theef Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παίδιά και χρόνια πολλά! Έχω ένα εξωτερικό δίσκο wd 1ΤΒ λιγότερο απο ένα χρόνο και τον έχω φορτώσει ούτε μέχρι τη μέση (λίγο πιο κάτω) και μου ζητάει διαμόρφωση πριν από τη χρήση (το κλασικό μήνυμα που εμφανίζεται και στα στικάκια). Ο δίσκος δεν έχει υποστεί κακή χρήση ούτε στο ελάχιστο, δεν έχει χτυπηθεί, και του κάνω πάντα ασφαλής κατάργηση. Τι να κάνω? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χάσω τα αρχεία μου!
Euclides Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεξί κλίκ στον δίσκο, >properties>tools>check now Κάνε αυτό και δες αν συνεχίζει να ζητά διαμόρφωση.
άδικος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-r281
theef Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παιδιά, δεν γίνεται τίποτα δεν μπορώ να ακουμπήσω με τίποτα το δίσκο μου. Ότι πρόγραμμα προσπάθησα για να δω τι συμβαίνει μου το κολλάει. Δοκίμασα και το TESTDISK και το GetDataBack αλλά δεν κάνουν τίποτα, κολλάνε.
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μπορεί κάτι να έπαθε η θήκη,αν μπορείς βγάλτον και δοκίμασε τον σαν εσωτερικό.
theef Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τουλάχιστον τον βλέπουν κανονικά τα ubuntu! Μου έφυγε το άγχος Τα windows φταίνε, τι να κάνω?
theef Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πως, που? Δεν έχω 500gb ελεύθερα κάπου... Αν τον πάω σε τεχνικό θα μου στοιχίσει? Κολλάει όλο το pc, αν το ξεκινήσω χωρίς το δίσκο πάει κανονικά. Δοκίμασα και σε άλλο windows pc αλλά κάνει το ίδιο ακριβώς, κολλάει τα πάντα!
άδικος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τουλάχιστον τον βλέπουν κανονικά τα ubuntu! Μου έφυγε το άγχος Τα windows φταίνε, τι να κάνω? Καλησπέρα παίδιά και χρόνια πολλά! Έχω ένα εξωτερικό δίσκο wd 1ΤΒ λιγότερο απο ένα χρόνο και τον έχω φορτώσει ούτε μέχρι τη μέση (λίγο πιο κάτω) και μου ζητάει διαμόρφωση πριν από τη χρήση (το κλασικό μήνυμα που εμφανίζεται και στα στικάκια). Ο δίσκος δεν έχει υποστεί κακή χρήση ούτε στο ελάχιστο, δεν έχει χτυπηθεί, και του κάνω πάντα ασφαλής κατάργηση. Τι να κάνω? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χάσω τα αρχεία μου! Πως, που? Δεν έχω 500gb ελεύθερα κάπου... Να σου βρούμε εμείς το χώρο κομματάκι δύσκολο. Λες πως δε θέλεις να χάσεις με τίποτα τα αρχεία σου, τη λύση για να διαβάσεις το δίσκο την έχεις βρει, τι άλλο περιμένεις να σου προτείνουν από το φόρουμ; 2
theef Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Τελικά μπορώ να έρθω σε επαφή με το δίσκο με το minitool partition wizard. Έκανα partition recovery αλλά δεν δούλεψε, τώρα κάνω surface test. Το rebuild mbr τι είναι ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα