Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω τίποτα, μόνο ότι της μπήκαν στην τράπεζα την Παρασκευή και σήμερα τα πήρε
sakaflias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τι μηνυμα σου βγαζει; Ξαναμπες παλι στην αιτηση, και πατα την εκτυπωση (ωστε να φτιαξει το pdf) και κοιτα σε τι σταδιο βρισκεται η αιτηση. Ειχες δικιο.....ετσι επρεπε να κανω....δυστυχως δεν πηρα τιποτα...!!!
alexdjx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδια, εχω κανει 2 φορες αιτηση για το μερισμα, και τις 2 φορες λεει ενδεικτικο αποδοχη αλλα μενει εκει και δεν προχωραει. Ειμαι παντρεμενος, με εισοδημα 4500 ευρω το χρονο, κι εχω κανει εγω μονο αιτηση φυσικα. Το προβλημα ειναι οτι στην αιτηση δεν μπορω να δηλωσω εγγαμος γιατι λεει δεν εχουν βρεθει τα στοιχεια της συζηγου κι ετσι αναγκαστικα δηλωνω αγαμος. Τι μπορει να εχει συμβει;
pournaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδια, εχω κανει 2 φορες αιτηση για το μερισμα, και τις 2 φορες λεει ενδεικτικο αποδοχη αλλα μενει εκει και δεν προχωραει. Ειμαι παντρεμενος, με εισοδημα 4500 ευρω το χρονο, κι εχω κανει εγω μονο αιτηση φυσικα. Το προβλημα ειναι οτι στην αιτηση δεν μπορω να δηλωσω εγγαμος γιατι λεει δεν εχουν βρεθει τα στοιχεια της συζηγου κι ετσι αναγκαστικα δηλωνω αγαμος. Τι μπορει να εχει συμβει; Ποσο καιρο εισαι παντρεμενος; Στην περσινη δηλωση (για το εισοδημα του 2012) δηλωσες τα στοιχεια της συζυγου;
rezoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εκανα την αιτηση και δεν μου βγαζει ενδεικτικο ποσο. Σημαινει οτι δεν το δικαιουμαι?
eidikos33 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μπορεις να κανεις με την δηλωση για τα εισοδηματα του 13? γνωριζει κανεις;
rezoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μπορεις να κανεις με την δηλωση για τα εισοδηματα του 13? γνωριζει κανεις; Ναι μπορεις, θα ξερεις ομως μετα τις 31 ιουλιου, αμα δεις το γραφει και στην φωτογραφια που εχω ανεβασει εγω επανω απο την αιτηση που εκανα εγω. Ομως εγω εκανα γιατι συμφωνα με τα κριτηρια το δικαιουμαι και με τα εισοδηματα του 2012
eidikos33 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 δηλωση θα κανω την αλλη βδομαδα μεχρι 31 ιουνη ειναι η προθεσμια για το κοινωνικο μερισμα;
rezoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 δηλωση θα κανω την αλλη βδομαδα μεχρι 31 ιουνη ειναι η προθεσμια για το κοινωνικο μερισμα; Aπο ξερω ναι, μεχρι 31 ιουνιου ειναι και για το κοινωνικο μερισμα η προθεσμια. Επειδη μαλλον θα χαθει το δικο μου ερωτημα, εκανα αιτηση για το κοινωνικο μερισμα και δεν μου εβγαλε ενδεικτικο ποσο. Διαβαζω εδω οτι σε οσους το δικαιουνταν εβγαλε ενδεικτικο ποσο, εμενα δεν μου λεει κατι τετοιο, ουτε ομως λεει οτι την απορριπτουν. Αλλαξε μηπως ο τροπος απαντησης? Θεωρητικα το δικαιουμαι το κοινωνικο μερισμα. Μου βγαζει αυτο
pournaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Οι τελευταιες αιτησεις θα ελεγχθουν και βαση της τελευταιας δηλωσης (που κανουμε μεχρι 30, δεν εχει 31 ο Ιουνιος). Οποτε, αναμονη.
christos_0b Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Οπα , δηλαδη οποιος το πηρε μεχρι τωρα το πηρε με την δηλωση του οικ. ετους 2013 , ενω οσοι κανουν τον ιουνιο θα κανουν με την δηλωση του οικ. ετους 2014? Ειναι ξεχωριστες περιπτωσεις , η απλα διασταυρουνουν τα στοιχεια του 13/14 για να δουν αν εισαι οντως ακομα μεσα στα κριτηρια η βρηκες δουλεια(εχεις μεγαλυτερο εσοδημα πλεον) μεσα στο 13 (οικ. ετος 14) και δεν το δικαιουσαι πλεον ?
rezoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Οι τελευταιες αιτησεις θα ελεγχθουν και βαση της τελευταιας δηλωσης (που κανουμε μεχρι 30, δεν εχει 31 ο Ιουνιος). Οποτε, αναμονη. Καταλαβα, ευχαριστω! Οπα , δηλαδη οποιος το πηρε μεχρι τωρα το πηρε με την δηλωση του οικ. ετους 2013 , ενω οσοι κανουν τον ιουνιο θα κανουν με την δηλωση του οικ. ετους 2014? Ειναι ξεχωριστες περιπτωσεις , η απλα διασταυρουνουν τα στοιχεια του 13/14 για να δουν αν εισαι οντως ακομα μεσα στα κριτηρια η βρηκες δουλεια(εχεις μεγαλυτερο εσοδημα πλεον) μεσα στο 13 (οικ. ετος 14) και δεν το δικαιουσαι πλεον ? Οχι με την δηλωση του 2013 παει, απλα σε οσους τους βγηκε απορριπτικο με την δηλωση του 2013, μετα τις 30 Ιουνιου θα τους εξετασουν τις αιτησεις λαμβανοντας υποψη τις δηλωσεις του 2014...και αναλογα με το τι εχει περισσεψει και αν εχει περισσεψει, θα δωσουν.
shine Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η μάνα μου είναι χήρα και δήλωσε πέρυσι σαν εισόδημα 7800€ (σύνταξη). Στο σπίτι μένουμε επίσης σαν φιλοξενούμενοι εγώ και ο αδελφός μου. Ενήλικες και οι 2. δικαιούται η μάνα μου το μέρισμα; το όριο βλέπω είναι 7050€. το γεγονός όμως ότι υπάρχουν άλλοι 2 φιλοξενούμενοι βοηθάει καθόλου; από ακίνητη περιουσία θεωρείστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. να υποθέσω ότι ο αδελφός μου ή εγώ, παρόλο που εισοδηματικά είμαστε κάτω από το όριο δε δικαιούμαστε λόγο του ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. σωστά;
rezoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η μάνα μου είναι χήρα και δήλωσε πέρυσι σαν εισόδημα 7800€ (σύνταξη). Στο σπίτι μένουμε επίσης σαν φιλοξενούμενοι εγώ και ο αδελφός μου. Ενήλικες και οι 2. δικαιούται η μάνα μου το μέρισμα; το όριο βλέπω είναι 7050€. το γεγονός όμως ότι υπάρχουν άλλοι 2 φιλοξενούμενοι βοηθάει καθόλου; από ακίνητη περιουσία θεωρείστε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. να υποθέσω ότι ο αδελφός μου ή εγώ, παρόλο που εισοδηματικά είμαστε κάτω από το όριο δε δικαιούμαστε λόγο του ότι είμαστε φιλοξενούμενοι. σωστά; Nαι το δικαιουται η μητερα σου, αφου εχει εσας τους δυο σαν φιλοξενουμενους. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπαρχει κανεις που εχει κανει αιτηση μετα τις 10 του μηνα και να εχει παρει απαντηση αν το δικαιουται η οχι απο το συστημα? Και αν ναι, που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα