Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι σκέψεις "σαν τσόντα είσαι ντυμένη" κτλ. είναι από ανθρώπους που σκέφτονται τσόντες και όχι από παιδιά 17 - 18 χρονών. 

Μας λες δηλαδή ότι τα 17-18χρονα δε σκέφτονται τσόντες ?

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να μην μιλήσει κανείς για το κούρεμα κάποιων αγοριών που είναι λες και πάνε στο ίδιο κομμωτήριο με το κανίς της κυρά Μαρίκας. 

Μας λες δηλαδή ότι τα 17-18χρονα δε σκέφτονται τσόντες ?

Έχω ήδη απαντήσει σε αυτό κάποια post πιο πριν. 

Δημοσ.

Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε.

Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά;

Κάποιος είχε πει ότι "ενας που γλιστρά και πέφτει είναι ο ορισμός της κομωδίας" ==> φυσιολογική αντίδραση

Δημοσ.

Κάποιος είχε πει ότι "ενας που γλιστρά και πέφτει είναι ο ορισμός της κομωδίας" ==> φυσιολογική αντίδραση

Σίγουρα αλλά με αυτά τα παπούτσια είναι σαν να φοράς μπανανόφλουδες στα πόδια ακόμα και στις πασαρέλες κάνουν πατινάζ

Δημοσ.

Επειδή η κοινωνία είναι φαλλοκρατική. Σε κάλυψα;

Δηλαδή αν έτρωγε σούπα ο μπροστά του και ήταν αγόρι αντί κορίτσι πιστεύεις ότι δε θα γέλαγε ... ίσα ίσα που θα τον άρχιζε στις μούτζες , στο κορίτσι μπορεί να κρατηθεί και λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα αθλητικά και η καγκούρικη εμφάνιση λες και πάει σε καφετέρια δεν ατιμάζουν το γεγονός και το κάνει η θηλυκότατη εμφάνιση μιας κοπελιάς που θα αρέσει στους περισσότερους που θα πούνε κακό λόγο. 

Makes sense. 

Δεν νομίζω το αγόρι να φοράει 20ποντο ούτε νε πέταξε το μαντζαφλάρι του έξω. Μόνο το μαλί του είναι κώλος.

Το οτι είναι θηλυκότατη δεν έχει σχέση με το οτι είναι σούργελο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάτι πολύ σωστό είπε ο Νίμο, αναφορικά με το ποσοστό δηλαδή. Δεν ντύνονται όλοι/ες έτσι. Δεν μπερδεύουν όλοι/ες τις εθνικές εορτές μας -το αν ξέρουν τι πραγματικά γιορτάζουμε είναι εντελώς διαφορετικό θέμα- ο Τζόνυ μάλλον ξέρει τι ακριβώς εννοώ.

Με το συμπάθειο αλλά πολύ περισσότεροι θα μπερδέψουν τις δυο εορτές

Το τι 'πραγματικά' σημαίνει είναι θέμα υποκειμενικό αλλά δεν έχει τόσο σημασία

Η δικιά μου η γνώμη είναι ότι αφορά περισσότερο τους ιστορικούς παρά τη νεολαία

Δημοσ.

Δεν νομίζω το αγόρι να φοράει 20ποντο ούτε νε πέταξε το μαντζαφλάρι του έξω. Μόνο το μαλί του είναι κώλος.

Το αγόρι φοράει μία ζώνη λες και θα πάει στο κλαμπ, αθλητικά λες και θα κάνει πατίνι, τζιν αντί για καλό παντελόνι και μαλλί τίγκα στο ζελέ.

Αυτή δεν είναι απρεπής εμφάνιση; Ταιριάζει μία τέτοια εμφάνιση με τα "ιδεώδη" των στολών στα σχολεία και με τα "ιδεώδη" της ημέρας αυτής (για όσους πιστεύουν κτλ κτλ) ; 

Επίσης, δεν θυμάμαι να πέταξε καμία κοπελιά το αντίστοιχο ματζαφλάρι της έξω. Επίσης, όσο είναι σούργελο μία τέτοια κοπελιά άλλο τόσο είναι και οι τυπάδες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Τι το διαφορετικό έχουν, πέρα ότι ο ένας άνθρωπος έχει βυζιά πιο μεγάλα και ο άλλος ένα μικρότερο πόδι ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα; 

Ίσα - ίσα που η κοπελιά ήταν ντυμένη με πιο σοβαρά ρούχα από το τζιν, το άσπρο πουκάμισο και τα αθλητικά των περισσότερων αγοριών. Φορούσε φούστα, τακούνια και πουκάμισο. Μέχρι και σε δεξίωση πας με τέτοια ρούχα ενώ με αθλητικά, τζινάκι και πουκαμισάκι δεν νομίζω. 

• Like 4
Δημοσ.

ελα εχω δει και αγορι να ξυνει το πουλι του εν μεσω παρελασης. αλλα κανεις δεν λεει τπτ γι αυτα. γενικως οι αντρες παντα εχουν αφεση αμαρτιων για το οτιδηποτε.

Δημοσ.

