Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αν ζωο εννοεις αυτον ο οποιος καπνιζει στους κλειστους χωρους και με ενοχλει ειτε επειδη ερχεται ο καπνος απευθειας στη μουρη μου ειτε τον εισπνεω γιατι η ατμοσφαιρα ειναι αποπνηκτικη και ευγενικο καπνιστη αυτον ο οποιος δεν θα καπνισει σε κλειστο χωρο ή θα παει εξω για να μην με ενοχλησει τοτε δεν βλεπω πως ο περιορισμος του ζωου επηρεαζει τον ευγενικο γιατι ετσι και αλλιως θα συνεχισει να κανει οτι εκανε, να μην καπνιζει ή να πηγαινει εξω! αν εννοεις κατι διαφορετικο απο αυτο που καταλαβα γινει λιγο πιο συγκεκριμενος

• Like 2
Δημοσ.

Αντί για την προσβλητική λέξη "πρεζάκι" θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η λέξη "εθισμένος". Νομίζω ότι οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν την πρώτη λέξη ("πρεζάκι") γνωρίζουν και την δεύτερη. Επίσης γνωρίζουν την αρνητική και προσβλητική χροιά της πρώτης λέξης. Επίσης, γνωρίζουν ότι η δεύτερη λέξη δεν έχει αρνητική και προσβλητική χροιά. 

Άρα, ΞΕΚΑΘΑΡΑ το λένε για να προκαλέσουν και να προσβάλλουν. 

Όλα τα άλλα είναι περιττά και απλά κρυβόμαστε και τσάμπα τα πανταλλλόνια που φοράμε. "Το λέω όταν εκεί ή το άλλο". 

ΞΕΚΑΘΑΡΑ το λένε, όσοι το λένε, για να προσβάλλουν. 

Όσοι το κάνουν αυτό και είναι τόσο εξαρτημένοι από το να προσβάλλουν ΟΛΟΥΣ όσους καπνίζουν, δεν έχουν καμία διαφορά από την υστέρω γκόμενα που γκρινιάζει, φωνάζει και εν γένει σπάει μπάλες. 

γενικα η οποιαδηποτε εξαρτηση ειναι τραγικη

απο τσιγαρο αλκοολ και καφε,μεχρι wow internet και παστιτσιο

Από την υστερία για τους καπνιστές που είναι πρεζάκια πέσαμε στις τρελές γενικεύσεις...

Από ό,τι θυμάμαι ο άνθρωπος είναι εξ ορισμού ζώο που είναι εξαρτημένο. Από το νερό και το φαγητό. Τραγικότατο. 

Δημοσ.

Γινεται να μην ενοχλεις αν καπνιζεις σε κλειστο χωρο?

Και βεβαια γινεται, σε συγκεκριμενο χωρο, ειδικα για καπνιστες, ή και για ανθρωπους που δεν τους νοιαζει αν καπνιζεις ή οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Και βεβαια γινεται, σε συγκεκριμενο χωρο, ειδικα για καπνιστες, ή και για ανθρωπους που δεν τους νοιαζει αν καπνιζεις ή οχι.

Δεν γινεται να υπαρχει τετοιος χωρος, γιατι η αδεια που εχουν αυτα τα καταστηματα δεν τους επιτρεπει να αποκλειει καποιο μερος του πληθυσμου.

Μετα θα εχουμε μαγαζια μονο για ξανθιες, μαγαζια μονο για λευκους κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Toufa με βάση αυτή τη λογική (που με βρίσκει σύμφωνο) δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και bouncers στα club. Τόσο της Αγγλίας τόσο και της Ελλάδας. Αλλά υπάρχουν.

Δημοσ.

Δεν γινεται να υπαρχει τετοιος χωρος, γιατι η αδεια που εχουν αυτα τα καταστηματα δεν τους επιτρεπει να αποκλειει καποιο μερος του πληθυσμου.

Κανεις δε διαφωνει οτι ο νομος ειναι ετσι, αρα ετσι πρεπει να λειτουργησουμε (αν και ειναι λαθος ο συλλογισμος σου, διοτι σε ενα καταστημα καπνιστων, κανεις δεν κοβει την εισοδο σε μη καπνιστες, αρα δεν υπαρχει το "μονο", ας πουμε σε μαγαζι για ξανθιες, κανεις δεν θα ριξει πορτα στις μελαχροινες).

Το θεμα ειναι οτι ζηταμε απο τους καπνιστες να γινουν "ανθρωποι", αλλα οι μη καπνιστες βγαζουν το χειροτερο "ζωο" απο μεσα τους και ειναι ικανοι να κανουν τα πιο τρελα πραγματα μονο και μονο για να δειξουν τον "κακο καπνιστη".

Η ιδια αδεια λοιπον που δεν αποκλεει κανεναν, με αναγκαζει εμενα να ακουσω πολυ δυνατα μουσικη σε σημειο που μπορει να κουφαθω, να παιζει ενα κλαμπ τα φωτα και τα λειζερ με τετοιο τροπο που μπορει να με τυφλωσουν, να εχει ενα μπαρμαν που να ειναι αγενης, να εχει ενα σερβιτορο που κανει 2 ωρες να ερθει για παραγγελια και παει λεγοντας.

Θα πηγαινες σε ενα τετοιο μαγαζι;

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι κανεις δεν σου απαγορευει να μην καπνισεις εξω απο το μαγαζι και να ξαναμπεις μεσα?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ένα bar με σωστό εξαερισμό και έναν καλό ιονιστή, κάνει πολλή καλή δουλειά. Βρίσκω και εγώ doable τον συγκεκριμένο χώρο για τους καπνιστές. Αποκλειστικά σε bar όμως.

Ντάξει ρε τούφα όχι κιέτσι. Ο τρόπος που κρίνονται οι άνθρωποι πλέον στις πολιτισμένες χώρες δεν έχει να κάνει με το χρώμα τους (και ούτε θα επιστρέψουμε εκεί) αλλά από το αν και πόσο "βλαβεροί" είναι για τους συνανθρώπους τους. Αλλιώς, για να πω και εγώ τη μαλακία μου, να επιτρέπεται στους παιδεραστές να πηγαίνουν σε παιδικά πάρτι.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι κανεις δεν σου απαγορευει να μην καπνισεις εξω απο το μαγαζι και να ξαναμπεις μεσα?

Ναι αλλα δεν μου απαντας αν θα πηγαινες σε ενα μαγαζι με τα αλλα προβληματα που σου ειπα.

Δημοσ.

Για την μουσικη που θα ηταν δυνατα οχι. Τα φωτα και τα λειζερ ειναι lol, και η αγενεια και ο αργος σερβιτορος δεν ειναι προβλημα υγειας.

Δημοσ.

Για εμένα οι αντικαπνιστές ειναι κάτι σαν τις φεμινίστριες... εντελώς παράλογοι και υστερικοί...

Δεν έιχα δοκιμάσει τσιγάρο ουτε για πλάκα μέχρι τα 22 στα 22 άρχισα να καπνίζω μεχρι τα 24 περίπου (για άλλους λόγους όχι για να μπώ σε μια κοινωνική ομάδα όπως αναφέρθηκε)

και έκτοτε το έχω κόψει.

