fotodv7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Πριν αρχίσω θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα :1. Δεν παίζω συστηματικά στοίχημα. Μία φορά την εβδομάδα (2€ δηλαδή). 2. Δεν θεωρώ πως βρήκα-παρουσιάζω το ιδανικό σύστημα. Ξεκινάω... Αν υποθέσουμε ότι εφαρμόζω το σύστημα διπλασιασμού πονταρίσματος (βλέπε ρουλέτα). Έτσι αρχικά με 1.5€ ποντάρω ένα σημείο Χ με απόδοση 3,00. Αν κερδίζω καλώς (εκατομμυριούχος ). Εάν χάσω συνεχίζω με ποντάρισμα 3€ ευρώ σε σημείο Χ με αντίστοιχη απόδοση. Για να μην πολυλογώ, καταλάβατε που το πάω... Έτσι έχουμε :1ο ποντάρισμα - 1.5 € 2ο ποντάρισμα - 3 € 3ο ποντάρισμα - 6 € .... 6ο ποντάρισμα - 42 € Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί φαίνεται τόσο εύκολο να βγάλεις ΛΙΓΑ χρήματα; Θα μου πείτε ο ΟΠΑΠ χαζός είναι; Ο υπόλοιπος κόσμος γιατί δεν το κάνει; Υ.Γ : Επαναλαμβάνω πως δεν είμαι απελπισμένος τζογαδόρος απλά μου γεννήθηκε αυτό το ερώτημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
fylatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν είναι καινούριο σύστημα, δε θα σου βγει σε καλό. 1
bluesattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Eχει χιλιοαναλυθει το συστημα διπλασιασμου.Το αδυνατο σημειο του ειναι τα..λεφτα που πρεπει να εχεις για να πονταρεις .
fotodv7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο σύστημα και γι αυτό το ανέφερα... Το σκέφτηκα όμως σε συνδυασμό με τη "μελέτη" και τα προγνωστικά στοιχήματος.
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ότι και να κάνεις θα κερδίσεις το ποσό που ποντάρεις αρχικά. Πχ, αν ξεκινήσεις με 1 ευρώ ακόμα και να κερδίσεις την 10η φορά που θα ποντάρεις 512 ευρώ, πάλι το συνολικό κέρδος απο ότι έκανες θα είναι 1 ευρώ. Ακόμα και να κερδίσεις 100 φορές αυτο το σύστημα θα βγάλεις 100 ευρώ. Κάποια φορά όμως τελικά δεν θα σου κάτσει και θα φτάσεις να θες να παίξεις τα κέρατα σου να βγάλεις ενα ευρώ.
bluesattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Οσο μελετη και να ριξεις και να παιξεις ο κουβας θα γινει ο αγαπημενος σου φιλος.Οπως και να χει θα σε φαει η διαρκεια.Εκτος αν ο αλλος παιξει λαχειο ουσιαστικα.Παρει με κανα 50αρικο κανα 5000-20000 , εχει την απαιτουμενη αυτοσυγκρατηση να μην τα γ@μησει αμεσως , και επομενως κανει την πλακα του για καμμια 10ετια μετα, δηλωνοντας μαλιστα και (συνεχεια) κερδισμενος 1
DrLo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ξεκινάω... Αν υποθέσουμε ότι εφαρμόζω το σύστημα διπλασιασμού πονταρίσματος .... Όχι πάλι θεέ μου ... 7
Cryptic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί φαίνεται τόσο εύκολο να βγάλεις ΛΙΓΑ χρήματα; Επειδή είναι εύκολο να βγάλεις λίγα χρήματα.
rezoma Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ότι και να κάνεις θα κερδίσεις το ποσό που ποντάρεις αρχικά. Πχ, αν ξεκινήσεις με 1 ευρώ ακόμα και να κερδίσεις την 10η φορά που θα ποντάρεις 512 ευρώ, πάλι το συνολικό κέρδος απο ότι έκανες θα είναι 1 ευρώ. Ακόμα και να κερδίσεις 100 φορές αυτο το σύστημα θα βγάλεις 100 ευρώ. Κάποια φορά όμως τελικά δεν θα σου κάτσει και θα φτάσεις να θες να παίξεις τα κέρατα σου να βγάλεις ενα ευρώ. Δεν ισχυει αυτο που λες. Απο που σου ηρθε το 1ευρω κερδος?Πονταρω 1…χανω Πονταρω 2…χανω Πονταρω 4…χανω Πονταρω 8…χανω Πονταρω 16…κερδιζω…16*3=48ευρω. Συνολικα ειχα πονταρει μεχρι να κερδισω, 16+8+4+2+1= 31ευρω. Αρα κερδος 17ευρω. Την ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη μεθοδο, ειχα βγει μετα απο 3 εβδομαδες κερδισμενος κατα 60 ευρω. Δεν το συνηστω, ειναι πολυ ανχωτικο και αμα δεν σου κατσει το Χ πολλες φορες, τοτε δεν θα εχεις τι να πονταρεις. Εγω επαιζα εντελως στην τυχη X, αρκει η αποδοση να ηταν κοντα στο 3.00
Ison_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Πριν αρχίσω θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα : 1. Δεν παίζω συστηματικά στοίχημα. Μία φορά την εβδομάδα (2€ δηλαδή). 2. Δεν θεωρώ πως βρήκα-παρουσιάζω το ιδανικό σύστημα. Ξεκινάω... Αν υποθέσουμε ότι εφαρμόζω το σύστημα διπλασιασμού πονταρίσματος (βλέπε ρουλέτα). Έτσι αρχικά με 1.5€ ποντάρω ένα σημείο Χ με απόδοση 3,00. Αν κερδίζω καλώς (εκατομμυριούχος ). Εάν χάσω συνεχίζω με ποντάρισμα 3€ ευρώ σε σημείο Χ με αντίστοιχη απόδοση. Για να μην πολυλογώ, καταλάβατε που το πάω... Έτσι έχουμε : 1ο ποντάρισμα - 1.5 € 2ο ποντάρισμα - 3 € 3ο ποντάρισμα - 6 € .... 6ο ποντάρισμα - 42 € Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί φαίνεται τόσο εύκολο να βγάλεις ΛΙΓΑ χρήματα; Θα μου πείτε ο ΟΠΑΠ χαζός είναι; Ο υπόλοιπος κόσμος γιατί δεν το κάνει; Υ.Γ : Επαναλαμβάνω πως δεν είμαι απελπισμένος τζογαδόρος απλά μου γεννήθηκε αυτό το ερώτημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Δεν βλέπω το λόγο να μην δουλεύει, ΑΝ: α.ξεκινάς με πολύ μικρό ποσό β. οι συνεχόμενες αποτυχίες δεν είναι πολλές γ. μετά από επιτυχία ξεκινάς από το πολύ μικρό ποσό πάλι.
4saken Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Δεν βλέπω το λόγο να μην δουλεύει, ΑΝ: α.ξεκινάς με πολύ μικρό ποσό β. οι συνεχόμενες αποτυχίες δεν είναι πολλές γ. μετά από επιτυχία ξεκινάς από το πολύ μικρό ποσό πάλι. Δεν πας πουθενα με αυτη τη λογικη. Μακρια απο MARTINGALE.
mylo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ουτε να διπλασιάζεις χρειάζεται ούτε τίποτα. άμα θες σίγουρη επιτυχία και κέρδος (μεγάλο ή μικρό, ανάλογα με το πονταρισμά σου) θα παίζεις κάθε κυριακή νίκη του ολυμπιακού. στο τέλος του πρωταθλήματος είσαι σίγουρα κερδισμένος...
Porg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ότι και να κάνεις θα κερδίσεις το ποσό που ποντάρεις αρχικά. Πχ, αν ξεκινήσεις με 1 ευρώ ακόμα και να κερδίσεις την 10η φορά που θα ποντάρεις 512 ευρώ, πάλι το συνολικό κέρδος απο ότι έκανες θα είναι 1 ευρώ. Αυτό ισχύει σε αποδόσεις στο 2 όπως το μαύρο κόκκινο στην ρουλέτα, στον τριπλασιασμό με τα Χ είναι αρκετά καλή Το πρόβλημα είναι πως ξεκινάς με μικρό κέρδος αν πιάσεις στους πρώτους αγώνες και μετά απο λίγο ανεβαίνει τρελά το ποντάρισμα! Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να πεις ότι θα αρχίσεις με μεγαλύτερο ποντάρισμα αλλά στα 5-6 συνεχόμενα χαμένα κλείνεις τον κύκλο και αρχίζεις πάλι με το αρχικό ποντάρισμα. Μοίρασε το κεφάλαιο σου ώστε να σου φτάσει για δύο τέτοιους κύκλους και πιστεύω θα είσαι οκ.Αν θες να ρισκάσεις λίγο παραπάνω και σε περισσεύουν πχ 100Ε ξεκίνησε ώστε να φτάσουν μόνο για 4-5 ισοπαλίες και αν χάσεις έχασες!
fotodv7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι τυχερός για να βγάλεις λίγα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα