lepaterious Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Yπάρχουν κάλως η κακως τα κοινωνικά στρωματά, κάποιοι γεννιούνται στον πάτο αυτόν τον στρωμάτων και ανεβαίνουν γιατί πρώτον είναι έξυπνοι δεύτερον έζησαν μια κατάσταση που η αφρόκρεμα δεν βλέπει και τρίτον είδαν πολλά παραδείγματα του "βλάκα" και τα αποφύγανε... Άλλα υπάρχουν άνθρωποι που είναι εκεί ψηλά και είναι ντουγάνια μπορεί να είναι πλούσιοι άλλα έχουν έμμονες και κολλήματα. μπορεί ο κύκλος τους να είναι η αφρόκρεμα άλλα μόνο επειδή τον έχουν ανάγκη οι άλλοι, αυτός δεν σημαίνει οτι ανέπτυξε τον εαυτό του για αυτήν την θέση μπορεί να γεννήθηκε σε αυτή την κατάσταση. Μπορείς να βρεις κάποιον που να έχει πρόβατα αλλά να είναι αριστοκράτης να θέλησε στην ζωή του να μορφωθεί να αξιωθεί και ας μην έχει πτυχία και τίτλους... Επίσης το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κάποιος η κάποια φέρνει έναν σύντροφο σε μια παρέα και αυτός είναι ζώο δεν μπορεί να συζητήσει γιατί δεν κατανοεί και δεν ξέρει τον τρόπο να κατανοήσει μπορεί αυτός να είναι χαμάλης άλλα να είναι και γιατρός δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα άπλα στην κοινωνία μας σε όλο τον κόσμο κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων αξιώθηκαν σε σχέση με άλλες. Τώρα αν πάρουμε παραδείγματα από ελληνική κοινωνία είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση γενικώς υπάρχουν γυναίκες και άντρες που σπουδάζουν μορφώνονται άλλα άμα τους πεις κάτι παρεξηγούνται αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν δεχτεί αυτό που είναι και δεν ξέρουν πως να το δεχτούν. Η κοινωνία είναι δομημένη με ταμπέλες θεωρώ πως ένας άντρας η μια γυναικά δεν έχει τι να συζητήσει με τον άλλον/άλλη δεν πρέπει να προχωράει το θέμα, ας έχουν κοινά ενδιαφέροντα αν δεν μπορείς να συζητήσεις για την κοινωνία για την πολιτικη για την θρησκεια για φιλοσοφια αλλα μονο για μαλλια και νυχια δεν εχει ενδιαφερον και λες αντε γεια... Επισης πολλα ζευγαρια μπορει να ειναι και ποιο παλια μαζι πριν καποιος απο τους 2 παει σε ανωτερο ιδρυμα οποτε εκει μπαινει και η αγαπη στην μεση. Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι πολλοι δεν αναγνωριζουν τη θεση που τους δοθηκε αν εσυ καταφερεις και γινεις αστροφυσικος και συνεχιζεις να κανεις παρεα με τον μπετατζη που και ο μπετατζης μπορει να ειναι αστροφυσικος χωρις πτυχιο η κοινωνια δεν θα σε δει ποτε οτι εχεις ενα επιπεδο.. Ολα ειναι θεμα κοινωνικου status δεν αλλαζει αυτο. Παρε παραδειγμα σε ενα δειπνο για ενα μειζων θεμα μιας χωρας θα παει ο πρωθυπουργος μερικοι βιομηχανοι κανας πρεσβης θα δεις εσυ κανεναν οικοδομο η κομμωτρια εκει μεσα? Θελω να πω οτι καποια επαγγελματα σχεδιαστηκαν να ειναι χαμηλης ταξης γιατι και η αφροκρεμα τα χρειαζεται αλλα και η χαμηλη ταξη χρειαζεται την αφροκρεμα. Ολα ειναι καθαρα θεμα εγωισμου... Αν θελετε τωρα την αποψη μου τα πανεπιστημια το μονο που δεν κανουν ειναι να μορφωνουν ειναι αδιανοητο στην Ελλαδα τα κομματα που καταστρεψανε τους πολιτες βεβαια με την εγκριση τους να εχουν τοσο ισχυρες παραταξεις και να εχουν κοσμο που να τα υποστηριζει και να μην μπορουν να σκεφτουν "κατσε ρε φουστη μου αυτοι μας πηδηξανε γιατι τους υποστηριζω" οποτε δεν περιμενω να δω επιπεδο απο πανεπιστημιο οπως επισης οι καθηγητες την εχουν οι galactic overlord εκει μεσα και κανουν οτι τους καυλωσει και οποτε θελει η καθε παραταξη βαραει μια καταλυψη και τα προβατα ακολουθουν. Οποτε αν καποιος θελει να βρει ατομο να μιλησει και να κανει σχεση και να τον φερει σε παρεα και να μην πεταξει βλακειες πρεπει να ψαξει πολυ γιατι και 10 τιτλους να εχει αν ειναι τενεκες δεν αλλαζει τιποτα.. Θες να λεγεσαι εξυπνος δειξτο και θα κερδισεις αλλα μην το πεζεις προοδευτικος το πρωι και το βραδυ διαβαζεις τα ζωδια για το αν θα παρεις λεφτα μεσα στον μηνα.
