Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Παραθέτω το κείμενο για όσους δεν το έχουν δει. 

Τι καινούρια γρίπη είναι πάλι αυτή; Μήπως είναι άλλη μια φτιαχτή ασθένεια για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες;;; 

Είμαι σίγουρος πως όπου να ναι θα σκάσει και κανα εμβόλιο το οποίο πρέπει να κάνουμε "για την ασφάλεια όλων μας"

Περιμένω τις απαντήσεις σας,

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι «καινούργια». Πέρσι ή πρόπερσι είχε γίνει πολύς ντόρος στα media σχετικά με θανάτους και εμβόλια από H1N1 σε Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Φέτος πέρασε λίγο στο ντούκου.

• Like 1
Δημοσ.

Τι καινούρια γρίπη είναι πάλι αυτή; Μήπως είναι άλλη μια φτιαχτή ασθένεια για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες;;; 

Τα είπες όλα. Τέλος.

Πέρα από την πλάκα είναι απλά άλλη μια εποχιακή γρίπη η οποία δυστυχώς έχει αποδειχτεί μοιραία για κάποιους συνανρθώπους μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είναι τα κλασσικά προληπτικά μέτρα που γνωρίζουμε όλοι μας. 

Κάθε χρόνο έχουμε νεκρούς από την γρίπη και από το κάθε καινούριο στέλεχος το ιού είτε αυτό λέγετε H1N1 είτε H51N151.

Όπως αποδεικνύεται πίσω από τα φοβερά δημοσιεύματα των δημοσιοκάφρων, που έχουν ξεχάσει τι θα πει μεταφέρω αυτούσια την είδηση χωρίς να προσθέτω, αφαιρώ ή σχολίαζω για να παίρνω κλικ, μισθό, φήμη κ.α., η αλήθεια είναι διαφορετική. Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που τελικά πεθαίνουν υποφέρουν από χρόνια προβλήματα υγείας και η εποχιακή γρίπη "απλά" επιβαρύνει τον οργανισμό τους έως ότου έρθει πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια και ο ασθενής να καταλήξει. Απ' όσο γνωρίζω και απ'όσο έχει αναφερθεί δεν έχει πεθάνει υγιής άνθρωπος από την γρίπη.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παλι που εχω γριπη εδω και 2-3 μερες λετε να με χασετε;

Εχω προβλημα με την οραση εχουν κοκκινησει τα ματια και οταν βρισκομαι σε εξωτερικο χωρο με πολυ ηλιο δεν μπορω να δω γιατι δακρυζουν συνεχεια. Επισης εχει βουλωσει η μυτη και εχω ηπιο βηχα

Δημοσ.

Εχω προβλημα με την οραση εχουν κοκκινησει τα ματια και οταν βρισκομαι σε εξωτερικο χωρο με πολυ ηλιο δεν μπορω να δω γιατι δακρυζουν συνεχεια. Επισης εχει βουλωσει η μυτη και εχω ηπιο βηχα

:shock:  :shock:  :shock:

Kαι ζεις ακόμα???

:shock:  :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Άρχισε να ποστάρεις κάθε μισή ώρα εδώ, για να δηλώνεις παρουσία. Αν περάσει μισάωρο από το τελευταίο post και δεν εμφανιστεί επόμενο, θα ξέρουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως όπου να ναι θα σκάσει και κανα εμβόλιο το οποίο πρέπει να κάνουμε "για την ασφάλεια όλων μας"

1. Δεν είναι καινούργια γρίπη. Κάθε χρόνο υπάρχουν ελαφρώς διαφορετικά στελέχη, αλλά μιλάμε για ιούς που εμφανίζονται λίγο πολύ κάθε χρόνο.

2. Επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε ξυπνοπούλια και δεν είμαστε κορόιδα σαν τους άλλους λαούς, να κάνουμε εμβόλια για να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες, ορίστε πόσο ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους (πηγή ECDC). post-63499-0-37951300-1395066105_thumb.jpg

Για όποιον δεν κατάλαβε, ΜΟΝΟ στη φανταστική Ελλάδα υπάρχει έξαρση της γρίπης φέτος. Οι άλλοι οι κουτοπόνηροι Ευρωπαίοι εμβολιάστηκαν το φθινόπωρο και δεν έχουν πρόβλημα. Εντελώς θύματα της προπαγάνδας των φαρμακοβιομηχάνων, έτσι;

3. Ασχέτως με το αν αυτοί που πεθαίνουν έχουν και άλλα προβλήματα υγείας, μιλάμε για ανθρώπους που θα είχαν γλιτώσει αν είχαν εμβολιαστεί (αυτοί και οι γύρω τους).

4. Αυτοί που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας "τρώνε" τις ελάχιστες θέσεις από άλλους ασθενείς που τις χρειάζονται. Άρα για κάθε θύμα της γρίπης (που όπως βλέπω μερικούς τους αφήνει αδιάφορους ότι αρρώστησαν ή πέθαναν), μπορεί να υπάρχουν άλλοι 2-3 που πέθαναν γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι σε ΜΕΘ όταν το χρειάστηκαν. Συνολικά στην Ελλάδα υπάρχουν λίγο παραπάνω από 500 κλίνες ΜΕΘ και οι 47 καταλαμβάνονται από θύματα της γρίπης αυτή τη στιγμή. Για να μην αναφέρω πόσο κοστίζει μια μέρα νοσηλείας στη ΜΕΘ.

5. Για κάθε θάνατο από γρίπη υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που χρειάστηκε να πάνε στα επείγοντα των νοσοκομείων και εκατοντάδες που απλά αρρώστησαν και έκατσαν σπίτι τους. Με ό,τι αυτό σημαίνει για την επιβάρυνση των νοσοκομείων και την παραγωγικότητα της χώρας.

Αυτά. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

• Like 19
Δημοσ.

1. Δεν είναι καινούργια γρίπη. Κάθε χρόνο υπάρχουν ελαφρώς διαφορετικά στελέχη, αλλά μιλάμε για ιούς που εμφανίζονται λίγο πολύ κάθε χρόνο.

2. Επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε ξυπνοπούλια και δεν είμαστε κορόιδα σαν τους άλλους λαούς, να κάνουμε εμβόλια για να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες, ορίστε πόσο ξεζωρίζουμε από τους υπόλοιπους (πηγή ECDC). attachicon.gifFlu.jpg

Για όποιον δεν κατάλαβε, ΜΟΝΟ στη φανταστική Ελλάδα υπάρχει έξαρση της γρίπης φέτος. Οι άλλοι οι κουτοπόνηροι Ευρωπαίοι εμβολιάστηκαν το φθινόπωρο και δεν έχουν πρόβλημα. Εντελώς θύματα της προπαγάνδας των φαρμακοβιομηχάνων, έτσι;

3. Ασχέτως με το αν αυτοί που πεθαίνουν έχουν και άλλα προβλήματα υγείας, μιλάμε για ανθρώπους που θα είχαν γλιτώσει αν είχαν εμβολιαστεί (αυτοί και οι γύρω τους).

4. Αυτοί που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας "τρώνε" τις ελάχιστες θέσεις από άλλους ασθενείς που τις χρειάζονται. Άρα για κάθε θύμα της γρίπης (που όπως βλέπω μερικούς τους αφήνει αδιάφορους ότι αρρώστησαν ή πέθαναν), μπορεί να υπάρχουν άλλοι 2-3 που πέθαναν γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι σε ΜΕΘ όταν το χρειάστηκαν. Συνολικά στην Ελλάδα υπάρχουν λίγο παραπάνω από 500 κλίνες ΜΕΘ και οι 47 καταλαμβάνονται από θύματα της γρίπης αυτή τη στιγμή. Για να μην αναφέρω πόσο κοστίζει μια μέρα νοσηλείας στη ΜΕΘ.

5. Για κάθε θάνατο από γρίπη υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που χρειάστηκε να πάνε στα επείγοντα των νοσοκομείων και εκατοντάδες που απλά αρρώστησαν και έκατσαν σπίτι τους. Με ό,τι αυτό σημαίνει για την επιβάρυνση των νοσοκομείων και την παραγωγικότητα της χώρας.

καλα ...

Δημοσ.

Ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν εχεις γριππη.

Γριππη ονομαζουμε τη λοιμωξη απο τον ιό της influenza και τους υποτυπους του. Η λοιμωξη αυτη προκαλει πυρετο σε ποσοστο 97% (πρακτικα δεν εχεις γριππη χωρις πυρετο) και συμπτωματα οπως κακουχια, αρθραλγιες, μυαλγιες, βηχα, δυσπνοια κλπ Στους περισσοτερους προκαλει εντονα συμπτωματα και μπορει να χρειαστει και 10-15 μερες αναπαυση για να επανελθει ο ασθενης. Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να προκληθει πνευμονια απο ιό γρίππης που εν δυναμει μπορει να ειναι πολυ σοβαρη, να προκαλεσει αναπνευστικη ανεπαρκεια και να χρειαζεται νοσηλεια σε νοσοκομειο η και ΜΕΘ.

Εκτος απο τους ανθρωπους με συνυπαρχοντα προβληματα πχ ανοσοκαταστολη, καρδιαγγειακα, χρονια αναπνευστικα φαινεται να επηρεαζονται πολυ οι παχυσαρκοι (ορισμος παχυσαρκιας BMI:30, εγω ειμαι στο οριο) οι ασθενεις με ασθμα και οι εγκυες γυναικες. Θανατοι εχουν παρουσιαστει ακομα και σε απολυτως υγιεις νεους.

Ο Φίλιππος πιο πανω μιλησε εμπεριστατωμενα με στοιχεια για το συνολικο κοστος σε ανθρωπινες ζωες και χρηματα, καθως και για τους εμβολιασμους. Συμφωνω απολυτα μαζι του. Οι οδηγιες δε λενε για εμβολιασμο ολου του πληθυσμου. Αντιθετα οι ευπαθεις ομαδες (ηλικια>65, καρδιοπαθεις, ηπατοπαθεις, χρονια αναπνευστικα προβληματα, βαρυ ασθμα, ανοσοκατεσταλμενοι) πρεπει οπωσδηποτε να εμβολιαζονται. Και αυτο δεν το λεω εγω, οι διεθνεις μελετες το λενε.

• Like 7
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ για το εμβόλιο μιας και ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου εμβολιάζομαι κάθε χρόνο. 

Γνωρίζω πως δεν σημαίνει πως δεν θα αρρωστήσω αλλά το πιθανότερο είναι να περάσω την γρίπη με πιο ελαφρά και συντομότερα.

Είναι εξ'ορισμού αφέλεια και ηλιθίοτητα να μην εμβολιάζεται ο πληθυσμός και ιδιαίτερα οι ομάδες κινδύνου. Το κακό το οποίο έχω διαπιστώσει είναι πως ακόμα και γιατροί έχουν την άποψη του να μην εμβολιαστείς και πως όλο αυτό είναι κόλπο. Θυμάμαι πως πριν κανα δυο βδομάδες στα ΜΜΜ βγαίναν και φωνάζανε που είναι τα εμβόλια και γιατί πεθαίνει ο κόσμος φέτος. Αν είναι μία φορά βλαμένος ο Άδωνης, είναι 10 φορές αυτός που πάει να εμβολιαστεί τον Μάρτιο.

Δημοσ.

1. ....................

2. ....................

3. ....................

4. ....................

5. ....................

Τι να καταλάβουμε ρε άσχετε, με τις επιστημονικοφανείς αρλούμπες που μας παραθέτεις; Άσε που η όποια ισχύς τους πάει περίπατο, όταν ο άλλος έχει επιχειρήματα, όπως:  

καλα ...

Γιατρός άνθρωπος και δεν ξέρεις ούτε ότι τα εμβόλια παύουν να είναι δραστικά, εξ αιτίας των ψεκασμών που τρώμε στο κεφάλι όλη την ώρα; Δε πας να παρακολουθήσεις κάνα σεμινάριο, μπας και μάθεις τουλάχιστον να κολλάς κάνα τσιρότο;

• Like 9
Δημοσ.

Πάντως αν θυμάμαι καλά, υπήρξε έλλειψη εμβολίων, τουλάχιστον για κάποια περίοδο, δεν ξέρω μετά αν εξομαλύνθηκε η κατάσταση. Θυμάμαι γνωστή μου γιατρό που βαζε «βύσμα» για να βρει εμβόλιο για τη μάνα της που ήταν σε ομάδα υψηλού κινδύνου και δε μπορούσε να βρει.

Δημοσ.

Εντάξει, ένα θέμα είχαμε σήμερα να βγάλουμε όλη τη τρομολαγνεία και συνομοσιολαγνεία μας, να καταγγείλουμε τους Iluminati και την τρόικα και μπήκε ο FilipposMD και ο doctorkostis και μας την σπάσανε ... αυτό ξέρω να πω εγώ.

Επειδή είστε δηλαδή γιατροί σημαίνει ότι ξέρετε καλύτερα από τον κάθε άσχετο τα της γρίππης.

Αίσχος. Ντροπή σας.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...