zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Τι φυσικοί τρόποι (χωρίς χρήση φαρμάκων), υπάρχουν για την καταπολέμιση των ακρίδων;
zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 χαχα καλά αρχίσανε τα αστειάκια στα threads του zoran Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... με ενδιαφέρει περισσότερο για την απομάκρυνσή τους από τα μαρούλια μου και επειδή έχω δεί κάτι λύσεις με καυτερές πιπεριές φοβάμαι να τα ψεκάσω με αυτές μην αλλάξει η γεύση τους! Eπίσης να ρωτήσω, λύσεις για τη θανάτωσή τους με φυσικά μέσα υπάρχουν;
Flexeril Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Αεροβόλο. Προστάτευσε τα μαρούλια σου με πυκνό δίχτυ.
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Λοιπόν πίσω στο θέμα μας... με ενδιαφέρει περισσότερο για την απομάκρυνσή τους από τα μαρούλια μου και επειδή έχω δεί κάτι λύσεις με καυτερές πιπεριές φοβάμαι να τα ψεκάσω με αυτές μην αλλάξει η γεύση τους! Ψεκασε και μετα ποσταρε στο νημα της μαγειρικης.Μπορει να γινουν γκουρμε τα μαρουλια που ξερεις Αεροβόλο. Προστάτευσε τα μαρούλια σου με πυκνό δίχτυ. Σωστος ! Αρα εχουμε και λεμε 1 2.
Johny Q Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αιθέριο έλαιο από δυόσμο Γάλα Κανέλα Μουστάρδα Μίγμα μελιού Ξύδι Πιπέρι Πράσινο σαπούνι Δοκίμασε κάποιο από τα παραπάνω
gamanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το γάλα, αλλα τραβάει τα φίδια. Δε μου μοιάζει για λύση... 1
zoranb Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αιθέριο έλαιο από δυόσμο Γάλα Κανέλα Μουστάρδα Μίγμα μελιού Ξύδι Πιπέρι Πράσινο σαπούνι Δοκίμασε κάποιο από τα παραπάνω Πες μου περισσότερα για τα παραπάνω, πως προκύπτουν; Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά και με τι αποτελέσματα;
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στα μαρουλια εμένα πήγαιναν μόνο σαλιγκάρια. Για ακριβές δεν έχω ακούσει ποτέ. Για τα σαλιγκάρια έβγαζα στάχτη γύρω γύρω αλλά όταν βρέχει πρέπει να ξανά βάζεις.
Cryptic Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το γάλα, αλλα τραβάει τα φίδια. Δε μου μοιάζει για λύση... Τα φίδια δεν πίνουν γάλα. 1
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ασε τα πειράματα... Karate θα βάλεις... Τα φίδια δεν πίνουν γάλα. κι ομως πίνουν... 2
Johny Q Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πες μου περισσότερα για τα παραπάνω, πως προκύπτουν; Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά και με τι αποτελέσματα; Διαλύοντας τα σε νερό (όχι όλα μαζί ) και ψεκάζοντας την περιοχή που έχεις πρόβλημα.
deesnider Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το γάλα, αλλα τραβάει τα φίδια. Δε μου μοιάζει για λύση... Γιατί όχι; Τα φίδια θα φάνε τις ακρίδες και το πρόβλημα τού παρόντος topic θα λυθεί (ή, έστω, θα περιοριστεί...) Μετά, αν χρειαστεί, θα συνεχίσουμε στο νέο: «Φυσικοί τρόποι για την καταπολέμηση των φιδιών»... 5
arc Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στη συνταγή που προαναφέρθηκε καλύτερα βγάλε τα αιθέρια ελαια και το μέλι γιατί αν τα βάλεις ... καλύτερα συμφέρει να αγοράζεις έτοιμα βιολογικά μαρούλια. Η μόνη πρακτική και long term αποτελεσματική λύση ειναι το ψιλό δίχτυ αλλά και πάλι δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα