UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγω πάλι ενώ έχω κόψει εδώ και καιρό legends και arrow (ειδικά το arrow το έβλεπα φανατικά στην αρχή αλλά μετά ξενέρωσα) το flash συνεχίζει να με κρατάει. Να αρχίσεις το legends. Έχει γίνει πολύ μάχιμο.. 1
overpower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μεσα στο χρονικο διαστημα για να πεσει το Pancake εκανε τοσα πολλα πραγματα. Για να δουμε ποσα επεισοδια θα τους παρει για να φαει και παλι σφαιρια ή whatever επειδη δεν ηταν αρκετα γρηγορος.
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια το κολπο ειναι απλο και ευκολο για να μπορει καποιος να βλεπει την σειρα σχετικα ανετα. Να ριξει στον πατο τις οποιες προσδοκιες εχει για την σειρα. Στο Imdb τα 2 καινουργια επεισοδια ειναι στον πατο απο πλευρας βαθμολογιων http://www.imdb.com/title/tt3107288/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm 1
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Απο περυσι έχει χαλασει. Θα πάρει ακομα ενα δυο επεισόδια παράταση και μετα αν δεν βελτιωθεί το βλεπω για κατάργηση εκ μέρους μου.
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απ ότι είδα, το επόμενο επεισόδιο πρέπει να είναι κ αυτό σαπίλα.. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως.. Κάτι πήρε το μάτι μου
patrickdrd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 χαχα παρατηστε το μωρε, κι εγω τα εχω τα επεισοδια στην ακρη (τα 2 πρωτα),αλλα με οσα διαβαζω, ημουνα που ημουνα ξενερωμενος, δεν με βλεπω να τα βλεπω, θα σταματησω μαλιστα και την συγκομιδη σιγα-σιγα, εχει/εχω τοσα πραγματα να δειτε/δω, γιατι να δουμε μια μπουρδα που την βαρεθηκαμε και δεν μας αρεσει πια; μαζοχες δεν ειμαστε θελω να πιστευω, γεια σου φλασακο
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 χαχα παρατηστε το μωρε, κι εγω τα εχω τα επεισοδια στην ακρη (τα 2 πρωτα), αλλα με οσα διαβαζω, ημουνα που ημουνα ξενερωμενος, δεν με βλεπω να τα βλεπω, θα σταματησω μαλιστα και την συγκομιδη σιγα-σιγα, εχει/εχω τοσα πραγματα να δειτε/δω, γιατι να δουμε μια μπουρδα που την βαρεθηκαμε και δεν μας αρεσει πια; μαζοχες δεν ειμαστε θελω να πιστευω, γεια σου φλασακο Οχι ρε φίλε.Είμαστε από τους πιο παλιούς fans της σειράς. Και σιγά τι άλλο έχει να δεις. Αντε ένα star trek και ένα designated survivor.
patrickdrd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 γιατι εγω καινουργιος ειμαι; απ την day1 το επεισοδιο της εβδομαδας την ιδια μερα, ξημερωματα αμερικα, βραδυ εδω, αλλα ετσι που κατηντησε τι να δω μωρε; δεν το αντεχω αλλο πραγματικα
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Φταιει το δικτυο σ αυτες τις περιπτωσεις.. Σειρα υπερ ηρωων την κανουν οικογενειακες ιστοριες
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Φταιει το δικτυο σ αυτες τις περιπτωσεις.. Σειρα υπερ ηρωων την κανουν οικογενειακες ιστοριες Αφου το ειχε παραπονο η Iris που ο barry την παρατησε για να παει στο speedforce και δεν την σκεφτηκε την γυναικα του... Το οτι αν δεν πηγαινε,θα καταστρεφοταν ολη η πολη δεν πειραζει λεπτομερειες... 2
ny_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Η σειρά θα γίνει καλύτερη μόνο αν τα τινάξει η αρις, απορώ γιατί την κρατάνε μέσα; Άχρηστος ρόλος, άσχημη και ατάλαντη αυτή,ε πρέπει να τα "έχει" καλά με τους producers του cw δεν εξηγείται αλλιώς.
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ένα level up και στον villain της το αναγνωρίζω πάντως..
Pansar24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτη η Iris εχει γινει ακομα πιο σπαστικια και απο την felicity.Παρολο που βλεπω ενα ενδιαφερον στον βασικο villain της σεζον,τα μεχρι τωρα επεισοδια ειναι απογοητευτικα κατα την αποψη μου 1
Cosmonaut21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η τρίτη σεζόν του Arrow.Βασικά,ψέματα.Μεχρι τώρα τα επεισόδια έχουν ακόμη λιγότερο ενδιαφέρον από εκείνα της τρίτης σεζόν του Arrow.Πάρα πολύ κακό γράψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα