Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχα καλά αρχίσανε τα αστειάκια στα threads του zoran  :-D

Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... με ενδιαφέρει περισσότερο για την απομάκρυνσή τους από τα μαρούλια μου και επειδή έχω δεί κάτι λύσεις με καυτερές πιπεριές φοβάμαι να τα ψεκάσω με αυτές μην αλλάξει η γεύση τους!

Eπίσης να ρωτήσω, λύσεις για τη θανάτωσή τους με φυσικά μέσα υπάρχουν;

Δημοσ.

Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... με ενδιαφέρει περισσότερο για την απομάκρυνσή τους από τα μαρούλια μου και επειδή έχω δεί κάτι λύσεις με καυτερές πιπεριές φοβάμαι να τα ψεκάσω με αυτές μην αλλάξει η γεύση τους!

Ψεκασε και μετα ποσταρε στο νημα της μαγειρικης.Μπορει να γινουν γκουρμε τα μαρουλια που ξερεις  :rolleyes: 

Αεροβόλο.

Προστάτευσε τα μαρούλια σου με πυκνό δίχτυ.

Σωστος !

Αρα εχουμε και λεμε

1

2.images?q=tbn:ANd9GcT3gMmiVCEW3zQaJd5Rt_e

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  • Αιθέριο έλαιο από δυόσμο
  • Γάλα
  • Κανέλα 
  • Μουστάρδα
  • Μίγμα μελιού
  • Ξύδι
  • Πιπέρι
  • Πράσινο σαπούνι

Δοκίμασε κάποιο από τα παραπάνω

Δημοσ.

• Αιθέριο έλαιο από δυόσμο
  • Γάλα
  • Κανέλα 
  • Μουστάρδα
  • Μίγμα μελιού
  • Ξύδι
  • Πιπέρι
  • Πράσινο σαπούνι

Δοκίμασε κάποιο από τα παραπάνω

Πες μου περισσότερα για τα παραπάνω, πως προκύπτουν; Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά και με τι αποτελέσματα;

Δημοσ.

Στα μαρουλια εμένα πήγαιναν μόνο σαλιγκάρια.

Για ακριβές δεν έχω ακούσει ποτέ.

Για τα σαλιγκάρια έβγαζα στάχτη γύρω γύρω αλλά όταν βρέχει πρέπει να ξανά βάζεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το γάλα, αλλα τραβάει τα φίδια. Δε μου μοιάζει για λύση...

Τα φίδια δεν πίνουν γάλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου περισσότερα για τα παραπάνω, πως προκύπτουν; Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά και με τι αποτελέσματα;

Διαλύοντας τα σε νερό (όχι όλα μαζί :P ) και ψεκάζοντας την περιοχή που έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το γάλα, αλλα τραβάει τα φίδια. Δε μου μοιάζει για λύση...

Γιατί όχι; Τα φίδια θα φάνε τις ακρίδες και το πρόβλημα τού παρόντος topic θα λυθεί (ή, έστω, θα περιοριστεί...)

Μετά, αν χρειαστεί, θα συνεχίσουμε στο νέο: «Φυσικοί τρόποι για την καταπολέμηση των φιδιών»...

• Like 5
Δημοσ.

Στη συνταγή που προαναφέρθηκε καλύτερα βγάλε τα αιθέρια ελαια και το μέλι γιατί αν τα βάλεις ... καλύτερα συμφέρει να αγοράζεις έτοιμα βιολογικά μαρούλια.

Η μόνη πρακτική και long term αποτελεσματική λύση ειναι το ψιλό δίχτυ αλλά και πάλι δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...