Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η τρίτη σεζόν του Arrow.Βασικά,ψέματα.Μεχρι τώρα τα επεισόδια έχουν ακόμη λιγότερο ενδιαφέρον από εκείνα της τρίτης σεζόν του Arrow.Πάρα πολύ κακό γράψιμο.

Και τα δύο κονταροχτυπιούνται για το ποιο είναι το χειρότερο :)

Προσωπική υποκειμενική άποψη εννοείται, αλλά προτιμώ την τρίτη σεζόν του arrow από αυτό που γίνεται στο flash. Το γράψιμο ήταν όντως χάλια στο Arrow και υπήρχε ασυνέπεια σε μεγάλο βαθμό με τη μία φορά ο Oliver να σπάει στο ξύλο 15 άτομα και την άλλη φορά να τρώει ξύλο από έναν απλό τύπο σαν εμένα, επειδή απλά έτσι βόλευε το σενάριο αλλά τουλάχιστον έβλεπες μια κάποια δράση.

Το Flash, αντί για σειρά φαντασίας και δράσης, ομοιάζει Καλημέρα Ζωή, Ατίθασα νιάτα, κτλ όπου περιμένουμε όλη την ώρα να ρίξει ο Μπράντον την Κέλλυ και αφού είδαμε και αποείδαμε και την έριξε, μετά η πλοκή έγινε πώς δεν θα την χάσει από τον κακό. Ο Μπάρρυ όλη την ώρα είναι "μου φάγαν το μπιφτέκι μουυυυυυ" και κλαίγεται. Το μόνο καλό της σειράς ήταν ο χαρακτήρας των Harrison Wells (και λίγο το γλυκό πρόσωπο της Καίτλυν).

Εγώ δεν τα παράτησα για τον μόνο λόγο ότι έριξα τις προσδοκίες μου στο πάτωμα και δεν περίμενα τίποτα αξιόλογο από καμμία από τις δύο. Απλά τις βλέπω για να περνάει η ώρα όταν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και έτσι βλέπονται ευχάριστα :). Φέτος όμως δεν άντεξα άλλο το flash μετά το 2ο.

• Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη η Iris εχει γινει ακομα πιο σπαστικια και απο την felicity.Παρολο που βλεπω ενα ενδιαφερον στον βασικο villain της σεζον,τα μεχρι τωρα επεισοδια ειναι απογοητευτικα κατα την αποψη μου

Η Felicity τουλάχιστον προσφέρει πλάκα πλάκα. Η Iris εκτός απ το να μιλάει και να κλαψομουνιάζει, δεν κάνει κάτι άλλο. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατάφερα να φτάσω μέχρι το 5ο episode τελικά και με λίγο fast forward.. :P Εντάξει τι να πω πραγματικά, στην 100η φορά που άκουσα τη λέξη "φεμινισμός" δεν με πείραξε όσο το όλο cringe του επεισοδίου. Δεν ειχα θεμα με τις γυναίκες να το παίζουν ηρωίδες και να κανει στην ακρη ο flash για ενα επεισοδιο αλλα ο τροπος που γινόταν ηταν απλα αστειος.

Την κατέστρεψαν τη σειρά χωρίς επιστροφή πάντως.

Arrow δεν εχω αρχισει ακομα και το legends of tomorrow aka justice league απο τα lidl ποτέ δεν με τρελανε να πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάφερα να φτάσω μέχρι το 5ο episode τελικά και με λίγο fast forward.. :P Εντάξει τι να πω πραγματικά, στην 100η φορά που άκουσα τη λέξη "φεμινισμός" δεν με πείραξε όσο το όλο cringe του επεισοδίου. Δεν ειχα θεμα με τις γυναίκες να το παίζουν ηρωίδες και να κανει στην ακρη ο flash για ενα επεισοδιο αλλα ο τροπος που γινόταν ηταν απλα αστειος.

Την κατέστρεψαν τη σειρά χωρίς επιστροφή πάντως.

Arrow δεν εχω αρχισει ακομα και το legends of tomorrow aka justice league απο τα lidl ποτέ δεν με τρελανε να πω την αληθεια.

5ο επισοδιο 1ης σεζον;Αν ναι το εκρινες πολυ γρηγορα κατ΄εμε

Δημοσ.

5ο επισοδιο 1ης σεζον;Αν ναι το εκρινες πολυ γρηγορα κατ΄εμε

Της τελευταίας ρε παιδιά αφού λέω και το θέμα του επεισοδίου. :P

Δημοσ.

ρε παιδια απο το 7ο, πως πηγαμε στο 8ο?

τελος 7ου ειναι που πανε για γαμο, αρχη 8ου βλεπω να εχει γινει ο γαμος και να τους εχουν επιτεθει.

Μηπως κατεβασα λαθος 8ο και ειναι το 9ο?

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια απο το 7ο, πως πηγαμε στο 8ο?

τελος 7ου ειναι που πανε για γαμο, αρχη 8ου βλεπω να εχει γινει ο γαμος και να τους εχουν επιτεθει.

Μηπως κατεβασα λαθος 8ο και ειναι το 9ο?

Με τον γάμο δεν ξεκινάει το crossover; Έγινε σε άλλη από τις σειρές;

Δημοσ.

Με τον γάμο δεν ξεκινάει το crossover; Έγινε σε άλλη από τις σειρές;

εννοω οτι τα βλεπω στο κομματι "στα προηγουμενα επεισοδια"

Δημοσ.

Βλέπετε πρώτα το 8 του supergirl, μετά του Αροου, μετά του Φλας και τέλος του Λετζεντ

H εκδίκηση του CW για όσους δεν τις βλέπουν όλες  :devil: 

Δημοσ.

Βλέπετε πρώτα το 8 του supergirl, μετά του Αροου, μετά του Φλας και τέλος του Λετζεντ

Αααααα ολη η εβδομαδα παει crossover. Οποτε supergirl->flash->arrow και τελος legends

• Like 1
Δημοσ.

Αααααα ολη η εβδομαδα παει crossover. Οποτε supergirl->flash->arrow και τελος legends

Όχι.

Supergirl -> Arrow (τα έδειξαν την Δευτέρα) -> Flash -> Legends (τα έδειξαν εχθές)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...