Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το phablet είναι καταπληκτικό! Εμενα μου αρεσει πολυ! Οσο για την τιμη ειναι κατι νεο! Όταν γεμισει ο τοπος θα ξεκινανε και αυτα ισως απο 599 ευρώ! Αν το εβγαζε η apple θα το εδινε 800? Μαλλον 1800 με απειρο marketing και μιλωντας για καινοτομια απο αλλο πλανητη! 

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια, πουλανε μια καινοτομια...κυρτες οθονες δεν παραγονται μαζικα οποτε αυτο κοστιζει, και σαν ιδεα, αλλα και σαν κοστος οπου αν ηταν επιπεδη, τις αγοραζεις με το κιλο...και τι εγινε δλδ που η τιμη που εχει ανακοινωθει πριν την κυκλοφορια ειναι 800ε? τοσο πουλαει η απλ τα iphone και σου δινει φυκια για μεταξωτες κορδελες

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι ο ορισμός του "φύκια για μεταξωτές κορδέλες"

Δημοσ.
Αυτό φίλε μου λέγεται καινοτομία!

Είναι. Θα εξελιχθεί όμως με τις επόμενες συσκευές που λογικά θα είναι ακόμα πιο εύκαμπτες.

Θα εξελιχθεί και η αυτοιαση. Ωραία καινοτομία και αύτη.

Δημοσ.

Προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα η κυρτή οθόνη αλλά το πλαστικό στο πίσω μέρος είναι πιο ενδιαφέρον.

Για την τιμή ας μη μιλήσουμε καλύτερα...

Δημοσ.

Παιδια παντα η LG ξεκιναει την τιμολογηση της πολυ υψηλά και μετα απο ενα διαστημα μολις βλεπεις τις μηδαμινες πωλησεις της και εν αναμονη νεων τηλεφωνων της ριχνει την τιμη κατακορυφα!Περιμενετε λιγο και μην τσιμπατε κατευθειαν το τυρακι!Ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι νεο τυρακι και λέγεται LG!!!xaxaxa

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το phablet είναι καταπληκτικό! Εμενα μου αρεσει πολυ! Οσο για την τιμη ειναι κατι νεο! Όταν γεμισει ο τοπος θα ξεκινανε και αυτα ισως απο 599 ευρώ! Αν το εβγαζε η apple θα το εδινε 800? Μαλλον 1800 με απειρο marketing και μιλωντας για καινοτομια απο αλλο πλανητη! 

πρώτα θα κατοχύρωνε πατέντα για το σχήμα της οθόνης και μετά όλα τα άλλα.

τόσο τεράστιο κινητό πάντως και μόνο μία κάρτα sim. σπατάλη ,κρίμα...

Δημοσ.

Σίγουρα νέο τηλέφωνο αλλά την έκφραση οικονομική κρίση την έχουν ακουστά;είναι λεφτά ενός τριμήνου βρε παιδιά...Νομίζω σταμάτησα να ακούω το υπόλοιπο βίντεο μετα τα 800. όσοι μπορούν ας το αγοράσουν...

Δημοσ.

Η LG και η καθε "LG" δεν βγαζει κινητα με τιμες για την Ελλαδα παιδια! Τιμολογει τα κινητα της για κανονικες χωρες με κανονικους μισθους!!!! 

Τζαμπα συζητατε! 

Δημοσ.

Apple fanboy spotted... Δεν υπαρχει πουθενα χρησιμοτητα για την υπαρξη κυρτης οθονης μονο αν θες να το βαλεις στην κωλοτσεπη!

Ναι αλλά πρέπει να έχεις και μεγάλο κώλο αλλιώς δεν θα κάθετε καλά!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό φίλε μου λέγεται καινοτομία! 

Σιγα την καινοτομία που είναι η κυρτή οθόνη

Απλά τρέχει η LG να προλάβει τις εξελίξεις με λάθος τρόπο(βλ. το 1ο διπύρηνο κινητό, το 1ο με 2GB RAM κινητό, το 1ο 3D κινητό)

Το μέλλον είναι στις ελαστικές/αναδιπλούμενες οθόνες, όχι στις κυρτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...