μέχρι τα 22 που δεν έιχα δοκιμάσει ποτέ και τώρα που το έκοψα ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε μαγαζί κτλ που το συνολο των πελατών ήταν καπνιστές!! (πέρα απο πολύ σπάνιες περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα κάθε χρόνο οπου καθόταν κάποιος δίπλα μου και όλος ο καπνός ερχόταν στο πρόσωπο μου αλλα και τότε αν έλεγα κάτι  υπήρχε ανταπόκριση και αν δεν λυνόταν το πρόβλημα άλλαζα και θέση σιγά για μια φορά στο τόσο δηλαδη; )

Πολύ υπερβολικούς σας βρίσκω ακόμη θυμάμαι τον νόμο όταν πρωτοεφαρμόστηκε (το 09 ή το 10 ήταν; )
πόσο μπαρούφα μου φαίνονταν... το κάπνισμα δεν σκοτώνει τουλάχιστον όχι τόσο όσο το πλασάρουν οι αντικάπνιστές.. απλά η συστηματική χρήση επιδρά αρνητικά στην υγεία...με την ίδια λογική και τα κορεσμένα λιπαρά σκοτώνουν (περισσότερο και απο το κάπνισμα) ας απαγορεύσουμε γύρους σουβλάκια κατεψυγμένα κρέατα κτλ... λολ δηλαδή!! 

Δημοσ.

Για εμένα οι αντικαπνιστές ειναι κάτι σαν τις φεμινίστριες... εντελώς παράλογοι και υστερικοί...

Δεν έιχα δοκιμάσει τσιγάρο ουτε για πλάκα μέχρι τα 22 στα 22 άρχισα να καπνίζω μεχρι τα 24 περίπου (για άλλους λόγους όχι για να μπώ σε μια κοινωνική ομάδα όπως αναφέρθηκε)

και έκτοτε το έχω κόψει.

μέχρι τα 22 που δεν έιχα δοκιμάσει ποτέ και τώρα που το έκοψα ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε μαγαζί κτλ που το συνολο των πελατών ήταν καπνιστές!! (πέρα απο πολύ σπάνιες περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα κάθε χρόνο οπου καθόταν κάποιος δίπλα μου και όλος ο καπνός ερχόταν στο πρόσωπο μου αλλα και τότε αν έλεγα κάτι  υπήρχε ανταπόκριση και αν δεν λυνόταν το πρόβλημα άλλαζα και θέση σιγά για μια φορά στο τόσο δηλαδη; )

Πολύ υπερβολικούς σας βρίσκω ακόμη θυμάμαι τον νόμο όταν πρωτοεφαρμόστηκε (το 09 ή το 10 ήταν; )

πόσο μπαρούφα μου φαίνονταν... το κάπνισμα δεν σκοτώνει τουλάχιστον όχι τόσο όσο το πλασάρουν οι αντικάπνιστές.. απλά η συστηματική χρήση επιδρά αρνητικά στην υγεία...με την ίδια λογική και τα κορεσμένα λιπαρά σκοτώνουν (περισσότερο και απο το κάπνισμα) ας απαγορεύσουμε γύρους σουβλάκια κατεψυγμένα κρέατα κτλ... λολ δηλαδή!! 

• Like 1
Δημοσ.

Για την μουσικη που θα ηταν δυνατα οχι. Τα φωτα και τα λειζερ ειναι lol, και η αγενεια και ο αργος σερβιτορος δεν ειναι προβλημα υγειας.

Αρα οταν ενα καταστημα δεν πληροι τις προδιαγραφες σου σε οτιδηποτε αλλο ακομη κι αν δεν ειναι προβλημα υγειας, απλα του ριχνεις ενα ακυρο και δεν ξαναπηγαινεις. Δεν απαιτεις ουτε χαμηλοτερη μουσικη, ουτε καλυτερο μεζε, ουτε πιο παγωμενη μπυρα. Απλα δεν πηγαινεις. Αν ομως ενα καταστημα δεν πληροι τις προδιαγραφες σου απο θεμα καπνου, τοτε απαιτεις να φυγει αυτος που δημιουργει τον καπνο ωστε να πας εσυ.

Λιγο εγωιστικο ή οχι;

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα οποιος ενοχλειται απο τον καπνο και τη βρωμα πρεπει να κοψει τα σουβλακια και το ποτο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...