Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ξέρω, ίσως κάποιοι μπερδευτούν με τη λέξη "ζευλώνει" αλλά δεν σημαίνει τίποτάλλο από τα "διπλώνει/τσακίζει"!

Θέλω λοιπόν ένα λάστιχο ποτίσματος σαν Link.png Site: αυτό το οποίο πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο ευέλικτο είναι και το κυριότερο το ότι δεν τσακίζει, το έχω δουλέψει και ξέρω. Το πρόβλημά μου είναι το κόστος... βρήκα λοιπόν Link.png Site: αυτό το οποίο ανήκει στη νέα φουρνιά αλλά δεν ξέρω εάν έχει την ίδια δυνατότητα, μη διπλώματος, όπως και το άλλο.

Μπας και ξέρει κανείς κάτι σχετικά με το ζήτημα;

Δημοσ.

μπορεις να το τυλιξεις με κανα συρμα ή να βαλεις τιποτα ελατήρια αμα βρείς...κατι θα κανεις πιστευω. αλλιώς παιρνεις απο αυτο το χοντρο το κίτρινο. αν δεν το κάψει ο ήλιος δύσκολα διπλώνει.

Δημοσ.

Ενημερωτικά αυτό το gardena που αναφέρθηκε στο αρχικό ποστ ενώ όντως δεν τσακίζει/διπλώνει (το έχω στο μπαλκόνι) παρουσιάζει άλλο θεματάκι, μάλλον εκνευριστικό ώρες ώρες.

Αν πας να το κουλουριάσεις σε κάποια από αυτές τις βάσεις τοίχου είναι ψιλοταλαιπωρία αφού πρέπει να ακουλουθήσεις ακριβώς τη φορά του (επειδή δεν τσακίζει/γυρίζει) ενώ αν το κουλουριάσεις όπως-όπως τότε "πετάει σαν κέρατο"

Δημοσ.

Ναι όντως κάνει κάτι τέτοιο αλλά, δεν θα ήταν λόγος για να μην το πάρω, τι λες;

To θέμα μου βέβαια είναι εάν τα άλλα που είναι πιό νέα γενιά, εάν και εκείνα έχουν αυτή την ιδιότητα του να μην τσακίζει/διπλώνει κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...