SilkyN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το EQ μπορεί να το δουλέψει κάποιος, συμφωνώ, το IQ όχι και τόσο (όταν υπάρχει ισορροπία των 2 τότε βρίσκεις και το ιδανικό κατ'εμέ). Επίσης σχετικά με τα πανεπιστήμια, η ανάπτυξη της λογικής είναι το ζητούμενο. Κι αυτό πρέπει να ευνοείται στο χώρο του πανεπιστημίου και όχι ότι απαραίτητα μπαίνεις στόκος και βγαίνεις φωστήρας απο εκεί. Μιλάμε για το αναμενόμενο ιδανικό που είναι εφικτό, εφόσον αυτός ενας από τους στόχους της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Νομίζω πως δεν αντιφάσκω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση πρέπει οι 2 πλευρές να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μορφωμένη και ο άντρας τελείωσε απλά μια σχολή της πλάκας, τότε αδυνατώ να κατανοήσω το επίπεδο σχέσης τους σε εγκεφαλικό επίπεδο. Αν τα βρίσκουν μόνο στο κρεβάτι και αυτό τους αρκεί πάω πάσο, αν και νομίζω ότι μια τέτοια σχέση είναι σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης της γυναίκας (το ανέφερα και στο αρχικό ποστ) και πιθανόν μην έχει γερές βάσεις. Αλλά συμφωνώ ότι η πιθανότητα να δέσεις με κάποιον του δικού σου κύκλου αυξάνεται λογω και της συχνότητας που συναντάς τον τάδε στο περιβάλλον σου. Και ίσως και να είναι για καλό αυτό. Συνεχίζω να επιμένω πως κάπου να έχεις μπλέξει. Το πτυχίο είναι μόνο αυτό. Ένα πτυχίο. Η ύπαρξη του δεν κάνει ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του κατόχου του, ούτε σημαίνει πως θα ταυτίζεσαι ντε και καλά με την νοημοσύνη του. Ο Bill Gates για παράδειγμα, παράτησε το πανεπιστήμιο για να κάνει αυτό που αγαπούσε. Ο Edison ουσιαστικά διώχτηκε από το σχολείο του γιατί ήταν "αργός" και έκανε πολλές ερωτήσεις. Αυτούς δηλαδή τους θεωρείς κατώτερους νοητικά, γιατί δεν πήγαν πανεπιστήμιο; 2
FilipposMD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το EQ μπορεί να το δουλέψει κάποιος, συμφωνώ, το IQ όχι και τόσο (όταν υπάρχει ισορροπία των 2 τότε βρίσκεις και το ιδανικό κατ'εμέ). Επίσης σχετικά με τα πανεπιστήμια, η ανάπτυξη της λογικής είναι το ζητούμενο. Κι αυτό πρέπει να ευνοείται στο χώρο του πανεπιστημίου και όχι ότι απαραίτητα μπαίνεις στόκος και βγαίνεις φωστήρας απο εκεί. Μιλάμε για το αναμενόμενο ιδανικό που είναι εφικτό, εφόσον αυτός ενας από τους στόχους της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Νομίζω πως δεν αντιφάσκω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση πρέπει οι 2 πλευρές να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μορφωμένη και ο άντρας τελείωσε απλά μια σχολή της πλάκας, τότε αδυνατώ να κατανοήσω το επίπεδο σχέσης τους σε εγκεφαλικό επίπεδο. Αν τα βρίσκουν μόνο στο κρεβάτι και αυτό τους αρκεί πάω πάσο, αν και νομίζω ότι μια τέτοια σχέση είναι σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης της γυναίκας (το ανέφερα και στο αρχικό ποστ) και πιθανόν μην έχει γερές βάσεις. Sova, έχεις ένα κόλλημα με τη σχολή. Μιλώντας εντελώς από προσωπική πείρα (που δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτική του συνόλου), οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει και θεωρώ μορφωμένους απέκτησαν τη συντριπτική πλειονότητα των γνώσεων και της καλλιέργειάς τους εκτός πανεπιστημίου. Το πανεπιστήμιο είναι λίγα μόνο χρόνια από τη ζωή σου. Αν περιμένεις αυτά για να μεταπηδήσεις από την κατηγορία του αμόρφωτου στην κατηγορία του μορφωμένου, ζήτω που καήκαμε. Αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το πανεπιστήμιο είναι να σου δώσει ερεθίσματα και εργαλεία για να αναζητήσεις τη γνώση και την καλλιέργεια μόνος σου. Και βεβαίως το χρόνο και τους φίλους για να το κάνεις, γιατί άλλο να βγάζεις μεροκάματο και άλλο να έχεις χρόνο για ταινίες, βιβλία και κουβέντες μεταξύ μαθημάτων. Επίσης, κάποιος που είναι ευφυής, φιλομαθής και εργατικός είναι πιο πιθανό να μπει σε μια σχολή "υψηλού επιπέδου". Θα συμφωνήσω ότι είναι πιο πιθανό να βρεις κάποιον καλλιεργημένο άνθρωπο μεταξύ των αποφοίτων της νομικής, παρά της ιχθυοκαλλιεργειας, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους πρωτοετείς των σχολών αυτών, οπότε το πανεπιστήμιο (ειδικά το ελληνικό) δεν κάνει και τόοοοση διαφορά. 2
N3k21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το EQ μπορεί να το δουλέψει κάποιος, συμφωνώ, το IQ όχι και τόσο (όταν υπάρχει ισορροπία των 2 τότε βρίσκεις και το ιδανικό κατ'εμέ). Ναι, έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα σωστά. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι άνθρωποι με παρόμοιο επίπεδο στους εν λόγω τομείς, είναι πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό συμβατοί, ή υπάρχουν έστω οι βάσεις σε μια τέτοια περίπτωση για την εξέλιξη αυτής της "συμβατότητας". Όσον αφορά το IQ, μιας και το αναφέρουμε, προφανώς και παίζει ρόλο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αλλά δε μιλάμε τέλος πάντων για ζευγάρια μεταξύ διανοιών και ατόμων με οριακή νοημοσύνη. Επίσης σχετικά με τα πανεπιστήμια, η ανάπτυξη της λογικής είναι το ζητούμενο. Κι αυτό πρέπει να ευνοείται στο χώρο του πανεπιστημίου και όχι ότι απαραίτητα μπαίνεις στόκος και βγαίνεις φωστήρας απο εκεί. Μιλάμε για το αναμενόμενο ιδανικό που είναι εφικτό, εφόσον αυτός ενας από τους στόχους της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Συνεχίζοντας από τα παραπάνω, νομίζω πως -έστω και εμμέσως- καταλήγουμε πως το IQ είναι πρακτικά ανεξάρτητο από την Πανεπιστημιακή μόρφωση. Οκ, ίσως όχι εντελώς ανεξάρτητο, σαφώς και αναμένεται οι φοιτητές/πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να έχουν "πέντε δράμια μυαλό". Ωστόσο, δεν προκύπτει από τον παραπάνω συλλογισμό πως όσοι δε σπούδασαν σε τριτοβάθμιο ίδρυμα, είναι οπωσδήποτε λιγότερο έξυπνοι. Φαντάζομαι υπάρχουν και κομμώτριες με IQ 150 ξέρω 'γω. Οπότε πάμε στα όσα γράφεις περί ανάπτυξης της λογικής. Συμφωνώ μαζί σου, αυτός είναι ο στόχος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, να διευρύνει δηλαδή την αντίληψη του ανθρώπου, να τον εκπαιδεύσει, πέρα από την όποια ειδικότητα, στο να κρίνει, να αναλύει και γενικότερα να εξετάζει τα πράγματα λογικά. Όμως, η ίδια "εκπαίδευση" μπορεί να επιτευχθεί και εντός των πλαισίων μιας ερωτικής (ή και φιλικής σχέσης). Ο "μορφωμένος" του ζευγαριού δηλαδή, μπορεί να "τραβήξει προς τα πάνω" τον "αμόρφωτο", μπορεί να του μεταδώσει μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία και τρόπο σκέψης. Εννοείται βέβαια πως όλα αυτά είναι εφικτά, υπό την προϋπόθεση πως και τα δύο μέλη της σχέσης είναι περίπου το ίδιο "έξυπνοι". Νομίζω πως δεν αντιφάσκω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση πρέπει οι 2 πλευρές να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μορφωμένη και ο άντρας τελείωσε απλά μια σχολή της πλάκας, τότε αδυνατώ να κατανοήσω το επίπεδο σχέσης τους σε εγκεφαλικό επίπεδο. Αν τα βρίσκουν μόνο στο κρεβάτι και αυτό τους αρκεί πάω πάσο, αν και νομίζω ότι μια τέτοια σχέση είναι σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης της γυναίκας (το ανέφερα και στο αρχικό ποστ) και πιθανόν μην έχει γερές βάσεις. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το συλλογισμό σου, όπως αυτός διατυπώνεται στα bold. Γιατί αυτό να συμβαίνει "ειδικά" όταν η γυναίκα είναι μορφωμένη; Αν αυτός ο άντρας που τέλειωσε κάποια "σχολή της πλάκας" δεν είναι ντιπ χαζός, σέβεται και αγαπά τη σύντροφό του, προσπαθεί να της μοιάσει στα καλά της και αν θες, είναι ικανός να στηρίξει οικονομικά μια προσπάθεια συμβίωσης, γιατί να μη λειτουργήσει η σχέση; Γιατί, εφόσον όπως είπαμε, δεν είναι χαζός, να μην μπορούν να τα βρουν και σε εγκεφαλικό επίπεδο; Στα υπόλοιπα συμφωνούμε, κρατάω βέβαια και μια πισινή όσον αφορά τα περί αυτοεκτίμησης: υποθέτω πως μια νεαρότερη γυναίκα, όπως και οι άντρες συνομήλικοί της άλλωστε, λειτουργεί περισσότερο βάσει σεξουαλικότητας, ενώ δεν έχει "εξασκηθεί" το ίδιο και στη διαδικασία επιλογής συντρόφου σε σχέση με ένα μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο. Δηλαδή οι "κακές" επιλογές της δεν είναι απαραιτήτως δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης, αλλά διάθεση πειραματισμού και απόρροια ορμονικής υπερφόρτωσης. Αλλά συμφωνώ ότι η πιθανότητα να δέσεις με κάποιον του δικού σου κύκλου αυξάνεται λογω και της συχνότητας που συναντάς τον τάδε στο περιβάλλον σου. Και ίσως και να είναι για καλό αυτό. Ίσως να είναι για καλό. Ωστόσο το να απορρίπτουμε κάποιον ως de facto ακατάλληλο αποκλειστικά βάσει των σπουδών του, περιορίζει σημαντικά και τις επιλογές μας. Διαφωνείς;
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω πως δεν αντιφάσκω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση πρέπει οι 2 πλευρές να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μορφωμένη και ο άντρας τελείωσε απλά μια σχολή της πλάκας, τότε αδυνατώ να κατανοήσω το επίπεδο σχέσης τους σε εγκεφαλικό επίπεδο. Αν τα βρίσκουν μόνο στο κρεβάτι και αυτό τους αρκεί πάω πάσο, αν και νομίζω ότι μια τέτοια σχέση είναι σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης της γυναίκας (το ανέφερα και στο αρχικό ποστ) και πιθανόν μην έχει γερές βάσεις. Αλλά συμφωνώ ότι η πιθανότητα να δέσεις με κάποιον του δικού σου κύκλου αυξάνεται λογω και της συχνότητας που συναντάς τον τάδε στο περιβάλλον σου. Και ίσως και να είναι για καλό αυτό. Μπορει να μην εχουν ταυτιση.Μπορει και να υπαρχουν και ζηλιες και τριβες απο την διαφορα αυτη του μορφωτικου επιπεδου αλλα και των οικονομικων απολαβων που ισως , ισως ,αυτη επιφερει.Μπορει η γυναικα να δυσανασχετει που δεν εχει λογους να <θαυμαζει> τον συντροφο της. Τωρα οποιος φοβαται να δοκιμασει,ειπαμε εντος των τειχων.Καλυτερα μαλιστα εντος του κοινωνικου κυκλου, να μειωσουμε ακομα περισοτερο τις πιθανοτητες αστοχιας 1
