Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 http://psyxiatros.blogspot.gr/2014/03/parelash.html 2
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 απο χθες προσπαθω να θυμηθω τι παπουτσια ειχα βαλει οταν ειχα παει παρελαση.δεν μπορω με τιποτα.. τεσπα ον τοπικ.συμφωνω τακουναρες και πουκαμισα ανοιχτα μεχρι τον αφαλο ειναι τραγικα και αβολα. α και για μινι γελιο τσεκαρετε στη πρωτη φωτο το υφος της αστυνομικίνας και στη τριτη το υφος του απο πισω της κοπελιας που γκρεμοτσακιστηκε.
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 απο χθες προσπαθω να θυμηθω τι παπουτσια ειχα βαλει οταν ειχα παει παρελαση.δεν μπορω με τιποτα.. τεσπα ον τοπικ.συμφωνω τακουναρες και πουκαμισα ανοιχτα μεχρι τον αφαλο ειναι τραγικα και αβολα. α και για μινι γελιο τσεκαρετε στη πρωτη φωτο το υφος της αστυνομικίνας και στη τριτη το υφος του απο πισω της κοπελιας που γκρεμοτσακιστηκε. Ναι στην τρίτη τουλάχιστον δύο κρατιούνται με νύχια και με δόντια να μην σκάσουν στα γέλια 2
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Οι 3 πρώτες εικόνες βέβαια είναι λίγο ανάποδα. Στην πρώτη εικόνα είναι η κοπέλα που έπεσε. Φαίνεται ξεκάθαρα πως όταν έκανε παρέλαση και πριν πέσει το πουκάμισο δεν ήταν τόσο ανοιχτό. Φυσικά στο "άρθρο" είναι πάνω πάνω για δημιουργία εντυπώσεων. 2
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Οι 3 πρώτες εικόνες βέβαια είναι λίγο ανάποδα. Στην πρώτη εικόνα είναι η κοπέλα που έπεσε. Φαίνεται ξεκάθαρα πως όταν έκανε παρέλαση και πριν πέσει το πουκάμισο δεν ήταν τόσο ανοιχτό. Φυσικά στο "άρθρο" είναι πάνω πάνω για δημιουργία εντυπώσεων. Ναι το πουκάμισο και με την πτώση θα άνοιξε και με τα πλούσια προσόντα το κυρίως θέμα αφορά νομίζω τα πατούμενα.
michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καταργήστε παρελάσεις, 25η 28η κλπ, να γιορτάζουμε μία φορά στις 3 Φεβρουαρίου μια και καλή. 1
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι το πουκάμισο και με την πτώση θα άνοιξε και με τα πλούσια προσόντα το κυρίως θέμα αφορά νομίζω τα πατούμενα. Δεν ξέρω πως άνοιξε. Ξέρω πως ήταν κλειστό όπως φαίνεται πριν πέσει. Όποιος θέλει πάντως να φοράνε τα ίδια κλειστά ρούχα και τα ίδια χαμηλά παπούτσια μπορεί να δίνει λεφτά να αγοράζουν. Αν αφορά τα πατούμενα γιατί πρώτη μούρη έχει τα βυζιά?
gigisoni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως θυμάμαι την αδερφή μου μικρή να την αναγκάζουν να κάνει παρέλαση και να αναγκάζουν και την μάνα μου να αγοράζει λευκό πουκάμισο και παπούτσια, και να κόβει από αλλού, από πιο σημαντικά πράγματα, μόνο και μόνο για να πάει η κόρη της στην αναγκαστική/υποχρεωτική παρέλαση και την επόμενη να πετάξει το πουκάμισο που δεν της άρεζε το χρώμα. Μαλακίες, ό,τι έχει ο καθένας στην ντουλάπα του, ακόμη και αν είναι ξώβυζα και φούστες μέχρι τον αφαλό. Αν δεν σας αρέσουν τα ξώβυζα και οι τακουνάρες στις παρελάσεις, πληρώστε εφορίες να δίνουν δικές τους στολές και ολόιδιες τα σχολεία. 1
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω πως άνοιξε. Ξέρω πως ήταν κλειστό όπως φαίνεται πριν πέσει. Όποιος θέλει πάντως να φοράνε τα ίδια κλειστά ρούχα και τα ίδια χαμηλά παπούτσια μπορεί να δίνει λεφτά να αγοράζουν. Δεν λέω τα ίδια όλες οι άλλες κοπελιές μια χαρά παπούτσια έχουν και μερικές με τακούνι φυσιολογικών διαστάσεων.Δηλαδή αν δεν έχω να φορέσω κάτι της προκοπής θα μπορώ να παρελάσω και με μαγιό;στην τελική ας μην παρελάσω αν δεν βρεθεί λύση.Δηλαδή όλη η γκαρνταρόμπα μόνο γόβες στιλέτο έχει;δεν υπάρχουν δραστηριότητες που να χρειάζονται άλλου είδους παπούτσι. Εγώ πάντως θυμάμαι την αδερφή μου μικρή να την αναγκάζουν να κάνει παρέλαση και να αναγκάζουν και την μάνα μου να αγοράζει λευκό πουκάμισο και παπούτσια, και να κόβει από αλλού, από πιο σημαντικά πράγματα, μόνο και μόνο για να πάει η κόρη της στην αναγκαστική/υποχρεωτική παρέλαση και την επόμενη να πετάξει το πουκάμισο που δεν της άρεζε το χρώμα. Μαλακίες, ό,τι έχει ο καθένας στην ντουλάπα του, ακόμη και αν είναι ξώβυζα και φούστες μέχρι τον αφαλό. Αν δεν σας αρέσουν τα ξώβυζα και οι τακουνάρες στις παρελάσεις, πληρώστε εφορίες να δίνουν δικές τους στολές και ολόιδιες τα σχολεία. Εμένα δεν θυμάμαι να με είχε αναγκάσει κανείς να παρελάσω και δεν είχα παρελάσει τώρα δηλαδή άλλαξαν τα πράγματα; 4
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι δεν είχε άλλα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα της η καημένη, μόνο 20ποντα τακούνια. Το πουκάμισο ήταν ανοιχτό γιατί φοράει το ίδιο από την 1η γυμνασίου, δεν είχε χρήματα για να πάρει καινούργιο με αποτέλεσμα να της είναι πολύ στενό. Η άλλη είναι και σημαιοφόρος ανάθεμά την! Παρέλαση με ψηλά τακούνια δεν γίνεται...είναι κοινή λογική. 2
gigisoni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι δεν είχε άλλα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα της η καημένη, μόνο 20ποντα τακούνια. Το πουκάμισο ήταν ανοιχτό γιατί φοράει το ίδιο από την 1η γυμνασίου, δεν είχε χρήματα για να πάρει καινούργιο με αποτέλεσμα να της είναι πολύ στενό. Δηλαδή ο άλλος ο βλάκας που χασκογελάει στη φωτό και έχει πάει στην παρέλαση με το αθλητικό παπούτσι, το τζιν παντελόνι και την λευκή ζώνη καλύτερος είναι; Τουλάχιστον την κοπέλα την βλέπεις και χαίρεσαι, οφθαλμόλουτρο, τον λούστρο τι τον έβαλαν στην παρέλαση; Εμένα δεν θυμάμαι να με είχε αναγκάσει κανείς να παρελάσω και δεν είχα παρελάσει τώρα δηλαδή άλλαξαν τα πράγματα;Στα χρόνια μου υποχρεωτική ήταν, είμαστε και κάποιας ηλικίας βλέπεις.... 1
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει πάντα η επιλογή να μην παρελάσεις. Σε κάποια σχολεία το έχουν υποχρεωτικό γιατί δεν μάζευαν κόσμο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κάθε χρόνο τα ίδια σχόλια από διάφορα "λιγούρια" που πρώτα κα*λώνουν με τις φωτό και μετά μπαίνουν να κάνουν ...τον ψυχιάτρο ή τον σεμνό γονιό... Τα παιδιά πλεον ντύνονται έτσι είτε μας αρέσει είτε όχι και θα ήταν σαχλό αν προσποιούνταν κάτι άλλο για να βγουν στην παρέλαση. Αντι να σας απασχολεί το ποσοστό των παιδιών που δεν ξέρουν το λόγο για τον οποίο γίνεται η παρέλαση, κάθεστε και ασχολείστε με το τι φοράνε... 10
Captain Nemo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει πάντα η επιλογή να μην παρελάσεις. Σε κάποια σχολεία το έχουν υποχρεωτικό γιατί δεν μάζευαν κόσμο. Ας δίνουν καμιά τιμητική να δεις για πότε μαζεύουν κόσμο
alex_000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως θυμάμαι την αδερφή μου μικρή να την αναγκάζουν να κάνει παρέλαση και να αναγκάζουν και την μάνα μου να αγοράζει λευκό πουκάμισο και παπούτσια, και να κόβει από αλλού, από πιο σημαντικά πράγματα, μόνο και μόνο για να πάει η κόρη της στην αναγκαστική/υποχρεωτική παρέλαση και την επόμενη να πετάξει το πουκάμισο που δεν της άρεζε το χρώμα. Λολ!!!! θα έπαιρνα τηλέφωνο τον διευθυντή του σχολείου και θα του έλεγα επιγραμματικά "Θα πάρεις τα αρχίδια μου" 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις