Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ME TO CU FREE 3DAYS KAΘAPIΣEΣ ΓIA TO 3HMEPO! ΔΩPEAN & AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA ΠPOΣ OΛH TH VODAFONE AΠO 1/3 EΩΣ KAI 3/3. ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398 KAI AMOΛA ΛEΠTOYMΠA!

Μου ήρθε πριν λιγο σε μηνυμα.

• Like 3
Δημοσ.

άντε και στην επόμενη προσφορά της η Vodafone να μας δώσει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς έναν αριθμό cu για 13,5 δευτερόλεπτα. Τρέεεεχω να εκμεταλλευτώ την προσφορά! Δεν ξανάγινε!  :eek:

• Like 1
Δημοσ.

άντε και στην επόμενη προσφορά της η Vodafone να μας δώσει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς έναν αριθμό cu για 13,5 δευτερόλεπτα. Τρέεεεχω να εκμεταλλευτώ την προσφορά! Δεν ξανάγινε!  :eek:

Και το κλασσικό ποστ με τη γκρίνια για να το παίξουμε απλά έξυπνοι.... Δωρεάν είναι, αν θέλεις μην το ενεργοποιείς.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω προς τι η ειρωνια !! ΤΖΑΜΠΑ χρονο σου εδωσε για 3 ημερες....τι σε χαλαει ?!?!?!

Δημοσ.

Και το κλασσικό ποστ με τη γκρίνια για να το παίξουμε απλά έξυπνοι.... Δωρεάν είναι, αν θέλεις μην το ενεργοποιείς.

Εμένα με το φοιτητικό κάθε μήνα μου περισσεύουν πάνω απο 500λεπτά προς vf-cu οπότε για κάποιους δεν είναι προσφορά! Προφανώς αυτό ήθελε να πει και ο απο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...