gatokoritso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι θεμα μορφωσης/δουλειας αλλα θεμα αν μιλανε την ιδια γλωσσα σε καθημερινο επιπεδο και αν εχουν καποια κοινα ενδιαφεροντα.α και βασικα να γουσταρει ο ενας τον αλλο.τα πιο αγαπημενα ζευγαρια που ξερω ειναι με ασχετες δουλειες/σπουδες αλλα οταν ειναι μαζι ο ενας συμπληρωνει τον αλλο.τα μυαλα ειναι στην ιδια συχνοτητα.ειναι τοσο απλο δεν θελει αναλυση. βλεπω να πεφτουν χαρβαρτ και τετοια και τι εχουν αυτοι που για να τους μιλησεις πρεπει να εισαι απο ivy league?τι αυτοι δηλαδη ειναι συνεχεια με ερευνες και βιβλια?δεν χαλαρωνουν?δεν εχουν αλλα ενδιαφεροντα?προς θεου μονο χαβιαρι και τεχνη?αν καποιος εχει τα μυαλια μεσα στο κεφαλι,προσπαθεί να εξελίξει τον εαυτο του οσο μπορει και ξερει να στηρίξει τις αποψεις του με σωστα επιχειρηματα μια χαρα συζητηση με τους παντες μπορει να πιασει. 1
alex_000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω πως δεν αντιφάσκω. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση πρέπει οι 2 πλευρές να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μορφωμένη και ο άντρας τελείωσε απλά μια σχολή της πλάκας, τότε αδυνατώ να κατανοήσω το επίπεδο σχέσης τους σε εγκεφαλικό επίπεδο. αν ο κύριος όγκος μόρφωσης που θα αποκτήσεις στην ζωή σου προέρχεται από το πανεπιστήμιο θα παραμείνεις μετά βίας στην μετριότητα. Με βάση το συλλογισμό σου δεν είσαι αρκετή για κάποιον σαν εμένα γιατί έχω mba, πανεπιστημιακό τίτλο πληροφορικής από πολύ καλό πανεπιστήμιο αλλά στην καριέρα μου οι γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές αποτελούν μετά βίας το 5% (και ως ποσότητα και ως ποιότητα) τον γνώσεων μου σχετικά με το αντικείμενο μου. Άρα κάποια που περιορίζεται στις γνώσεις της σχολής της είναι σε πολύ διαφορετικό μήκος κύματος, και δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί μου σε εγκεφαλικό επίπεδο. 1
SilkyN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δυσκολεύομαι να καταλάβω το συλλογισμό σου, όπως αυτός διατυπώνεται στα bold. Γιατί αυτό να συμβαίνει "ειδικά" όταν η γυναίκα είναι μορφωμένη; Γιατί και μορφωμένοι γουρούνια είστε 4
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί και μορφωμένοι γουρούνια είστε Tι υποννοεις ? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από bluesattack
