Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με αφορμη το κλειδωμα του τοπικ για τους γκει γαμους και χωρις να κανω χαβαλε θελω να ρωτησω γιατι κλειδωνουν τα τοπικ ? Οκ γινεται χαμος και πεφτει ξεκατιανιασμα αλλα γιατι χαλανε αδικα την ζαχαρανια τους οι μοντς ?
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αφού πληρωνόμαστε γι' αυτό. Μακαρι γιατι το αξιζετε και δεν υπερβαλω, απλα ρε παιδι μου εκτος οτι σας χαλανε την αισθητικη υπαρχει καποιος αλλος λογος ?
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με αφορμη το κλειδωμα του τοπικ για τους γκει γαμους και χωρις να κανω χαβαλε θελω να ρωτησω γιατι κλειδωνουν τα τοπικ ? Οκ γινεται χαμος και πεφτει ξεκατιανιασμα αλλα γιατι χαλανε αδικα την ζαχαρανια τους οι μοντς ? κοίτα, τα πιο πολλά topic στο insomnia που είναι για κλείδωμα, αν δεν κλειδωθούν θα καταλήξουν στην αιματοχυσία μετά την σελίδα 666, οπότε το κλείδωμα γίνεται για συνετισμό και προστασία των συμμετεχόντων.
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κοίτα, τα πιο πολλά topic στο insomnia που είναι για κλείδωμα, αν δεν κλειδωθούν θα καταλήξουν στην αιματοχυσία μετά την σελίδα 666, οπότε το κλείδωμα γίνεται για συνετισμό και προστασία των συμμετεχόντων. Οχι σοβαρα το λεω δηλαδη αν σε πω εγω μαλακα και εσυ εμενα αρχιμαλακα και μετα εγω σε πω @#@#@ κλπ κλπ εκτος του οτι ριχνουμε το επιπεδο υπαρχει αλλος λογος που κλειδωνει το τοπικ ?
insomniaK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Διότι η λέξη μαλάκας καταστρέφει την αισθητική μου. 1
Sova Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το είχα ρωτήσει κι εγώ εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/512704-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1/ και μου κλείδωσαν μέχρι και την ερώτηση.
insomniaK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Θεωρώ βλακώδες να εξηγήσω για ποιο λόγο σε ένα χώρο που υπ´αρχει για ανταλλαγή απόψεων, γίνεται μονο ανταλλαγή ύβρεων...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι γνωστά: Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή. Ελπίζω να μην ανοίξει νήμα για να ρωτήσει κάποιος γιατί κλειδώθηκε και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις