Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί επισκέπτες του insomnia,

διεξάγω μία έρευνα σχετικά με την Στρατηγική ηλεκτρονικής υγείας της χώρας μας, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου προγράμματος στο Καρολίνσκα της Σουηδίας. 

Θα σας παρακαλούσα να επισκεφθείτε το www.youhealth.gr και να ακολουθήσετε το wizard ερωτήσεων ώστε να λάβετε μέρος. 

Υπάρχουν επεξηγήσεις σχετικά με τις ερωτήσεις, και γενικά περι της έρευνας. 

Κάθε απάντησή σας, τεράστια βοήθεια για εμένα. Τα προσωπικά σας email φυσικά και δεν θα κοινοποιηθούν πουθενά. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αποστολή των αποτελεσμάτων.

Σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε και από εδώ. btw, σελίδα 15, τελευταία επιλογή, έχει ορθογραφικό.

Ωραίο survey κατά τα άλλα, και θεματολογικά όσο και αναφορικά με το design.

Καλή επιτυχία.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη δουλεια με επεξηγηση για καθε ορο κ πολυ καλοσχεδιασμενο design!! Καλη επιτυχια να εχεις  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αφιερώνοντας 10' από την ζωή σας μου δώσατε τεράστια βοήθεια.

Όσο μεγαλύτερο το δείγμα τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά το αποτέλεσμα. 

Και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλή επιτυχία. Κάνει να ρωτήσουμε τι μεταπτυχιακό κάνεις; Αν θες απαντάς, κυρίως γράφω για να μείνει ψηλά το θέμα και να το δουν κι άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεταπτυχιακό ονομάζεται Health Informatics σε συνεργασία του Karolinska Institute και του Stockholm's University.

Σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά!

Δημοσ.

Ωραίο και ενδιαφέρον ήταν!

(Το έκανα share και στους συναδέλφους μου, να μαζέψεις κι άλλα ερωτηματολόγια)

• Like 2
Δημοσ.

Δεδομένου ότι στην θεωρία της έρευνας πρέπει να αναλυθεί και η μέθοδος συλλογής δεδομένων, θα συμπεριλάβω, ανώνυμα πάντα, μερικά από τα σχόλια με τις εντυπώσεις σας. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...