xroninew Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλησπερα στο φορουμ. Πριν απο 1 χρόνο περίπου άνοιξα λογαριασμό στην Εθνική και μου έκδοσαν βιβλιάριο πελάτη. Εχθές όμως το βράδυ μου έκλεψαν το πορτοφόλι στο σύνταγμα , και μέσα είχα το βιβλιάριο μου. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα μου , μπορώ μόνο με ταυτότητα να κάνω ανάληψη απο ταμείο τα λεφτα που έχουν μείνει μέσα ?? Σας ευχαριστώ , βρε παιδιά...
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αφού πας και κάνεις υπεύθυνη δήλωση για την απώλεια , ναι μπορείς.
palawiaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ας πούμε ότι εγώ βρήκα ένα πορτοφόλι με ταυτότητα και βιβλιάριο μέσα.Έτσι εύκολα θα πάω να τα βγάλω;Δεν νομίζω. Σίγουρα θα έχει κάποια διαδικασία που δεν γνωρίζω.Αλλά πρώτα θα πήγαινα να δηλώσω απώλεια πριν την ανάληψη.
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δηλωσε απωλεια στο γραφειο που θα σου πουν.δεν μπορεις να κανεις αναληψη μονο με ταυτοτητα.θα σου βγαλουν καινουργιο και θα πας ταμειο μετα να κανεις αναληψη με ταυτοτητα και το νεο βιβλιαριο σου.φιλος επαθε το ιδιο ακριβως πριν 20 μερες και πηγε να κανει αναληψη και του ειπαν ταυτοτητα και βιβλιαριο.αν το εχασες η δεν το εχεις σου ξαναβγαζουν ενα μπαμ μπαμ και κανεις μετα οτι ενεργεια θες.
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν δεν έχει δηλωθεί απώλεια και ο ταμίας δεν προσέξει την αναντιστοιχία με την φωτογραφία , τότε θα τα πάρεις, Υπάρχει όμως και ηλεκτρονικό υπόδειγμα υπογραφής, δεν ξέρω όμως κατά πόσο ελέγχεται σ' όλες τις συναλλαγές.
pho Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 <p>Καλησπερα στο φορουμ.</p> <p>Πριν απο 1 χρόνο περίπου άνοιξα λογαριασμό στην Εθνική</p> <p>και μου έκδοσαν βιβλιάριο πελάτη. Εχθές όμως το βράδυ</p> <p>μου έκλεψαν το πορτοφόλι στο σύνταγμα , και μέσα είχα</p> <p>το βιβλιάριο μου.</p> <p> </p> <p>Ο λογαριασμός είναι στο όνομα μου , μπορώ μόνο</p> <p>με ταυτότητα να κάνω ανάληψη απο ταμείο τα λεφτα</p> <p>που έχουν μείνει μέσα ??</p> <p> </p> <p>Σας ευχαριστώ , βρε παιδιά...</p> Μόνο με ταυτότητα ρε φίλε πας στην τράπεζα και κάνεις ανάληψη. Σου βρίσκουν και τον αριθμό λογαριασμού και τέλος ... Sent from my iPhone using Insomnia 3
sphinxgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ¨οπως είπε ο απο πάνω. Για μεγαλύτερη ευκολία φτιάξε νέο λογαριασμό και βάλτα εκεί
paylidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δηλωσε απωλεια στο γραφειο που θα σου πουν.δεν μπορεις να κανεις αναληψη μονο με ταυτοτητα.θα σου βγαλουν καινουργιο και θα πας ταμειο μετα να κανεις αναληψη με ταυτοτητα και το νεο βιβλιαριο σου.φιλος επαθε το ιδιο ακριβως πριν 20 μερες και πηγε να κανει αναληψη και του ειπαν ταυτοτητα και βιβλιαριο.αν το εχασες η δεν το εχεις σου ξαναβγαζουν ενα μπαμ μπαμ και κανεις μετα οτι ενεργεια θες. Φυσικά και μπορεί να κάνει αναληψη μονο με ταυτότητα, αρκεί να ειναι αυτή που ειναι δηλωμένη στο λογαριασμό... (ΑΧΒ φαίνεται σα συναλλαγη) 1
DrLo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ας πούμε ότι εγώ βρήκα ένα πορτοφόλι με ταυτότητα και βιβλιάριο μέσα.Έτσι εύκολα θα πάω να τα βγάλω;Δεν νομίζω. Αν μοιάζεις στηνφωτογραφία δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα να τα σηκώσεις.
sphinxgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η ταυτοτητα μπορεί να είναι 15 χρόνων. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος αν η ταυτότητα έχει φωτό εφήβου και πάει να κάνει ανάληψη 30άρης
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ας πούμε ότι εγώ βρήκα ένα πορτοφόλι με ταυτότητα και βιβλιάριο μέσα.Έτσι εύκολα θα πάω να τα βγάλω;Δεν νομίζω. Σίγουρα θα έχει κάποια διαδικασία που δεν γνωρίζω.Αλλά πρώτα θα πήγαινα να δηλώσω απώλεια πριν την ανάληψη. Αν βρεις ένα πορτοφόλι με βιβλιάριο και ταυτότητα μέσα, ίσως και να τα καταφέρεις να σηκώσεις λεφτά. Αν μοιάζεις αρκετά με τη φωτό στην ταυτότητα ή αν ο ταμίας δεν σε κοιτάξει καν. Και εφόσον βέβαια αυτός που τα έχασε δεν έχει προλάβει να δηλώσει την απώλεια στην τράπεζα ώστε να μπλοκάρει αυτή την ταυτότητα ή και τον ίδιο το λογαριασμό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η ερώτηση σου είναι εντελώς υποθετική, ο ts έγραψε ότι κλάπηκε ΜΟΝΟ το βιβλιάριο, την ταυτότητα την έχει. Επίσης αν δεν ξέρετε μην γράφετε ότι νάναι, μπορείς να κάνεις κανονικά ανάληψη χωρίς βιβλιάριο. 2
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η ταυτοτητα μπορεί να είναι 15 χρόνων. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος αν η ταυτότητα έχει φωτό εφήβου και πάει να κάνει ανάληψη 30άρης Δεν ασχολείται με την ταυτότητα όμως σε ρωτάει προσωπικά στοιχεία όπως το νούμερο που έχεις δηλώσει στα χαρτιά τους και διεύθυνση. -έχει τύχει μαι φορά να είμαι αθήνα και να χρειαστώ παραπανω λεφτά από την ημερήσια ανάληψη,και πήγα με την κάρτα και ταυτότητα και μου ζήτησαν διεύθυνση και τηλέφωνο-.
N3k21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ας πούμε ότι εγώ βρήκα ένα πορτοφόλι με ταυτότητα και βιβλιάριο μέσα.Έτσι εύκολα θα πάω να τα βγάλω;Δεν νομίζω. Σίγουρα θα έχει κάποια διαδικασία που δεν γνωρίζω.Αλλά πρώτα θα πήγαινα να δηλώσω απώλεια πριν την ανάληψη. Δυστυχώς παίζουν και κουλά ενδεχόμενα. Έχω σηκώσει λεφτά από λογαριασμό μου, χωρίς να δείξω ταυτότητα, χωρίς να μου ζητηθεί καν. Προφανώς όλο αυτό το σκηνικό είναι παράτυπο/παράνομο, έλα όμως που έγινε. Αρκεί να πέσεις σε ώρα αιχμής και βαριεστημένο υπάλληλο... Οπότε TS, κάνε οπωσδήποτε τις απαραίτητες ενέργειες (δήλωση απώλειας, έκδοση νέου βιβλιαρίου κ.λ.π), για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Φυσικά και μπορεί να κάνει αναληψη μονο με ταυτότητα, αρκεί να ειναι αυτή που ειναι δηλωμένη στο λογαριασμό... (ΑΧΒ φαίνεται σα συναλλαγη) o κολλητος μου που ειχε παρομοια ιστορια με το παλικαρι πηγε και του εριξαν ακυρο και ειπαν πρωτα βγαλτε ενα βιβλιαριο και με την ταυτοτητα μαζι κανουμε οτι αναληψη θελεται. ( εθνικη τραπεζα κορυδαλλου) τωρα δεν ξερω αν εχει η καθε εθνικη δικη της πολιτκη σε αυτο το θεμα η ειχε κολληματα η υπαλληλος...τι να πεις...
paylidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 o κολλητος μου που ειχε παρομοια ιστορια με το παλικαρι πηγε και του εριξαν ακυρο και ειπαν πρωτα βγαλτε ενα βιβλιαριο και με την ταυτοτητα μαζι κανουμε οτι αναληψη θελεται. ( εθνικη τραπεζα κορυδαλλου) τωρα δεν ξερω αν εχει η καθε εθνικη δικη της πολιτκη σε αυτο το θεμα η ειχε κολληματα η υπαλληλος...τι να πεις... κολλημα του υπαλλήλου ήταν... Εγω ως φοιτητής επι χρόνια εβγαζα πολλές φορές χωρίς βιβλιάριο (δεν ήταν πολύ διαδεδομένη η καρτα αναληψης για ενα διάστημα). Μέχρι και πρόσφατα (2013) που ετυχε να θελω να κανω συναλλαγη χωρις βιβλιάριο δεν ειχα θεμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα