lelecon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν το γάλα αμυγδάλου έχει καλή πρωτεΐνη , γενικά είναι μια "πηγή" καλής πρωτεΐνης σαν το αγελαδινό γάλα ?
panagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Έχει πολύ λιγότερη πρωτεΐνη από το αγελαδινό. Ένα ποτήρι αγελαδινό έχει ~8γρ ενώ αμυγδάλου έχει 1γρ.
defacer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 είναι μια "πυγή" καλής πρωτεΐνης? Δεν ξέρω για πρωτεϊνες, αλλά τώρα που άρχισε να ανοίγει ο καιρός από καλές πυγές θα χορτάσουμε. 2
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχει πολύ λιγότερη πρωτεΐνη από το αγελαδινό. Ένα ποτήρι αγελαδινό έχει ~8γρ ενώ αμυγδάλου έχει 1γρ. Δε νομίζω ότι έχει τόση διαφορά, πρέπει να είναι περίπου το ίδιο χωρίς να είμαι σίγουρος. Έκανα λάθος, νόμιζα ότι αναφερόταν στο ασβέστιο που τα αμύγδαλα έχουν μπόλικο. Για την πρωτεΐνη δεν ξέρω. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από zio10
lelecon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 για το γάλα σόγιας έχω ακούσει ότι δεν ειναι και τόσο κάλο . βασικά δεν κάνει να πίνουμε πολύ . το γάλα φουντουκιού το γνωρίζω το ασβέστιο που έχουν τα αμύγδαλα είναι καλύτερο από αυτό του γάλακτος γιατί απορροφάτε πολύ πιο εύκολα 1
Ison_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 = γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν το γάλα αμυγδάλου έχει καλή πρωτεΐνη , γενικά είναι μια "πηγή" καλής πρωτεΐνης σαν το αγελαδινό γάλα ? Δεν έχουν την ίδια ποσότητα ούτε την ίδια ποιότητα. Γενικά, καλύτερη είναι η ζωική πρωτεΐνη. Αλλά εξαρτάται για ποιο λόγο θες να κάνεις αυτήν την αλλαγή; Για διατροφή γυμναστηρίου, για να ρίξεις χοληστερίνη; Το καθένα έχει τα υπερ του και τα κατά του.
Nahock Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 = Δεν έχουν την ίδια ποσότητα ούτε την ίδια ποιότητα. Γενικά, καλύτερη είναι η ζωική πρωτεΐνη. Που τα διάβασες αυτά;
Ison_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Που τα διάβασες αυτά; Το ήξερα από τότε που πήγαινα σχολείο, αλλά και με ένα πρόχειρο google σου βάζω το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα: "Οι πρωτεΐνες που προέρχονται από προϊόντα ζωικής προέλευσης θεωρείται γενικά, ότι είναι υψηλότερης ποιότητας από αυτές που βρίσκονται στα προϊόντα φυτικής προέλευσης και αυτό συμβαίνει, διότι οι ζωικές πρωτεΐνες περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα." http://www.disanexia.gr/74C3172B.el.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα