Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαξε να βρεις ακρη με χορτοφαγο. Που αν τους κοβαμε τα ζυμαρικα και τα γλυκα (τα οποια φτασαμε να κατεχουμε επειδη ο ανθρωπος εφαγε κρεας για να στυλωθει και να προχωρησει η ανθρωποτητα), θα σου ελεγα εγω ποσοι θα ηταν χορτοφαγοι. Και δεν βρισκω πουθενα το κακο να ειναι καποιος χορτοφαγος. Το προβλημα ειναι οτι πολλοι ειναι πρηξαρχιδιδες λες και τους υποχρεωσε κανεις να φανε κρεας με το ζορι.

Και λουτρινο κουκλακι να σουβλιζαμε παλι κατι θα εβρισκαν να πουν. Ενεργοποιουνται εμφυτα ενστικτα στοργης σε ζουζουνιαρικα ματακια. That s all.

• Like 7
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το rib eye που έφαγα εγώ γ@μαγε, είχα και 50 μέρες να φάω κόκκινο κρέας... Κατσίκια και αρνιά από μια μπουκιά και του χρόνου πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχέση έχει αν είναι άκακο με το αν το τρώμε? Δηλαδή ποιό από τα παρακάτω δεν είναι "άκακο"βκαι άρα μπορουμε να το τρώμε ...

- Γουρουνι

- Κότα

- Λαγος

- Αγελάδα

Ποιά ζώα είναι "κακά" για να ξέρουμε τι να τρώμε?

Το γεγονός οτι τρολλάρει δε σου πέρασε απ' το μυαλό ας πούμε? B)

• Like 1
Δημοσ.

1. Τι σχέση έχει αν είναι άκακο με το αν το τρώμε? Δηλαδή ποιό από τα παρακάτω δεν είναι "άκακο"βκαι άρα μπορουμε να το τρώμε ...

- Γουρουνι

- Κότα

- Λαγος

- Αγελάδα

Είστε ψιλοανενημέρωτος κύριε...

• Like 2
Δημοσ.

Το γεγονός οτι τρολλάρει δε σου πέρασε απ' το μυαλό ας πούμε? B)

Και τι τρολλια εε? Στα πρωτα δευτερα πηγα να ψαρωσω αλλα παλι καλα. Απο οτι φαινεται καποιο ψαρακι τσιμπησε. Του χρονου θα ψηνω καρχαρια στη σουβλα.  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Είστε ψιλοανενημέρωτος κύριε...

Aμ το προβατο , ποιος ειπε οτι ειναι τοσο αθωο οσο φαινεται..

Το χειροτερο ειναι που τρωνε για πρωινο αρνι/κατσικι και τζατζικι , στις 8 στις 9 το πρωι.Ελεος ρε φιλε, περιμενε να ανοιξει τουλαχιστον το ματι σου, να παει..10 οπως εκανα εγω  :P 

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι σε οσους βρωμαει το αρνι το εχουν πλυνει/λεμονισει και ολα τα σχετικα πρωτα;

Τα πάντα. Φεύγει η μπόχα απ'την μασχάλη αν βάλεις ένα κιλό αποσμητικό;

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε να βρεις ακρη με χορτοφαγο. Που αν τους κοβαμε τα ζυμαρικα και τα γλυκα (τα οποια φτασαμε να κατεχουμε επειδη ο ανθρωπος εφαγε κρεας για να στυλωθει και να προχωρησει η ανθρωποτητα), θα σου ελεγα εγω ποσοι θα ηταν χορτοφαγοι. Και δεν βρισκω πουθενα το κακο να ειναι καποιος χορτοφαγος. Το προβλημα ειναι οτι πολλοι ειναι πρηξαρχιδιδες λες και τους υποχρεωσε κανεις να φανε κρεας με το ζορι.

Και λουτρινο κουκλακι να σουβλιζαμε παλι κατι θα εβρισκαν να πουν. Ενεργοποιουνται εμφυτα ενστικτα στοργης σε ζουζουνιαρικα ματακια. That s all.

Φίλε θέμα μόρφωσης είναι και πολιτισμού.  

Εγώ τρώω κανονική μερίδα όπως είπα και παραπάνω, γιατί τρέχεις να με προσβάλλεις, είσαι πυροβολημένος;

Δημοσ.

1. Τι σχέση έχει αν είναι άκακο με το αν το τρώμε? Δηλαδή ποιό από τα παρακάτω δεν είναι "άκακο"βκαι άρα μπορουμε να το τρώμε ...

- Γουρουνι

- Κότα

- Λαγος

- Αγελάδα

Μέχρι και το λαγό, καλά το πήγαινες...αλλά η αγελάδα; Μόνο που σε καρφώνει μ' εκείνο το «μετά από μια θάλασσα ξίδια κι ένα λιβάδι τρίφυλλα» μπλαζέ βλέμμα, καταλαβαίνεις με τι παλιοχαρακτήρα έχεις να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πάντα. Φεύγει η μπόχα απ'την μασχάλη αν βάλεις ένα κιλό αποσμητικό;

Ενταξει, γουστα ειναι αυτα, κι εγω εχει τυχει αλλου να φαω κρεας που μυριζει καπως. Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω το κοκορετσι ουτε να το μυρισω δεν μπορω. Βεβαια χαιρομαι που χορταινουν οι υπολοιποι με το κοκορετσι και μενει περισσοτερο αρνι για μενα.

Εν τω μεταξυ τωρα ψηνουμε το 2ο επειδη εγινε μια λαθος συνεννοηση και μας εμεινε ενα αρνακι. Λουκουμι φαινεται κι αυτο, βλεπω να το ξεκοκκαλιζουμε στη σουβλα. Σλουρπ!

Υγ. Κατω το κοκορετσι, ζητω το κοντοσουβλι.

Δημοσ.

Μία αναμνηστική φωτογραφία πριν πάει στην σούβλα.Για να το θυμόμαστε πόσο όμορφο νοστιμο ήταν κάποτε.

fixed  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...