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι θεμα μορφωσης/δουλειας αλλα θεμα αν μιλανε την ιδια γλωσσα σε καθημερινο επιπεδο και αν εχουν καποια κοινα ενδιαφεροντα.α και βασικα να γουσταρει ο ενας τον αλλο.τα πιο αγαπημενα ζευγαρια που ξερω ειναι με ασχετες δουλειες/σπουδες αλλα οταν ειναι μαζι ο ενας συμπληρωνει τον αλλο.τα μυαλα ειναι στην ιδια συχνοτητα.ειναι τοσο απλο δεν θελει αναλυση. βλεπω να πεφτουν χαρβαρτ και τετοια και τι εχουν αυτοι που για να τους μιλησεις πρεπει να εισαι απο ivy league?τι αυτοι δηλαδη ειναι συνεχεια με ερευνες και βιβλια?δεν χαλαρωνουν?δεν εχουν αλλα ενδιαφεροντα?προς θεου μονο χαβιαρι και τεχνη?αν καποιος εχει τα μυαλια μεσα στο κεφαλι,προσπαθεί να εξελίξει τον εαυτο του οσο μπορει και ξερει να στηρίξει τις αποψεις του με σωστα επιχειρηματα μια χαρα συζητηση με τους παντες μπορει να πιασει. Τσου. Αυτό είναι παραμυθάκι που λένε όσοι δεν τους πιάνουν συζήτηση αυτοί που εκείνοι θεωρούν σημαντικοί ή πιο "έξυπνοι" για να μην πληγώνονται. Τα σωστά και κατάλληλα επιχειρήματα θέλουν και κατάλληλους εγκεφάλους για να τα αντιληφθούν. 1
kirileman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Γι' αυτό ο μουσικός θα βρίσκει πάντα να πηδάει ακόμα και αν ο ντελιβεράς βγάζει περισσότερα. Όχι στις τσόντες που βλέπω εγώ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται να συζητάμε τα ίδια πράγματα με όλους. Είμαι κάτω των 30, κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία και έχω ήδη 2 δημοσιεύσεις πριν από αυτό. Ο κολλητός μου έχει τελειώσει ΕΠΑΛ και πέραν τούτου τίποτα. Ωστόσο, όταν είμαστε μαζί, περνάμε τέλεια! Μπορεί να μην μπορεί να με παρακολουθήσει σε ανάλυση της εξέλιξης π.χ., αλλά μπορούμε να συζητήσουμε ένα σωρό άλλα πράγματα που δεν απαιτούν ανώτερες γνώσεις. Δε θεωρώ καθόλου ότι αυτό με υποβαθμίζει. Αντίθετα, στο Πανεπιστήμιο μπορώ να κάνω ατέλειωτες επιστημονικές συζητήσεις με συναδέλφους, αλλά με πολύ λίγους (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού) θα έβγαινα για καφέ, γιατί δεν έχουμε τα απαραίτητα κοινά σημεία για κάτι περαιτέρω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά ρε αδερφέ.. Είσαι κάτω των 30 και έχεις 2 δημοσιεύσεις... δεν έπιασες και κανέναν μαυροφορεμένο από τα αχαμνά. Χώρια που εικάζω ότι καμία από δαύτες δεν θα είναι σε κάποιο ΙΕΕΕ ή ACM συνέδριο (για περιοδικό δεν συζητάω καν).
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά ρε αδερφέ.. Είσαι κάτω των 30 και έχεις 2 δημοσιεύσεις... δεν έπιασες και κανέναν μαυροφορεμένο από τα αχαμνά. Χώρια που εικάζω ότι καμία από δαύτες δεν θα είναι σε κάποιο ΙΕΕΕ ή ACM συνέδριο (για περιοδικό δεν συζητάω καν). Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω, ούτε να σου αναλύσω τα όνειρα και το πλάνο ζωής μου. Το μόνο που θα πω είναι ότι και οι 2 είναι σε περιοδικά, ενώ η πρώτη ήταν αυτούσια η πτυχιακή μου. Αν θέλεις να συμπεριλάβω και conference proceedings, τότε έχω 3.
gatokoritso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τσου. Αυτό είναι παραμυθάκι που λένε όσοι δεν τους πιάνουν συζήτηση αυτοί που εκείνοι θεωρούν σημαντικοί ή πιο "έξυπνοι" για να μην πληγώνονται. Τα σωστά και κατάλληλα επιχειρήματα θέλουν και κατάλληλους εγκεφάλους για να τα αντιληφθούν. δε το λεω ως παραμυθακι αλλα ως αληθεια που την εχω πετυχει αρκετες φορες.εξαρταται και η συζητηση βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις