Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη την τελευταια μου "πατεντα" για να κανω κατι να λειτουργησει σκεφτηκα αυτο το θεμα...

Ποσες φορες εχουμε κανει κατι να δουλεψει με τον "δικο μας τροπο" και εχουμε σκεφτει ισως τιποτα σε φαση "μονο εγω τα κανω αυτα", "να το εχει κανει κανεις αλλος αυτο?"...

So... εβαλα win 8.1 απο 7 και το tv tuner μου δεν εχει drivers για 8. Eχω δοκιμασει drivers για xp, vista,7 και τιποτα! Να ψαχνω για αλλες περιπτωσεις.. ΚΑΝΕΙΣ! Που κατεληξα: VMWare με μια full light εκδοση win7 και σκαλησμενη registry να bootαρει πολυ γρηγορα και τσουπ! Ολα καλα! Drivers, WM Center και ολα καλα!

Θα postαρω σιγα σιγα κι αλλα μιας και δεν ειναι το μοναδικο...οποτε τωρα ακουω τα δικα σας!

Φυσικα οχι μονο περι Η/Υ ετσι? Τα παντα ολα! Θα postαρω σιγα σιγα κι αλλα μιας και δεν ειναι 

Δημοσ.

Δοκιμασες να τρεξεις τον driver σε compatibility mode ;

Ναι αμε... σε ο,τι εκδοσεις windows ειχε, με η χωρις admin rights... Δε θα κατσω να σκασω περισσοτερο... εφαγα μια εβδομαδα να ψαχνω και τελικα εκανα τη δουλεις μου ετσι.. δεν εχω θεμα :)

Δημοσ.

εγώ έχω συνδέσει ανεμιστήρα κουτιού υπολογιστή με καλώδιο usb (κανονικά είχε molex), και το συνδέω στις θύρες usb του υπολογιστη και δουλεύει κανονικά. Μόνο που το molex του τροφοδοτικού δίνει 12V και το usb δίνει 5V, οπότε ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί πλήρως.

Δημοσ.

ο νέος μου υπολογιστής χρησιμοποιεί για ψύκτρα μια h100i. αυτή έχει ένα usb connector ωστε να μπορείς να παραμετροποιείς από τα windows διάφορες λίγες λειτουργίες. το usb connector συνδέεται εσωτερικά στη μητρική με pins αλλά είναι διπλό και όχι μονό, ενώ έχει μόνο μία σειρά  καλωδιάκια usb. θα μπορούσα να μη χρησιμοποιήσω καν το usb αλλά δεν το ήξερα και έτσι το έβαλα. για να μη μου ''τρώει'' μία θύρα usb, έβγαλα από το μονό connector του κουτιού τα καλωδιάκια κ τα ενσωμάτωσα στο φυς της ψύκτρας. έτσι έχω και to usb της ΄ψύκτρας και του κουτιού συδεδεμένο.

επίσης έκοψα την οροφή του κουτιού μου , έβγαλα τα λέπια καρχαρία που έχει το πλαστικό κάλυμμα του μεταλλικού σκελετού  (xpredator white)  του κουτιού και ενσωμάτωσα εκ νέου το ταβάνι του κουτιού στο πλαστικό κάλλυμα βάζοντας σίτα αυτοκινήτου. έτσι η h100i από θέση pull μπήκε σε θέση push-pull. θα μπορούσα να πάρω χαμηλού προφίλ ανεμιστήρα να κάνω δουλειά αλλά ξέρω πως αυτοί δεν έχουν τόσο καλή απόδοση όσο οι κανονικοί. άσε που έδωσα περισσότερο χώρο και αέρα έτσι στο ίδιο το κουτί συν το ότι ξεφορτώθηκα αυτά τα λέπια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...