Προς το περιεχόμενο

aligator snap turtle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι μια τέτοια χελώνα που είναι τεράστια, κακάσχημη, μη κοινωνικό ον, βαριά και σαρκοβόρα.

Ευτυχως που δεν σε ακουει καμμια, ποιος ξερει τι ψυχολογικα θα της δημιουργουσες  :-D

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα στο να έχεις τέτοια περίεργα "κατοικίδια". Θα ήθελα να μου πεις κάποιος κάτοχος τι του προσφέρει πχ μια αράχνη, ένα φίδι, ένα ιγκουάνα ή μια τέτοια χελώνα σαν αυτή της συζήτησης. Ειλικρινά το ρωτάω, γιατί όσο μπορώ να σκεφτώ δεν μπορώ να βρω άλλον λόγο από το να δείξουμε ξεχωριστοί.

Δημοσ.

Ευτυχως που δεν σε ακουει καμμια, ποιος ξερει τι ψυχολογικα θα της δημιουργουσες  :-D

Στο κακάσχημη; Άντε να το δεχτώ ότι το κακάσχημη είναι υποκειμενικό, το τεράστια, σαρκοβόρα, βαριά και μη κοινωνική είναι γεγονότα όμως. Και σόρι, αλλά αν εγώ την βρίσκω κακάσχημη δεν νομίζω ότι είμαι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Αν την βρίσκετε εσείς όμορφο ζώο, πάω πάσο, γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

μια τέτοια χελώνα που είναι τεράστια, κακάσχημη, μη κοινωνικό ον, βαριά και σαρκοβόρα.

LOL!

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα στο να έχεις τέτοια περίεργα "κατοικίδια". Θα ήθελα να μου πεις κάποιος κάτοχος τι του προσφέρει πχ μια αράχνη, ένα φίδι, ένα ιγκουάνα ή μια τέτοια χελώνα σαν αυτή της συζήτησης. Ειλικρινά το ρωτάω, γιατί όσο μπορώ να σκεφτώ δεν μπορώ να βρω άλλον λόγο από το να δείξουμε ξεχωριστοί.

Και γω την ίδια απορία έχω...τον σκύλο για παράδειγμα τον έχω γιατί είναι συντροφιά...αυτό το "πράγμα" τι είναι? :P

Δημοσ.

Και γω την ίδια απορία έχω...τον σκύλο για παράδειγμα τον έχω γιατί είναι συντροφιά...αυτό το "πράγμα" τι είναι? :P

Δεν ξέρεις να εκτιμάς τα ζώα τα σωστά φίλε  άστο..

Δημοσ.

Δεν ξέρεις να εκτιμάς τα ζώα τα σωστά φίλε  άστο..

Ε ναί ρε.Τι και αν το ζωνατό είναι μια φονική μηχανή,αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πρέπει να το έχει κάποιος.

Ο ντομινέϊτορ!Να ικανοποιήσει το υπέρμετρο "εγώ" και να έρχεται σε οργασμό μόνο με την ιδέα οτι έχει εξουσία πάνω σε ένα πλάσμα, που μπορεί "να σε στείλει" για πλάκα.

Αντε με το καλό και για καναν μεγάλο λευκό!

Δημοσ.

Είτε ιγκουάνα είτε σκυλί, το καθένα από αυτά έχει το δικό του χαρακτήρα και αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και το ζώο ακόμα και αν η στάση του ζώου είναι αδιάφορη. 

Δεν είναι τόσο περίεργο όσο φαίνεται εάν σκεφτείς πως οι άνθρωποι αναπτύσσουν σχέσεις με πράγματα.

Δημοσ.

Είτε ιγκουάνα είτε σκυλί, το καθένα από αυτά έχει το δικό του χαρακτήρα και αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και το ζώο ακόμα και αν η στάση του ζώου είναι αδιάφορη. 

Δεν είναι τόσο περίεργο όσο φαίνεται εάν σκεφτείς πως οι άνθρωποι αναπτύσσουν σχέσεις με πράγματα.

Είναι περίεργο γιατί είναι ζωντανό και όχι πράγμα.

Ζωντανό μάλιστα με πολύ ιδιαίτερες ανάγκες.

Δημοσ.

οι άνθρωποι αναπτύσσουν σχέσεις με πράγματα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να ...αναπτύξει ένας άνθρωπος με ένα πράγμα, πάντως σχέση αποκλείεται να είναι για έναν απλούστατο λόγο: Για να μπορεί να ονομαστεί «σχέση» η κατάσταση συνύπαρξης μεταξύ δύο μελών, πρέπει να είναι αμφίδρομη. Το να γουστάρω τρελά εγώ το αμάξι μου π.χ., δεν είναι σχέση, διότι το αμάξι από την πλευρά του μ' έχει γραμμένο (αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς...)

Διαφορετικά, σχέση είναι κι αυτό:

post-201720-0-03880100-1395606578_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...