Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάλησπερα ξερετε που μπορω να βρω περιλαιμια στην αθηνα αυτα φορανε οι μηχανοβιοι και κατι οικονομικο

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπαφάκι λέγεται (από το αγγλικό buff). 

Μπαλακλάβα είναι αυτό:

post-40281-0-03033800-1394702521_thumb.jpeg

post-40281-0-35191900-1394702526_thumb.jpeg

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γεια σου paredwse αλήτη μηχανόβιε!!!1

Σε αγνοώ επιδεικτικά, γυρνάω την πλάτη μου, καβαλάω την Maclaren και αποχωρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαφάκι λέγεται (από το αγγλικό buff). 

Μπαλακλάβα είναι αυτό:

attachicon.gifUnknown-1.jpeg

attachicon.gifUnknown.jpeg

Aυτο νομίζω απαγορεύεται απο την νομοθεσία. Πρέπει να φαίνονται τα διακριτικά προσώπου.

Τουλάχιστον μέσα απο το κράνος και όταν κατεβαίνεις από την μηχανή το βγάζεις.

Αλλιώς είσαι σαν τρομοκράτης!

Δημοσ.

Ένα φεγγάρι πριν από πολλά χρόνια, είχα βρεθεί να δουλεύω στη Βάρη και νοίκιαζα ένα διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Σκάρτα δύο χιλιόμετρα απόσταση το σπίτι απ' τη δουλειά, οπότε είχα πάρει ένα ποδηλατάκι για το πήγαινε-έλα.

Ένα χειμωνιάτικο πρωί - που λέει και ο ποιητής - λοιπόν, στο δρόμο προς τη δουλειά και φορώντας ένα τέτοιο διότι διαφορετικά θα μού είχε πέσει η μύτη απ' τον ψόφο, σταματάω στην τράπεζα για να καταθέσω το ενοίκιο τού σπιτιού μου. Ω, ναι! Πήγα να μπω μέσα ξεχνώντας να το βγάλω. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ένα φεγγάρι πριν από πολλά χρόνια, είχα βρεθεί να δουλεύω στη Βάρη και νοίκιαζα ένα διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Σκάρτα δύο χιλιόμετρα απόσταση το σπίτι απ' τη δουλειά, οπότε είχα πάρει ένα ποδηλατάκι για το πήγαινε-έλα.

Ένα χειμωνιάτικο πρωί - που λέει και ο ποιητής - λοιπόν, στο δρόμο προς τη δουλειά και φορώντας ένα τέτοιο διότι διαφορετικά θα μού είχε πέσει η μύτη απ' τον ψόφο, σταματάω στην τράπεζα για να καταθέσω το ενοίκιο τού σπιτιού μου. Ω, ναι! Πήγα να μπω μέσα ξεχνώντας να το βγάλω. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε...

Πότε σε άφησαν τελικά;

• Like 1
Δημοσ.

Πότε σε άφησαν τελικά;

Αφού πρώτα μ' έψαξαν επί τόπου απ' την κορυφή ως τα νύχια κι έκαναν φύλλο και φτερό το σακίδιο πλάτης που κουβαλούσα. Όχι ότι τους αδικώ φυσικά...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αφού πρώτα μ' έψαξαν επί τόπου απ' την κορυφή ως τα νύχια κι έκαναν φύλλο και φτερό το σακίδιο πλάτης που κουβαλούσα. Όχι ότι τους αδικώ φυσικά...

Αφού δεν είχε σεξ, καλά να λες.... 

... ή είχε; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...