Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρησιμοποιείτε πορτοφόλι?

Στο δικό μου δε χωράει

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν επιτέλους σε στιλ πιστωτικής/διαβατηρίου/διπλώματος

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω έγγραφα πάνω μου. Πας στο σουπερμαρκετ για παράδειγμα και παίρνεις ταυτότητα; Ή πας για καφέ με ταυτότητα; Πω πω...

από συνήθεια έχω πάντα δίπλωμα και ταυτότητα μέσα στο πορτοφόλι.δηλαδή οδηγείτε χωρίς δίπλωμα μαζί;

Δημοσ.

Ταυτότητα δεν παίρνω ποτέ μαζί μου, εκτός κι αν ταξιδεύω ή πάω σε καμιά υπηρεσία που ξέρω ότι θα μου ζητηθεί. Το δίπλωμα δε θα ήταν καλύτερο να είναι μονίμως στο αυτοκίνητο για παράδειγμα;

Δημοσ.

εντάξει υπάρχουν πολλές παράμετροι όπως

*συνήθως οδηγώ 2 διαφορετικά αυτοκίνητα.

*δεν οδηγώ μόνο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

εντάξει υπάρχουν πολλές παράμετροι όπως

*συνήθως οδηγώ 2 διαφορετικά αυτοκίνητα.

*δεν οδηγώ μόνο αυτοκίνητο.

Ε σιγά το πράγμα.

Πήγαινε στα ΚΕΠ να βγάλεις φωτοτυπία το δίπλωμα.

Πλάκα κάνω.Δε ξέρω αν γίνεται :P

Δημοσ.

Ε σιγά το πράγμα.

Πήγαινε στα ΚΕΠ να βγάλεις φωτοτυπία το δίπλωμα.

Πλάκα κάνω.Δε ξέρω αν γίνεται :P

Αν το επικυρωσει λογικα γινεται. Αν και τυπικα μαλλον ισχυει οτι και με την ταυτοτητα.

Δημοσ.

από συνήθεια έχω πάντα δίπλωμα και ταυτότητα μέσα στο πορτοφόλι.δηλαδή οδηγείτε χωρίς δίπλωμα μαζί;

Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο ότι όλοι έχουμε αμάξι και μετακινούμαστε με αυτό! :P

Τέσπα! προσωπικά δεν θα την κουβαλάω πάντα απο εδώ και πέρα, θα βγάλω μια φωτοτυπία και ότι γίνει... άλλωστε και να τύχει κάτι (πιθανότητα 0.00001%) σιγά το πράγμα! μικρά παιδιά είμαστε να πάθουμε ψυχολογικό σοκ...

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω έγγραφα πάνω μου. Πας στο σουπερμαρκετ για παράδειγμα και παίρνεις ταυτότητα; Ή πας για καφέ με ταυτότητα; Πω πω...

Προφανώς. 

Είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει. 

Θα χαθεί. Φοβάμαι.

Δεν χρειάζεται να την κρατάς στο χέρι ή σε καμιά τσέπη.

Τσάντα ή πορτοφόλι. Εκτός αν δεν έχεις ούτε τέτοια μαζί γιατί φοβάσαι μην χαθούν. 

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν κουβαλάω ταυτότητα. Δεν θα πάθεις τίποτα εκτός αν έχεις σκοπό να περνάς τακτικά από τα εξάρχεια σε κακές στιγμές ή σε καμιά διαδήλωση :P

Δημοσ.

Ταυτότητα δεν παίρνω ποτέ μαζί μου, εκτός κι αν ταξιδεύω ή πάω σε καμιά υπηρεσία που ξέρω ότι θα μου ζητηθεί. Το δίπλωμα δε θα ήταν καλύτερο να είναι μονίμως στο αυτοκίνητο για παράδειγμα;

Έτσι είμαι και εγώ. Σε ταξίδι σίγουρα την έχω μαζι μου ή σε καμιά υπηρεσία αλλά σε καφετέρεια ή  σε καμια βόλτα σπάνια έχω ταυτότητα μαζί μου. Ίσως είμαι και τυχερός που δεν μου την έχουν ζητήσει αλλά είναι υποχρεωτικό πάντως να την έχεις μαζί σου και να την δείξεις εαν ζητηθεί από αστυνομία.

Το δίπλωμα στο αμάξι.

Το πάσο μόνο σε ΜΜΜ το ζητάνε αν κάνεις χρήση μειωμένου εισιτηρίου ή για καμιά φοιτητική προσφορά όπως γράφτηκε, πουθενά αλλού δε μετράει εκτός πανεπιστημίου.

Επικυρώσεις παίζει να μην δεχτούν (βάσει νόμου δλδ) και να σε τραβάνε και πάλι, γιατί η επικύρωση είναι για άλλη δουλειά. Βέβαια από το τίποτα καλό είναι να έχεις έστω αυτό μαζί σου αλλά είναι καθαρά που θα πέσεις...

Άλλο ισοδύναμο έγγραφο ταυτοπροσωπίας που φυσικά δέχονται είναι το Ελληνικό διαβατήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...