Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη το κλειδωμα του τοπικ για τους γκει γαμους και χωρις να κανω χαβαλε θελω να ρωτησω γιατι κλειδωνουν τα τοπικ ?

Οκ γινεται χαμος και πεφτει ξεκατιανιασμα αλλα γιατι χαλανε αδικα την ζαχαρανια τους οι μοντς ?

Δημοσ.

Αφού πληρωνόμαστε γι' αυτό.

Μακαρι γιατι το αξιζετε και δεν υπερβαλω, απλα ρε παιδι μου εκτος οτι σας χαλανε την αισθητικη υπαρχει καποιος αλλος λογος ?

Δημοσ.

Με αφορμη το κλειδωμα του τοπικ για τους γκει γαμους και χωρις να κανω χαβαλε θελω να ρωτησω γιατι κλειδωνουν τα τοπικ ?

Οκ γινεται χαμος και πεφτει ξεκατιανιασμα αλλα γιατι χαλανε αδικα την ζαχαρανια τους οι μοντς ?

κοίτα, τα πιο πολλά topic στο insomnia που είναι για κλείδωμα, αν δεν κλειδωθούν θα καταλήξουν στην αιματοχυσία μετά την σελίδα 666, οπότε το κλείδωμα γίνεται για συνετισμό και προστασία των συμμετεχόντων. 

Δημοσ.

κοίτα, τα πιο πολλά topic στο insomnia που είναι για κλείδωμα, αν δεν κλειδωθούν θα καταλήξουν στην αιματοχυσία μετά την σελίδα 666, οπότε το κλείδωμα γίνεται για συνετισμό και προστασία των συμμετεχόντων. 

Οχι σοβαρα το λεω δηλαδη αν σε πω εγω μαλακα και εσυ εμενα αρχιμαλακα και μετα εγω σε πω @#@#@ κλπ κλπ εκτος του οτι ριχνουμε το επιπεδο υπαρχει αλλος λογος που κλειδωνει το τοπικ ?

Δημοσ.

Θεωρώ βλακώδες να εξηγήσω για ποιο λόγο σε ένα χώρο που υπ´αρχει για ανταλλαγή απόψεων, γίνεται μονο ανταλλαγή ύβρεων...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι γνωστά:

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

Ελπίζω να μην ανοίξει νήμα για να ρωτήσει κάποιος γιατί κλειδώθηκε και αυτό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...