Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!,

Θελω να πουλησω το xbox μου μαζι με κατι games αλλα δεν ξερω πως. Εχω δει sites με αγγελιες οπως και εδω στο insomnia. Εχω δει και το ricardo αλλα επειδη δεν εχω πουλησει ποτε κατι ουτε εχω αγορασει με τετοιο τροπο θα ηθελα συμβουλες για το πως να το κανω και να μην εχω προβληματα.

Γινεται να το πουλησω μεσω καποιου courier και να παρω τα λεφτα απο τον courier μετα ή πρεπει να χρησιμοποιησω paypal,visa κλπ?

Δημοσ.

το paypal σε προστατευει μονο μεσω ebay και υπο προυποθεσεις.

ερχεται ή πας σπιτι του το δοκιμαζει και το παιρνει με μετρητα.

τι θα γινει αν χαθει το δεμα απο κουριερ?θα πληρωσεις εξτρα για ασφαλιση?

Δημοσ.

Αν το πουλήσεις σε κάποιον εντός Ελλάδας τότες μπορείς να του το στείλεις με κούριερ με αντικαταβολή. Ο άλλος θα πληρώσει τον κούριερ όταν παραλάβει το δέμα, και μετά ο κούριερ θα σου στείλει τα λεφτά.

Δημοσ.

Προσοχή αν πληρωθείς με paypal μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να δώσεις το αντικείμενο με συνάντηση.

Γιατί ο άλλος μπορεί να πει οτι δεν το έστειλες ποτέ και εσύ μη έχοντας αποδεικτικά στοιχεία θα αναγκαστείς να δώσεις πίσω τα λεφτά.

Δημοσ.

Για Ελλάδα πολύ απλά βάζεις την αγγελία σε διάφορα φόρα και ορίζεις πληρωμή με αντικαταβολή, δε χρειάζεται να με μπλέκεις με paypal.

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αλλά και ο αγοραστής) κανονίζεις να το δώσεις με συνάντηση έτσι ώστε όλα να γίνουν χέρι-χέρι.

Με αυτό τον τρόπο σίγουρα περιορίζεται ο αριθμός των εν δυνάμει αγοραστών (αν πχ είσαι αθήνα δεν μπορείς να το δώσεις θεσ/νικη) αλλά κι εσύ αποφεύγεις να μην πάρεις τα χρήματα ή να τσακώνεσαι με τον αγοραστή "είχε γρατζουνιές, κλπ" αλλά και ο αγοραστής εξασφαλίζεται ότι ανοίγοντας το κουτί δεν θα είναι "άνθρακες ο θησαυρός" κυριολεκτικά!!!

Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα δεις να έχουν ανοιχτείς αρκετά θέματα σχετικά με κακές (το λέω κόσμια) συναλλαγές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...