agrio.imeros Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πάρε και συ ένα κριάρι να του πηδάει τις προβατίνες ...Ή θα τις πάρει ή θα γίνετε συνέταιροι στο κοπαδάκι ... 2
sifi Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πάρε και συ ένα κριάρι να του πηδάει τις προβατίνες ... Ή θα τις πάρει ή θα γίνετε συνέταιροι στο κοπαδάκι ... Μπορεί να καταλήξουμε και κουμπάροι, ε? :lol: Παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις προσπάθειες σας να βοηθήσετε! Αύριο πρέπει να πάω στην πόλη, οπότε σας αφήνω για σήμερα και συνεχίσουμε τη συζήτηση αύριο με πιο καθαρό κεφάλι, καληνύχτα!
memtsas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εγω θα σε συμβουλευα να κανεις το εξης. αφου λες οτι ειναι και αλλοι γειτονες πριζωμενοι με τον τυπο, πανε και λυνε το ζωο καθε φορα που στο φερνει εκει. αλλα κανε του και λιγη ζημια καθε φορα, δηλαδη κοψε το σχοινι, μην το ξεδενεις απλα και κανε τον κινεζο αμα σου πει τιποτα. 1-5-10, απ τη μια ευχαριστηση για σενα καθε φορα που κοβεις το σχοινι γιατι του προκαλεις βλαβη, αλλα και ησυχια γιατι θα την κανει το ζωο. αν δεν πιασει το νοημα μετα απο κανα μηνα, χαλαρα μεσα στο μεσημερι που αραζει ο τυπος με την οικογενεια του, παρε την καραμπινα σου, αδεια ομως- μη γινει καμια μλκ, και πηγαινε εξω φρενων σπιτι του και πουλα τρελα. απειλησε τον. πες του αν δε το παρεις τωρα το ζωο στην αναψα (επαναλαμβανω ομως, αδεια η καραμπινα ε). γενικα αν ο τυπος ειναι τρελος και εσυ του πουλησεις τρελα, παιζει να συνεννοηθειτε. αν ειναι σοφρων ανθρωπος και δει εσενα τρελο, θα συνετηστει και θα παρει το ζωο. κανενας δε θελει να μπλεκει με τρελους. αλλα οι τρελοι μεταξυ του συνεννοουνται.
lepaterious Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν ξέρεις όμως το όνομα ε??? Όπως το είπες φίλε, δεν του καίγεται καρφί... Μήπως σου βρίσκεται η συνταγή να τα λαμπαδιάσω όλα? Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ασφαλή συμπεράσματα για την σύσταση του. Πρέπει να λέει το διαβολοχορτο μοιάζει πολύ με βλητο πάντως και αν το φάει άνθρωπος πεθαίνει αλλα τα ζώα δεν το ακουμπάνε αλλα αυτο μέσα σε λίγο καιρό απλώνεται παντού οπότε μην έχεις κανένα αλλο θέμα με κανα κήπο εκεί και πάει κανείς πριν την ώρα του.