Άμα πούμε για το μαλλί του νεαρού μπορούμε να πούμε και για το έντονο βάψιμο της κοπέλας και πάει λέγοντας δεν θα το πάμε και στο άλλο άκρο απλώς η επιλογή κυρίως των παπουτσιών δεν την βοήθησε να ολοκληρώσει την παρέλαση τουλάχιστον να μπορούσαν να τα χειριστούν θα ολοκληρωνόταν η πομπή χωρίς παρατράγουδα αλλά δεν νομίζω κανείς να μπορεί να αποφύγει το πέσιμο με αυτά τα παπούτσια.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή αν έτρωγε σούπα ο μπροστά του και ήταν αγόρι αντί κορίτσι πιστεύεις ότι δε θα γέλαγε ... ίσα ίσα που θα τον άρχιζε στις μούτζες , στο κορίτσι μπορεί να κρατηθεί και λίγο.

Εμμέσως επιβεβαιώνεις αυτό που είπα (ότι η κοινωνιά είναι φαλλοκρατική) και θα στο αποδείξω

Στις μούτζες θα τον άρχιζε επειδή πιστεύει ότι αυτός ως αρσενικό είναι ικανότερος να αντέξει εξευτελισμό από ότι ένα θυληκό.

Στο κορίτσι λες ότι μπορεί να κρατηθεί και λίγο. Ναι, συνήθως αυτό γίνεται όταν το θεωρεί μέτριο-άσχημο σε εμφάνιση. Αν ήταν μία πολύ όμορφη (ή με μεγάλη αυτοπεποίθηση) άνετα θα συνέχιζε το πείραγμα.

Θες τρίτο επιχείρημα; Ορίστε από το παρακάτω!

ελα εχω δει και αγορι να ξυνει το πουλι του εν μεσω παρελασης. αλλα κανεις δεν λεει τπτ γι αυτα. γενικως οι αντρες παντα εχουν αφεση αμαρτιων για το οτιδηποτε.

Δημοσ.

%CE%A3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%

Αν δεν προτάξεις τα όπλα, πώς θα ψαρώσει ο οχτρός, ωρέ ζαγάρια;

μεταξύ μας τώρα,

αν δεν μάθεις να πηγαίνεις με στολή στο σχολείο

πως περιμένεις μέσα σε μια μέρα να διορθώσεις τα αδιόρθωτα?!

κατά την άποψη μου δε φταίνε τα παιδιά, αλλά το σύστημα.

Από μόνη της η στολή δε λέει τίποτα. Αν δεν αρχίσει να γίνεται η μετάβαση των μαθητών στο σχολείο με Μ-113, δουλειά δε γίνεται...

Ότι πρέπει να φοράνε και στο σχολείο στολή λέμε;

Ε, τι λέμε; Στολή, κράνος και διακριτικά βαθμών: Τρεις σαρδέλες ο πρόεδρος 15μελούς, δύο ο γραμματέας, μία το απλό μέλος και μισή ο απουσιολόγος.

ναι δηλαδή στα πολιτισμένα κολέγια είναι οπισθοδρομικοί?

Σ' εκείνα με τις στολές; Αγρίως!

Το πλέον περιττό ερωτηματικό.

Έ ρε ένα παπαδόπουλο που θέλετε

Τον «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; Τον «Γεμιστά Παπαδοπούλου»; Γίνε πιο σαφής. «Έναν Παπαδόπουλο» λέει...

bash-head.gifbash-head.gif

Ο μπισκοτάκιας πάντως δεν είναι κακός. Κορυφαίος σίγουρα δεν είναι, αλλά όχι και για κεφαλιές στα ντουβάρια...

Εγώ πάντως τίθεμαι υπέρ της στολής στα σχολεία. Πειθαρχία, ομοιογένεια, αίσθημα ομάδικότητας και πάνω απ' όλα έλλειψη οικονομικών/ενδυματολογικών διακρίσεων. Τι ποιο ωραίο; Επίσης δεν θα τίθεται έτσι το θέμα της απρεπούς περιβολής μαθητών/μαθητριών. Πραγματικά, θεωρώ παράλογο το να αντιτίθεται κάποιος στην στολή.

Στα σχολεία ντυνόμαστε όλοι μαθητές (άρα φοράμε το κατάλληλο ένδυμα που έχει επιλεχθεί από την αρμόδια επιτροπή - την στολή).

...Παρέλειψες το ομοιόμορφο κούρεμα και με στεναχωρείς!

Εγώ θα το επαναλάβω, γιατί το προσπεράσατε.

Ο νεαρός που χασκογελά σαν χάχας, με το τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και λευκή ζώνη, γιατί δεν σχολιάζεται αρνητικά;

No boobies, no gossip, no comments...

• Like 7
Δημοσ.

Εδώ σχολιάζουμε το συγκεκριμένο γεγονός-συμβάν δεν θα ανοίξουμε πόλεμο των δύο φύλων και ούτε θα αρχίσουμε τα εγώ κάποτε είχα δει γιατί δεν θα μας φτάσει ο αποθηκευτικός χώρος του ινσόμνια να τα γράψουμε όλα.Αν χρειαστεί ανοίγουμε άλλο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...