Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο tweets από τον δημοφιλή λογαριασμό @evleaks, φαίνεται να επιβεβαιώνουν παλαιότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα Nexus της Google και τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.Έτσι, σύμφωνα και με τον @evleaks ο οποίος είναι γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του, η Google δεν θα κυκλοφορήσει το Nexus 6, με το προηγούμενο μοντέλο, το Nexus 5, να αποτελεί όπως φαίνεται το τελευταίο smartphone της σειράς.

Με το δεύτερο του tweet, ο @evleaks έρχεται όμως να επιβεβαιώσει πληροφορίες που διέρρευσαν στις 30 Απριλίου, οι οποίες ανέφεραν ότι η Google θα εγκαινιάσει ένα νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών συσκευών με την ονομασία Silver. Οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν κάτω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα ανήκουν στην μεσαία τιμολογιακή κατηγορία αλλά στην υψηλή , με τη Google να αναλαμβάνει την προώθηση τους μέσα από μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία.

Η Google ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με τις εκδόσεις Google Play Editions, δημοφιλών κινητών τηλεφώνων όπως τα HTC One, Galaxy S4, Xperia Z1 κ.α. Πολύ πιθανόν να μάθουμε περισσότερα γύρω από τα πλάνα της εταιρείας στο προσεχές συνέδριο Google I/O το οποίο λαμβάνει χώρα μεταξύ μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.

Δημοσ.

Nexus 4 το μόνο κινητό που έχει κάτσει τόσο καιρό στην κατοχή μου (Δεκέμβριος του 2012)

• Like 5
Δημοσ.

Χανουν την μεσαια κατηγορια κινητών (μεσαια σε θεμα τιμης φυσικα..) αυτοκτονικο... Μακαρι να μν ισχυει.. Η τουλαχιστον να γεμισει το κενο με κατι αλλο.. Πιο οικονομικο..

• Like 1
Δημοσ.

<p>ΓΙΑΤΙ;...</p>

Νομίζω πως δεν τους συμφέρει να τα υποστηρίζουν για αυτό μάλλον.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι παρά το γεγονός οτι το κάθε nexus είναι το καλύτερο κινητό απο την σκοπιά του value for money και παρά το οτι αποτελούν πολύ καλές συσκευές σε σχέση με της ανταγωνιστικές, δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία. Μπορεί να οφείλεται σε κακό marketing της google ή πολύ ισχυρό marketing απο την πλευρά των ανταγωνιστών (κυρίως samsung και lg).

Πολύ πιθανόν να δούμε πλέον εκτός απο συσκευές υψηλής ποιότητας (και τιμής :P) και μια αλλαγή στη στρατηγική του marketing απο τη google.

Δημοσ.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλα.

Για ποιον λόγο γίνεται αυτό?

Όλα τα Nexus ήταν και είναι καλά κινητά. Έχω το 3 ακόμα που είχε βγάλει η Samsung με Android 4.3 και είναι ακόμα αστέρι.

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα. Η σειρά nexus είναι εξαιρετική τόσο στα κινητά όσο και στα tablet. Κορυφαίο hardware σε πολύ καλή τιμή και με γρήγορα updates.

Τώρα το να προσπαθήσει να μπει στη high end αγορά σιγουρα δεν θα συγκινήσει τόσο κόσμο.

Ευτυχώς πλέον έρχονται οι Κινέζοι της xiaomi, της Lenovo, της Huawei κλπ και θα αναλάβουν το ρόλο των nexus, έστω και χωρίς τα εξασφαλισμένα update. Τουλάχιστον μερικά θα έχουν SD.

• Like 3
Δημοσ.

Nexus 4 το μόνο κινητό που έχει κάτσει τόσο καιρό στην κατοχή μου (Δεκέμβριος του 2012)

Το Nexus 5 θα είναι το μόνο κινητό που θα κάτσει καιρό στην κατοχή μου.(Αν όντος δεν βγει άλλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...