pavlos1908 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν ειναι απο τους βοσκους οπως φανταζομαι και κανει το κολπο με την καραμπινα, θα του την αναψει του OP χωρις πολλα πολλα ή θα του το κραταει για καποια αλλη μερα. Δεν ξερω τι απο τα 2 ειναι χειροτερο. Δεν ειναι να παιζεις με τους συγκεκριμενους "βοσκους". Σημειωση οτι κι εγω απο την Κρητη ειμαι και ζω εδω και με την φραση "βοσκος" δεν θα ελεγα οτι εννοουμε το ατομο που εχει ζωα απλα. 2
HALF EVIL Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εγω θα σε συμβουλευα να κανεις το εξης. αφου λες οτι ειναι και αλλοι γειτονες πριζωμενοι με τον τυπο, πανε και λυνε το ζωο καθε φορα που στο φερνει εκει. αλλα κανε του και λιγη ζημια καθε φορα, δηλαδη κοψε το σχοινι, μην το ξεδενεις απλα και κανε τον κινεζο αμα σου πει τιποτα. 1-5-10, απ τη μια ευχαριστηση για σενα καθε φορα που κοβεις το σχοινι γιατι του προκαλεις βλαβη, αλλα και ησυχια γιατι θα την κανει το ζωο. αν δεν πιασει το νοημα μετα απο κανα μηνα, χαλαρα μεσα στο μεσημερι που αραζει ο τυπος με την οικογενεια του, παρε την καραμπινα σου, αδεια ομως- μη γινει καμια μλκ, και πηγαινε εξω φρενων σπιτι του και πουλα τρελα. απειλησε τον. πες του αν δε το παρεις τωρα το ζωο στην αναψα (επαναλαμβανω ομως, αδεια η καραμπινα ε). γενικα αν ο τυπος ειναι τρελος και εσυ του πουλησεις τρελα, παιζει να συνεννοηθειτε. αν ειναι σοφρων ανθρωπος και δει εσενα τρελο, θα συνετηστει και θα παρει το ζωο. κανενας δε θελει να μπλεκει με τρελους. αλλα οι τρελοι μεταξυ του συνεννοουνται. Η χειρότερη συμβουλή ever. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλημέρα, έγραψα ότι χρειάζομαι τη συμβουλή σας "επειγόντως", από τη μία γιατί δεν αντέχω άλλο κι από την άλλη γιατί έχει θολώσει το μυαλό μου, είμαι και λίγο οξύθυμος και είναι πολύ πιθανό να μας δείτε στις ειδήσεις αν δεν το χειριστώ σωστά το θέμα. Πριν από μερικά χρόνια έφυγα από την πρωτεύουσα και μετακόμισα σε μία επαρχιακή κωμόπολη. Εδώ λοιπόν που μένω είναι επαρχία - αγροτική περιοχή αλλά δεν παύει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι μου να θεωρείτε αστική - κατοικημένη περιοχή. Έχω λοιπόν έναν "γείτονα" , το βάζω σε εισαγωγικά γιατί μένει 100+ μέτρα μακριά (μετρημένα με το Google Earth), ο οποίος είναι "κακός μπελάς", είναι από τα άτομα που αν ρωτήσεις εδώ τους ντόπιους θα σου πουν…"μη μπλέξεις μαζί του" ή "που πήγες κι έμπλεξες". Μεταξύ των σπιτιών μας μεσολαβεί ένα πολύ μεγάλο οικόπεδο (κάτι πάνω από 3,5 στρέμματα), το οποίο δεν ανήκει σε αυτόν και πιο πάνω σε έναν λόφο υπάρχουν πάλι αρκετές κενές εκτάσεις. Ο τύπος αυτός λοιπόν έχει μερικά πρόβατα, 5-6 στον αριθμό και από όλο αυτό τον κενό χώρο, επιλέγει να τα φέρει κάτω από το σπίτι μου, ακριβώς έξω από το παράθυρο μου. Ένα από αυτά μάλιστα, μία προβατίνα που τη δένει, όταν χάνει τα υπόλοιπα - όταν δηλαδή δεν τα βλέπει γιατί πάνε λίγο πιο πέρα, δεν σταματάει λεπτό να βελάζει. Αυτή η δουλειά όλη τη μέρα, από τις 7 το πρωί που τα φέρνει, μέχρι το απόγευμα στις 7-8 που έρχεται και τα παίρνει. Το Πάσχα δε, που της έσφαξε τα μικρά της έγινε το έλα να δεις με την προβατίνα να δίνει ρεσιτάλ. Πήγα λοιπόν κάποια στιγμή γύρο στο Πάσχα τον έπιασα και του εξήγησα το πρόβλημα. Του είπα ότι, καταλαβαίνω πως θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου αλλά προσπαθώ κι εγώ να κάνω τη δική μου και με την προβατίνα να βελάζει όλη τη μέρα μέσα στα αυτιά μου είναι αδύνατο. Τον παρακάλεσα όχι να τα πάρει τελείως αλλά να τα δένει λίγο παραπέρα – 20-30 μέτρα. Πράγματι για καμιά βδομάδα τα πρόβατα τα πήγαινε αλλού κι εγώ έκανα το σταυρό μου που ησύχασα έτσι εύκολα από δαύτα. Αυτό μέχρι ένα πρωινό - μερικές μέρες μετά, όπου έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτός ο γνώριμος αλλά παράλληλα ενοχλητικός ήχος που μου σπάει τα @&$#x?&!…και ανοίγοντας το παράθυρο…βλέπω πάλι τα πρόβατα. Κατ’ αρχήν αυτό το πράγμα δεν υποφέρεται 12 ώρες μέσα στο μυαλό σου, όχι στα αυτιά σου. Δεύτερον έχω τσατιστεί, γιατί ο μάγκας αντί να κρατήσει τα ζώα κάτω από το σπίτι του που έχει χωράφι τα φέρνει κάτω από το δικό μου. Έχει αυτός την ησυχία του και όλοι οι άλλοι να πάνε να κουρεύονται. Και τρίτων, είμαι εκτός εαυτού γιατί ενώ προσπάθησα να επιλύσω το ζήτημα ερχόμενος σε συνεννόηση μαζί του, με γράφει στα @$%#^&$ του και εξ’ ακολουθεί να κάνει αυτό ακριβώς που του ζήτησα με όμορφο τρόπο να μην κάνει. Τι να κάνω για να τα ξεφορτωθώ χωρίς να μπλέξω??? Δεν θέλω να βγάλω την οργή μου πάνω στα ζώα γιατί αυτά δεν φταίνε σε τίποτα, όπου τα πάνε πηγαίνουνε αλλά το παραδέχομαι πως πολλές φορές δεν ξέρω πως κρατιέμαι να μην τα πυροβολήσω. Τι γίνεται όμως όταν ο βοσκός είναι πιο ζώο κι από τα ζώα του??? Ο άνθρωπος είναι τελείως μουλάρι, τα ίδια ζώα και μερικές κατσίκες που κατά καιρούς φέρνει άλλες φορές πατάνε πάνω στα αυτοκίνητα για να φτάσουν τα ψηλά κλωνάρια, άλλες φορές μπαίνουν στην αυλή και τρώνε τα λουλούδια και τα κηπικά και αν του ζητήσεις τον λόγο δεν παίρνεις απάντηση. Να σημειωθεί ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει απηυδήσει, προχθές και ενώ το ημερήσιο ρεσιτάλ της προβατίνας βρισκόταν στο κρεσέντο του (3 το μεσημέρι), κατέγραφα σε βίντεο με την κάμερα μου το όλο σκηνικό. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν μπαίνει στο πλάνο ένας άλλος γείτονας, λύνει την προβατίνα και την διώχνει. Η πλάκα είναι ότι αυτό μάλλον το χρεώθηκα εγώ γιατί εγώ είχα κάνει τα παράπονα. 10 λεπτά μετά ο βοσκός την ξανά φέρνει και την δένει και πάλι στο ίδιο σημείο. Σκέφτηκα να πάω να πάρω φάρμακο από αυτό που καίει τα φυτά και δεν ξανά φυτρώνει τίποτα αλλά από τη μία, γιατί να με αναγκάσει να ρίξω φάρμακα και να τα κάνω όλα κρανίου τόπο? Και από την άλλη, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα γιατί είναι τόσο ζώο, που πολλές φορές μαζί με την προβατίνα φέρνει και ένα σορό φλούδες και τις ρίχνει για να έχει να τρώει (μας πετάει και τα σκουπίδια του). Ακόμα και το να "μπλέξω" με την αστυνομία φωνάζοντας τους για σύσταση δεν μου αρέσει σαν ιδέα, πρώτον γιατί μία - δύο φορές που τους χρειάστηκα δεν έσωσαν καμία λύση στο πρόβλημα μου (όχι εδώ - πριν χρόνια) και δ Φίλε κατανοητό το πρόβλημά σου. Δεν διάβασα όλα τα πόστ ενδεχομένως να σου πρότειναν πολλές λύσεις. Η δική μου συμβουλή είναι να μην διανοηθείς να σκοτώσεις κάποιο από τα πρόβατα με κανέναν τρόπο ούτε φάρμακα φόλες και διάφορα. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μπλέξεις και θα έχεις περισσότερα προβλήματα, πέραν αυτού σίγουρα θα κατηγορήσει εσέναν και όσους γκρινιάζουν σε αυτόν περισσότερο. Λές οτι μπαίνουν τα πρόβατα στην αυλή σου και τρώνε τα κηπικά και κάτι τέτοια. Δες μήπως μπορείς να περιφράξεις την αυλή σου με κάποιον φθηνό τρόπο ώστε να μην μπαίνουν τα πρόβατα, βέβαια δεν θα απαλλαχθείς από την φασαρία, μίλα με μηχανικό και δές τι μπορείς να κάνεις για την περίφραξη, τυχόν άδειες κτλ, δές μήπως μπορείς να βάλεις τίποτε ηχομονωτικά στα παράθυρα στο υπνοδωμάτιο ή από το μέρος του σπιτιού που βελάζουν οι αγελάδες. Ξέρω οτι κανονικά φταίει ο άλλος για όλα και δεν γουστάρεις να δώσεις ούτε σέντς για τις παπαριές του άλλου, αλλά μόνο αυτά βρίσκω για να μην έρθετε σε σύγκρουση. Διαφορετική λύση η μύνηση και οι νομικές ενέργειες.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το σπίτι που μένεις είναι δικό σου (ιδιόκτητο δηλαδή), ή νοικιάζεις;
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 χμμμ...το βρηκα!να παρει ενα σκυλο που θα κυνηγάει τις γιδες! Οχι να μην το κανει, απλα θα δωσει φολα στον σκυλο. 1
Muchacho Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αν δεν πιασει το νοημα μετα απο κανα μηνα, χαλαρα μεσα στο μεσημερι που αραζει ο τυπος με την οικογενεια του, παρε την καραμπινα σου, αδεια ομως- μη γινει καμια μλκ, και πηγαινε εξω φρενων σπιτι του και πουλα τρελα. απειλησε τον. πες του αν δε το παρεις τωρα το ζωο στην αναψα (επαναλαμβανω ομως, αδεια η καραμπινα ε). γενικα αν ο τυπος ειναι τρελος και εσυ του πουλησεις τρελα, παιζει να συνεννοηθειτε. αν ειναι σοφρων ανθρωπος και δει εσενα τρελο, θα συνετηστει και θα παρει το ζωο. κανενας δε θελει να μπλεκει με τρελους. αλλα οι τρελοι μεταξυ του συνεννοουνται. Aκριβως το ιδιο περιστατικο εχει γινει εδω κατω,η μονη διαφορα πως το χωραφι δεν ηταν ξενο αλλα δικο του.Το αποτελεσμα?Πηγε στο σπιτι του αλλου που του καταπατουσε το χωραφι σε κατασταση αμοκ,ο αλλος χαλαρα καλεσε την αστυνομια και τον μαζεψαν. ΥΓ.Οριστε και ενα αλλο περιστατικο... http://www.zougla.gr/greece/article/h-mafia-on-camera
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 http://www.amazon.com/Ortz%C2%AE-Dog-Shock-Collar-Adjustable/dp/B00JZA00HE/ref=zg_bs_2975428011_7
Giorgos09 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η προβατινα σε πειραξε. Τον κουκο και τα λοιπα πτηνα δε τα ακους;
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.amazon.com/Ortz%C2%AE-Dog-Shock-Collar-Adjustable/dp/B00JZA00HE/ref=zg_bs_2975428011_7 Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό? Aκριβως το ιδιο περιστατικο εχει γινει εδω κατω,η μονη διαφορα πως το χωραφι δεν ηταν ξενο αλλα δικο του.Το αποτελεσμα?Πηγε στο σπιτι του αλλου που του καταπατουσε το χωραφι σε κατασταση αμοκ,ο αλλος χαλαρα καλεσε την αστυνομια και τον μαζεψαν. ΥΓ.Οριστε και ενα αλλο περιστατικο... http://www.zougla.gr/greece/article/h-mafia-on-camera Είναι μην μπλέξεις με τρελό. Ποιος ξέρει τι μέσο έχει αυτός (για το ζουγκλα μιλάω) Στο γυμνάσιο μας είχε πει η καθηγήτρια βιολογίας ότι πολλοί κρητικοί είναι σχιζοφρενής... Από κρήτη είμαι και εγώ και ξέρω 1-2 περιστατικά... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από Antwni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα