Hal9000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δύο tweets από τον δημοφιλή λογαριασμό @evleaks, φαίνεται να επιβεβαιώνουν παλαιότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα Nexus της Google και τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.Έτσι, σύμφωνα και με τον @evleaks ο οποίος είναι γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του, η Google δεν θα κυκλοφορήσει το Nexus 6, με το προηγούμενο μοντέλο, το Nexus 5, να αποτελεί όπως φαίνεται το τελευταίο smartphone της σειράς. Με το δεύτερο του tweet, ο @evleaks έρχεται όμως να επιβεβαιώσει πληροφορίες που διέρρευσαν στις 30 Απριλίου, οι οποίες ανέφεραν ότι η Google θα εγκαινιάσει ένα νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών συσκευών με την ονομασία Silver. Οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν κάτω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα ανήκουν στην μεσαία τιμολογιακή κατηγορία αλλά στην υψηλή , με τη Google να αναλαμβάνει την προώθηση τους μέσα από μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Η Google ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με τις εκδόσεις Google Play Editions, δημοφιλών κινητών τηλεφώνων όπως τα HTC One, Galaxy S4, Xperia Z1 κ.α. Πολύ πιθανόν να μάθουμε περισσότερα γύρω από τα πλάνα της εταιρείας στο προσεχές συνέδριο Google I/O το οποίο λαμβάνει χώρα μεταξύ μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 goodbye vfm... 32
dionisisg Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 κακώς κατα την αποψη μου, το 4αρι και το 5αρι πολύ καλά για τα λεφτα τους 3
karaLRS Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Nexus 4 το μόνο κινητό που έχει κάτσει τόσο καιρό στην κατοχή μου (Δεκέμβριος του 2012) 5
Lgiannikop Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Χανουν την μεσαια κατηγορια κινητών (μεσαια σε θεμα τιμης φυσικα..) αυτοκτονικο... Μακαρι να μν ισχυει.. Η τουλαχιστον να γεμισει το κενο με κατι αλλο.. Πιο οικονομικο.. 1
lagman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 <p>ΓΙΑΤΙ;...</p>Νομίζω πως δεν τους συμφέρει να τα υποστηρίζουν για αυτό μάλλον. Sent from my iPhone using Insomnia
labrosm6375 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η αλήθεια είναι οτι παρά το γεγονός οτι το κάθε nexus είναι το καλύτερο κινητό απο την σκοπιά του value for money και παρά το οτι αποτελούν πολύ καλές συσκευές σε σχέση με της ανταγωνιστικές, δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία. Μπορεί να οφείλεται σε κακό marketing της google ή πολύ ισχυρό marketing απο την πλευρά των ανταγωνιστών (κυρίως samsung και lg). Πολύ πιθανόν να δούμε πλέον εκτός απο συσκευές υψηλής ποιότητας (και τιμής ) και μια αλλαγή στη στρατηγική του marketing απο τη google.
panoskatos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλα. Για ποιον λόγο γίνεται αυτό? Όλα τα Nexus ήταν και είναι καλά κινητά. Έχω το 3 ακόμα που είχε βγάλει η Samsung με Android 4.3 και είναι ακόμα αστέρι. 2
Shadowjump Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πλεον εγινε γνωστο το Android. Οποτε γιατι να συνεχισει να πουλαει φτηνα κινητα; 1
runk Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κρίμα. Η σειρά nexus είναι εξαιρετική τόσο στα κινητά όσο και στα tablet. Κορυφαίο hardware σε πολύ καλή τιμή και με γρήγορα updates. Τώρα το να προσπαθήσει να μπει στη high end αγορά σιγουρα δεν θα συγκινήσει τόσο κόσμο. Ευτυχώς πλέον έρχονται οι Κινέζοι της xiaomi, της Lenovo, της Huawei κλπ και θα αναλάβουν το ρόλο των nexus, έστω και χωρίς τα εξασφαλισμένα update. Τουλάχιστον μερικά θα έχουν SD. 3
Dr.Richard Axel Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλά πως κάνετε έτσι; Θα αλλάξει όνομα και θα λέγετε Silver ....Σιγά τα ωά! 4
neof1z Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Nexus 4 το μόνο κινητό που έχει κάτσει τόσο καιρό στην κατοχή μου (Δεκέμβριος του 2012) Το Nexus 5 θα είναι το μόνο κινητό που θα κάτσει καιρό στην κατοχή μου.(Αν όντος δεν βγει άλλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα