικά ελιτιστής δηλώνει "ταπεινωμένος" από την επίκριση στα λεγόμενά του. Εγώ ας πούμε δεν προσβάλλομαι με τέτοια και αυτό δε λέει καλά πράγματα για εμένα. (Ελπίζω να κατάλαβα καλά και να μην απάντησα στην τύχη.) 2
Loonydude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ συμφωνώ πως υπάρχει αυτή η άποψη (δεν ξέρω κατά πόσο επικρατεί). Απλά λέω πως είναι λάθος να βασίζουμε τη γνώμη μας για την νοημοσύνη και την καλλιέργεια ενός ανθρώπου πάνω σ' ένα πτυχίο. Κοίτα, προσωπικά και τώρα δεν θα τον παντρευόμουν, αλλά γούστα είναι αυτά Ναι επικρατεί σαν θέμα δημόσιας συζήτησης, δεν επικρατεί στην πράξη στην κοινωνία σωστά Στο δεύτερο συμφωνώ απόλυτα, χαχα
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για να γελάσουμε και λίγο o william παντρεύτηκε την catherine το αντίθετο θα συνέβαινε άραγε? Αυτοι μαλιστα.Αυτοι ειναι η πραγματικη ελιτ Ειδικα ο Καρολος , χαχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι θεωρεί και τι όχι η ίδια, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που (φαίνεται να) μιλάμε σοβαρά, παναπεί πως εκθέτουμε τα πιστεύω μας και τις απόψεις μας, πράγματα που αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του χαρακτήρα μας από ένα όνομα που μας έδωσαν όταν χεζόμασταν ακόμα πάνω μας. Σύμφωνοι αλλά δεν υπάρχει κανένα προσωπικό στοιχείο που να συνδέεται άμεσα με τις εκάστοτε απόψεις και πεποιθήσεις. Ας το εξηγήσω με ένα υποθετικό σενάριο. Ας πούμε ότι επισκέπτομαι ως visitor ένα τυχαίο forum. Μέσα σε ένα thread υπάρχουν 20 (από τους 25) που κριτικάρουν (ή χλευάζουν) για παράδειγμα αριστερόχειρες*. Κάνω δυο-τρια posts και γράφω ότι είμαι αριστερόχειρας. Επόμενο ήταν η κριτική να πάρει μπάλα κι εμένα. Το ερώτημα μου είναι. Πως ακριβώς ταπεινώθηκα σε τέτοιο βαθμό που να αρχίσω να απαντάω με προκλητικά σχόλια; Για να κλείσω, η γνώμη μου είναι ότι έγιναν challenge οι πεποιθήσεις της (πριν αρχίσει να περιφρονεί με την σειρά της). Κι έπειτα άρχισαν οι μπηχτές που είδαμε. Με αποτέλεσμα να δείχνει (άσχετα αν όντως το πιστεύει) ότι οτιδήποτε δεν είναι σε ισάξιο επίπεδο*** με εκείνης τότε δεν αξίζει κάτι καλύτερο από προσβλητικές απαντήσεις ή απαξίωση. Ρωτάω με την σειρά μου λοιπόν. Είναι στάση αυτή για άτομο που θέλει να θεωρείται ότι ανήκει σε υψηλό επίπεδο; * τυχαίο χαρακτηριστικό που είναι ένα κομμάτι του εαυτού. *** ακαδημαϊκό/επαγγελματικό/εμπειρικό/γουατεβερ. δεν βλέπω να έχει σημασία το που. (νομίζω καλά κατάλαβες αλλά δεν ήθελα απάντηση από σένα)
FilipposMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ως προς το αν έχει νόημα η κουβέντα, νομίζω έχει όσο νόημα έχουν το 90% των συζητήσεων στη ζωή μας. Σε πρακτικό επίπεδο, ενδεχομένως μηδενικό νόημα, αλλά η ύπαρξη του Μπλα μπλα αυτόν το σκοπό έχει, την ανταλλαγή απόψεων. Επί της ουσίας, αυτό που κάνει η φίλη μας, δηλαδή το να απορρίπτει μάλλον εύκολα κάποιον λόγω ενός χαρακτηριστικού του (επίπεδο σπουδών), το κάνουμε λίγο πολύ όλοι. Άλλος δε γουστάρει τους καπνιστές, άλλος όσους ακούν σκυλάδικα, άλλος τους μεταλάδες, άλλος τους δικηγόρους, άλλος τους σφίχτες, άλλος του χοντρούληδες, άλλος τους θρήσκους, άλλος όσους βάζουν selfies στο facebook και τα λοιπά και τα λοιπά. Θεωρητικά είναι λάθος, γιατί οι γενικεύσεις είναι λάθος, αλλά όταν υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη και έχουμε μόνο μια ζωή, ο καθένας βρίσκει έναν τρόπο να περιορίσει τον "χαμένο" χρόνο με ανθρώπους που δεν ταιριάζει. Αυτό το βρίσκω λογικό. Το πρόβλημα είναι όταν είμαστε σίγουροι πως τα δικά μας κριτήρια είναι τα σωστά και οι υπόλοιποι είναι προβληματικοί, επειδή έχουν άλλα κριτήρια. Και φυσικά όταν η "απόρριψη" δεν έχει το περιεχόμενο "α, αυτός ο τύπος δεν μου ταιριάζει", αλλά φτάνει στο "α, αυτός ο τύπος είναι κατώτερος, σκουπίδι, στα τρένα κτλ.". Η γνώμη μου είναι ότι το να κατανοήσει κανείς ποια είναι τα κριτήρια που εφαρμόζει, συνειδητά ή όχι είναι δείγμα ωριμότητας. Το να μην δέχεται ότι είναι φυσιολογικό να έχει κάποιος άλλα κριτήρια, είναι ανωριμότητα! 5
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για να κλείσω, η γνώμη μου είναι ότι έγιναν challenge οι πεποιθήσεις της (πριν αρχίσει να περιφρονεί με την σειρά της). Κι έπειτα άρχισαν οι μπηχτές που είδαμε. Με αποτέλεσμα να δείχνει (άσχετα αν όντως το πιστεύει) ότι οτιδήποτε δεν είναι σε ισάξιο επίπεδο*** με εκείνης τότε δεν αξίζει κάτι καλύτερο από προσβλητικές απαντήσεις ή απαξίωση. Ρωτάω με την σειρά μου λοιπόν. Είναι στάση αυτή για άτομο που θέλει να θεωρείται ότι ανήκει σε υψηλό επίπεδο; Κανονικα επρεπε να ειναι και ευγνωμων για την σοβαροτητα, χιουμορ και ευγενεια που δειξαμε στο ξεδιπλωμα των πεποιθησεων και της προσωπικης της εμπειριας .Οι γεματες προκαταλειψεις , αυθαιρεσιες και προσβολες .Επειδη ειχε ενδιαφερουσες προεκτασεις το θεμα δηλαδη..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κανονικα επρεπε να ειναι και ευγνωμων για την σοβαροτητα, χιουμορ και ευγενεια που δειξαμε στο ξεδιπλωμα των πεποιθησεων και της προσωπικης της εμπειριας .Οι γεματες προκαταλειψεις , αυθαιρεσιες και προσβολες .Επειδη ειχε ενδιαφερουσες προεκτασεις το θεμα δηλαδη.. Κανονικά λες βλακείες (να το πω ωμά) γιατί ούτε κι εμείς ήμασταν 100% εντάξει για να πρέπει υποχρεωτικά να είναι ευγνώμων για την ταπείνωση (από τα σχόλια που διαγράφτηκαν). Δικά της τα κριτήρια επιλογής κάποιου και δικό της πρόβλημα αν δεν δέχεται λίγη σάτυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις