Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα απαγορευεται ? το ξεχασαμε το καταργησαμε ? στα @@ μας ?

Οπου πας ντουμανι και βρωμα και κανεις δε σεβεται ουτε παιδια ουτε τιποτα

• Like 8
  • Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα παει προχτες σε καφετερια και οταν ρωτησαμε που εχει χωρο για μη καπνιζοντες και κοιταζε περιεργα , λεει πως δεν γνωριζουν.

Δημοσ.

Τελικα απαγορευεται ? το ξεχασαμε το καταργησαμε ? στα @@ μας ?

Οπου πας ντουμανι και βρωμα και κανεις δε σεβεται ουτε παιδια ουτε τιποτα

Όπως το λες, στα @@ μας όλοι. Οι καπνιστές συνεχίζουν να καπνίζουν όσο δεν τους ενοχλεί κανείς, τα καταστήματα δείχνουν ανοχή για να μην χάσουν πελάτες, και οι ενοχλημένοι από τον καπνό παραπονούνται οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που πρέπει(τηλέφωνο 1142).

• Like 3
Δημοσ.

Το καλύτερο το διάβασα σε free press.

Παίρνει ο άλλος και κλείνει τραπέζι βαρβάτο σε εστιατόριο με τελική ατάκα

"Καπνίζουμε κανονικά έτσι;"

"Φυσικά", σπεύδει να απαντήσει ο υπεύθυνος

"Λυπάμαι, το κάπνισμα εκτός του ότι απαγορεύεται, μας ενοχλεί, να το ακυρώσουμε παρακαλώ"

Troll-face-problem.jpg

• Like 25
Δημοσ.

δε ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως σα μη καπνιστής είμαι ευχαριστημένος.

όχι ότι βγαίνω και πολύ συχνά αλλά στα μέρη που πήγαινα πριν πηγαίνω και τώρα και υπάρχει μεγάλη αλλαγή.

σε μπυραρία που πήγα πρόσφατα δε κάπνιζε κανείς, σε μαγαζί-τεβέρνα με ζωντανή μουσική τα ίδια. όλοι βγαιναν έξω

έχει πλάκα να βλέπεις τα πρεζάκια να βγαίνουν έξω στο κρύο για να πάρουν τη δόση τους.

• Like 12
Δημοσ.

ακόμα και σε "καμένο" μπαρ που είχα πάει, ένας κι ένας όλοι, που περίμενα να γίνεται ντουμάνι, βγαίναν έξω και καπνίζαν.

μόνο ένας ήταν μέσα αλλά κάθοταν ακριβώς διπλα στην έξοδο.

εγώ πάντως έχω δει αλλαγή.

ακόμα και στη δουλειά μου, κάτι καρακάξες που καπνίζουν βγαίνουν στο μπαλκόνι, παρόλο που η πιθανότητα ελέγχου είναι μικρή.

ελπίζω μόνο να συνεχιστεί αυτό και να μην αποδειχθεί πυροτέχνημα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ποια χωρα εισαι να ερθουμε ?

Καστοριά. Αρχικά το μέτρο περί απαγόρευσης δεν εφαρμόστηκε, τώρα εδώ και τρεις μήνες όλοι οι καπνιστές έξω. Το κορυφαίο - Ιανουάριο μήνα με θερμοκρασία κοντά στο μηδέν υπήρχαν παρέες που καθόντουσαν έξω κάτω από θερμάστρα υγραερίου, με το ποτό στο χέρι. Τουλάχιστον οι μπίρες παραμένανε δροσερές :P.

• Like 1
Δημοσ.

Ελλάδα και σεβασμός,βίοι παράλληλοι άλλα αντίθετοι.

Ρωτάω αλλοδαπούς στο ξενοδοχείο "σμόκινγκ όρ νόν σμοκινγκ ρούμ?" και με κοιτάνε σάν χάνοι,"δές μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ερωτήσεις"...μου λένε.

Δευτερευούσης σημασίας θα μου πείτε.Εδώ η συντριπτική πλειοψηφία καπνιστών,μετά απο 10-20-30 χρόνια χρήσης αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί οτι πλέον έχουν γίνει "τζάνκια", απο έναν παρορμητισμό στα 14,μόνο και μόνο για να γίνουν αρεστοί σε μια κοινωνική ομάδα.

• Like 6
Δημοσ.

τι, 1142?? ούστ παλιό ρουφιάνοι!!

σοβαρά τώρα. απλά το γράψαμε σταρχίδια μας γιατί δεν γίνονται έλεγχοι.. ο νόμος υπάρχει εδώ και χρόνια απ ότι ξέρω. 

Δημοσ.

Λίγο πριν την Άνοιξη, που βγάζουν τραπεζάκια έξω κτλ, θυμήθηκαν να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό.

Του χρόνου πάλι

Δημοσ.

Έγραψαν πρόσφατα γνωστό μου για το τσιγάρο. Το μαγαζί είναι τσιπουράδικο και μαζεύει ηλικίες κυρίως 40-75. Σχεδόν όλοι οι πελάτες του καπνίζουν. Λοιπόν πάει το υγειονομικό μαζί με αστυνομία, επειδή πιο πριν πήγαν σε άλλη περιοχή εδώ κοντά χωρίς τον μπάτσο και τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές (ισχύει δε κάνω πλάκα), οπότε πήραν μαζί το μπάτσο πήγαν στη διπλανή πόλη κι έγραψαν ΜΟΝΟ αυτόν (νέο μαγαζάκι) από τα 7 μαγαζιά που υπάρχουν. Αποτέλεσμα πλήρωσε το πρόστιμο, έχει χάσει τους μισούς πελάτες επειδή πλέον δεν επιτρέπει το κάπνισμα + καλές παρέες που του αφήνουν χρήμα κ πάνε τώρα στα άλλα μαγαζιά που καπνίζουν κανονικότατα κ έχουν και 1002 υγειονομικές παρεμβάσεις. Τώρα η απορία μου είναι, πως τον γαμάς πατόκορφα τον ελεγκτή  γιατί στην ουσία του δημιούργησε αθέμιτο ανταγωνισμό; Τι είναι αυτό δηλαδή, γράφουμε επιλεκτικά ίσα για να πούμε πως γράψαμε; ΄Η ξεκινάς και τους γράφεις όλους ή δε γράφεις κανέναν. Να τονίσω ότι κι εγώ είμαι κατά του καπνίσματος. Και τώρα άντε πες άνοιξε ο καιρός κ άρχισαν να ξανάρχονται κάποιοι να καθίσουν στον εξωτερικό χώρο, τον επόμενο χειμώνα τι γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...